Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ireen sa stapiniti sanatosi carutul !
S-ar putea totusi sa fie nevoie de un dipozitiv tip portbebe/landou pt. ca in primele luni sa il puteti plimba pe bebe la orizontala.

Andy08 multumesc pentru urari ! Eu trebuie sa ma apuc de cumparturi , intre noi e o diferenta de vreo 8 saptamini. Eu am DPN undeva pe 25-27.10. So.....ma simt cam fugarita sa iti spun sincer. Cu burtoiul asta mare nu prea pot sa imi fac de cap mai tirziu. Deja mi-e cam incomod de pe acum sa tot merg prin magazine.

Fetelor am plecat la cumparaturi ! Vb. cind ma intorc.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

noi asta l-am luat , are si accesorii care nu apar in poza(geanta, acoperitor din acela de picioare, cel sport, husa ploaie )
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5538&c_id=33&cf_id=40#

23+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Mirtha multumesc, caruciorul se intinde bine eu nasc la sf lui oct o sa fie iarna si nu vom iesi f mult iar de la 4 l bebe vrea mai ridicat. Am uitat sa va zic am luat si o scoica http://s304.photobucket.com/albums/nn186/aannca2001/scoica%20bertoni/?action=view¤t=DSCN0771-1.jpg
Oceanborn sa-l stapaniti santosi e f frumos .
28+ Edi(9.Aug.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mirtha: Spor la cumparaturi! Tu crezi ca daca las cumparaturile pt. dupa saptamana 33 o sa fie cam tarziu si imi va fi greu sa umblu prin magazine?

Oceanborn: Deci tu ai luat si carucior si vanitza si toate alea? E drept ca aici se face baby shower si e si asta un motiv pt. care nu ma grabesc sa iau nimic (atunci se primesc in general hainutze si prosopele si trusa cu unghiera si pompitza si termometru etc.)... Adevarul e ca aici trebuie sa pandesti ofertele, ca un carucior la 300-400$ poti sa-l iei la 150 cand e oferta. Cred ca si la tine e la fel, nu?

Catalina: Imi pot doar inchipui ce e in sufletul tau... Dupa ce am vazut si ce ti s-a intamplat tie, mi s-a intarit convingerea ca in Romania nu se va schimba nimic atata vreme cat oamenii nu fac scandal pt. mizeriile pe care trebuie sa le indure. Zicea si Diana la un moment dat ca ea ar face scandal... eu as face un scandal- monstru, cu presa si alte alea (mai ales ca esti in Bucuresti, in buricul presei, ca sa zic asa). Cat eram in Romania, acceptam tot felul de porcarii, gandindu-ma ca n-am ce face, doar traiesc in Romania. Cand am ajuns in Canada si am inceput sa ma izbesc de porcariile de aici (ca si aici se intampla multe, vorba unui prieten: "Nu romanii au inventat hotia si nesimtirea") am inceput sa ma revolt. Si am inceput sa ma cert cu ei de numa'. Si am ramas o certareata (am fost asta-vara in Romania si m-am certat cu cine a fost nevoie : chelneri, vanzatori, cei de la compania de telefoane etc.) Hai, ca m-am aprins...Iti doresc succes in toamna si la anul sa-ti tii puiutzul/puiutzii in brate!

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Anes....m-am indragostit de patutz..

Dar stiti care e beleaua?!?!?....patutzul are dimensiunile 117x75x100 iar salteaua care mi-o doresc tareeeee... cocos KokesKern are 120x60 .....ce ma fac?...cum ma fac?...cum o indes?.....HELP ME....si care model?...ca-s doua???....nu mai e nimeni interesat de ea????...ca vad ca face furori la alte odisee.....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Andy, inca nu avem vanitza si multe alte chestii .. avem carucior, patutz si maruntisuri. Trio l-am comandat pe net dupa ce am fost in magazine si ne-am uitat bine la modelul ales(sa stim ce comandam)in magazin modelul ce l-am luat costa 499 eu. poate in orasele mari sunt si preturi mai mici dar fiind intr-un oras mai mic sunt cam scumpe toate.Plus ca la hainutze, am gasit niste chestii foarte dragute unele la reducere altele nu, dar cele reduse de ex salopete care costa in jur de 15-20 , aveau reduceri si de 75%..5-8 eu pretul redus,chestii de calit ...pai cum sa le lasi acolo... (e adevarat ca se merita sa astepti reducerile , cumperi dublu sau chiar mai bine fata de alte perioade)

23+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa - nu ne stresezi deloc cu sfaturile. eu, si cred ca si alte fete, au mare nevoie de sfaturi. mai baga sfaturi din cand in cand.

otilia - nu e nicio problema daca mai uiti din cand in cand de elevit. da' nu-l uita cu desavarsire. eu am luat pana acum o luna elevit si am trecut pe materna. e mai bine ca nu mai sufar de constipatie.

mirtha - bine ai revenit din vacanta si iti urez sa ajungi la 40 de saptamani.

noi am fost azi la control. cum va spuneam saptamana trecuta, am intrat si eu in gasca celor cu colul scurt. de azi iau gynipral si stau in pat. toata saptamana trecuta am avut dureri, cand in stanga , cand in dreapta. dr mi-a spus ca nu e chiar colul ideal, dar nu e bine sa am contractii de la 23 de saptamani. deci, patutule, here i come!

24+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Carmendu: Imi pare rau sa aud ca ai contractii.... Asta este, patutz si odihna ca sa-i fie lui bebe bine. Ca sa vad jumatatea plina a paharului, inseamna ca te vom vedea mai des pe forum, nu? Cum o sa-l cheme pe puiutzul vostru? V-ati gandit la nume sau nu inca?

Oceanborn: Asa e, in orasele mai mici e mai scump decat in cele mare, cu multe mall-uri. Si exista o diferenta destul de mare, zic eu, intre preturile din Europa si cele din America de Nord. Aici sunt mai ieftine (dar uneori si de mai proasta calitate). Eu luam hainutze pt. nepotelul meu (care acusi face 2 ani) la niste preturi....am luat vara trecuta body-uri de la Gap pt. bebelusi de un an cu 2$, blugi cu 9$, camahsutze cu 8$, tricouri cu 4-5$....si frumoase.....

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

carmendu durerile in stanga sau in dreapta nu sunt de la contractii (cred). Cum simti contractiile si mai ales in ce momente? Referitor la col... daca nu este dechis cred ca este de bine, nu? La mine nu s-a mai vazut orificiul intern din sapt a 26-a, deci ... nu pot decat sa sper ca va ramane inchis si se va putea vedea asta la controlul manual.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes - de foarte putine ori durerile din stanga sau din dreapta erau asociate cu contractii. iar colul e bine ca e inchis. ma doare undeva jos, aproape de osul pubian, iar uneori si aproape de fung, langa coccis. analizele de urina si secretiile de col au iesit bine, deci infectie nu e. poate doar ligamentele care se mai intind. frate, da ma doare uneori de-mi vine sa plang!

andy - pe bebe o sa-l cheme Victor. o sa incerc sa-i pun numele la semnatura.

24+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput