Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Concediu placut Brie !
Dupa atitea peripetii sper sa fie o recompensa pe undeva prin acest concediu !

quote:
citat din mesajul lui brie

Fetele am reusit !!!!!! uffff.....mi-am luat de grija
Am fost de dimineata la compania de zbor si am gasit bilet pt fetita pt astazi. Deci ma pregatesc sufleteste pt vacanta acum.
crismargrg, iti multumesc din suflet pt ajutor. Oricum, am notat numerele de tel, just in case. Insotitorul (mama mea) avea nevoie de cazier, iar noi nu am stiut . Fetita are 5 ani si a trebuit sa-i cumpar bilet intreg.
miky ea, Eu ultima analiza pt rh am facut-o in sapt 24, urmatoarea o voi face la 30 sapt cand ma intorc din concediu, dupa care nu o mai repet pana la sfarsitul celor 40 de sapt pt ca e foarte putin probabil sa mai fac anticorpi anti rh. Din cate am inteles de la medicul meu, perioada critica este intervalul 8 sapt-22 sapt. Si chiar daca se dezvolta anticorpii dupa 25 de sapt nu este atat de grav pt bebelus.El este deja mare si nu poate face decat in cel mai rau caz un icter prelungit la nastere.Asta stiu eu, daca cineva stie mai mult sau contrariul poate sa ma contrazica.
diana, felicitari pt rezultatul negativ!!

va pup si va imbratisez pe toate

27+ Androniki

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Andreiutz , o fo ghini da' scurtu rau !

Tinem tooottiii pumnii sa fie bine la eco ! Sa ne aduci vesti bune si foarte bune , super bune!

[quote]citat din mesajul lui andreyutza

buna fetele!!
am reusit sa va citesc si eu asa, din doi in doi.
elilov, . stii ca ingerasul Pavel il va ocroti pe printisorul Dimitrie
Mirtha, bine ai revenit. cum a fost in concediu?
Dea, mini vacanta placuta
BraveGirl cum a fost la cununia surorii tale?
Babyzapi , ne e dor de tine.

fetelor eu azi am programare la doc. am niste emotii...... abia astept sa-l vad pe bebe, sa vad eu ca e bine si sa ma linistesc. pt cat timp, nu se stie, vb sotului. sa-mi tineti pumnii.

pupici la toate fetele!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Confirm recomandarea Alexei - carte buna .
Recomand pentru un pic mai tirziu , respectiv pentru perioada ce va urma , acusica peste 3 luni si cartea "Cum sa nu fi o mama perfecta" , autor Libby Purves.

Mai deja eu nu mai pot ! Imi e un dor de fie-mea de crap!! Mai am putin si ma apuc de contorsionism in incercarea de a-mi pupa burta - adica virtual pe fie-mea!

[quote]citat din mesajul lui Alexa.1983

Buna fetelor....

Azi a venit patutzul...alta culoare, dar stiam ca asa vine ca m-au anuntat..dar exact cea care o vroiam de la bun inceput...am poza.......

Mi-am cumparat ieri cartea" La ce sa te astepti cand esti gravida"...varianta tradusa...din carrefour..cautati-o ca merita toti banii.....

APROPO...si eu RH negativ cu AB4....dar si sotul are rh neg.....deci am scapat de monitorizarea asta.....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

[blue]andreyutza[/blue,iti tin pumnii pt control!Te asteptam cu vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Andreyutza...multa bafta la eco....sa ne faci

Mirtha...parca te si vad cu cracii in sus si buricul pe buze

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Alexa ce culoare are patutul care a ...a venit pe gustul tau ? Pui poza ?

Uite noi l-am luat pe asta , simbata de la Buc. : http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=73

Tot la Bebeconfort gasiti si cearceafuri din bumbac fie frotierat , fie jersey la 25 lei. Mi-au placut la atingere si au contur de eleastic. Maine luam si salteau pentru patut.

Barbatu-meu s-a tacanit un pic ori iese la iveala o alta latura a personalitatii lui - vrea baldachin pentru fie-sa . L-au apucat freneziile cumparaturilor .Degeaba i-am explicat eu ca nu are nici un rost baldachinul vrea si gata.
Plus alte chestii , sa vedeti cum venea cu bratul plin de produse si daca indrazneam sa ii zic ceva : cum adica fie-mea nu merita asta ?
Adica , nu stiu cum sa ma exprim , chiar si chestii complet inutile doar asa ca sunt furmoase.
Ieri casca ochii prin Pic la maimutoie de perete. L-am convins sa aminam un pic pina terminam treaba cu carutul - pe care nu l-am mai gasit la nici un Carrefour. Am gasit orice alte culori decit rosu gen verde cu galvben sau gri cu galben. Culori cam nepotrivite pt. fetita dar nu asta era baiul ci faptul ca singurul pe care il mai aveau era cel expus. Pe care nu mai aveai nici o siguranta ca e are toate piesele.

Asa ca daca mai vedeti carutul de la Chcco la 1200 lei - Trio Enjoy Evolution Fuego - asta e rosu, rog atentionati-ma ! Poate reusesc sa il achizitionez din tara. Daca nu din tara , site - ul italian ramine singura varianta.

Diamisha , Diana cei de la banca au confirmat : cardurile emise si mie si sotului pot fi folosite pt. plata on line. Azi sacrificam un card , il alimentam in limita sumelor necesare comenzilor si vom vedea.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mirtha...poza cu patutzul e la semnatura....dar nu e din lemn....e genul portabil....

Iaaaaa....care saltelutza cu cocos era mai buna????

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mirtha bfta multa la control!
Cat despre look, eu zic sa vizitezi un salon de coafura pt. ca ai sa te simti muuult mai bine dupa aceea!
Si eu abia astept sa il tin pe BB in brate, mai ales ca de stres nu voi scapa pana in ultima clipa!

Andreiutza, multa bafta la eco! Asteptam vesti!

27+

Mergi la inceput

Pai e o idee si n-ar fi exclus !

quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Andreyutza...multa bafta la eco....sa ne faci

Mirtha...parca te si vad cu cracii in sus si buricul pe buze

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi

AMR 15 sapt

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

salutare!
Andreiuta bafta la eco!
Mirtha, asa am patit si eu cu sotul...voia sa cumpere tot raionul de bebei.pana si perie de spalat biberoane avea in mana...el lua eu mai puneam la loc(biberane si alte chestii am zis ca le voi lua de la farmacie)...mai rau decat cu copiii la cumparaturi.eu de pe situl italian am cumparat trio, o zi intreaga l-am studiat acasa si nu imi mai venea sa il adun sa-l bag inapoi in cutie. si noi tot chicco enjoy evolution am luat. am gasit o reducere si tinand cont de faptul ca circulam mai mult cu masina caruciorul in vom folosi doar la plimbare, asa ca am decis ca n-are rost sa investim o suma foarte mare in el si pt cat am dat pe el momentan sunt f incantata de ce am achizitionat. am cunostinte care au acest trio si nu au nemultumiri legate de el.
elilove

22+Thomas

Mergi la inceput