Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...am schimbat si semnaturaaaaaaaa

hmmmm...am ramas singura??????

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Alexa,felicitari pentru semnatura!La mai mare!!!!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare burtici !

Multumesc celor care mi-au urat concediu placut si le intorc urarea!

Pup la dublu fetele care mi-au simti lipsa ! Restul fetelor sa nu se supere pe aceasta discriminare pozitiva si rezonabila !

Am luat act cu deosebita satisfactie de voturile care m-au desemnat cistigatoare la categoria "seamana cu mine !" . Evident ca va iubesc la nebunie pentru aceasta concluzie de altfel... vadit vizibila cu ochiul liber !!!!

Ma bucur pentru burticile cu rezultate bune la investigatii si le spun "bun venit" burticilor noi de pe forum.

Am incercat ca omu" sa citesc macar de la inceputul capitolului acesta si deja vad rosu ....Adica cei de la Municipal au mai lasat niste resturi pe la Cata prin burtica ???
Nu era de ajuns ce s-a intimplat ??? Nenorociti infecti si iresponsabili.

Cata daca pina acum mai aveai vreun dubiu , decizia banuiesc eu , e clara : toata procedura si sarcina cap-coada in afara. La ca..iosii din tara astia nu poti avea un copil prin fiv , din cite vad eu , decit daca lucrurile merg standart sau daca ai noroc. Nu e standart si nici nu esti vreo norocoasa , nu trebuie sa dai frate nimic pe mina lor !!! Cum a facut Carmen : fiv afara, eco decizionale afara , fetoreductie afara etc.Restul de umplutura merge si in tara.
Stiu ca nu-i cinstit sa se generalizeze dar uneori te apuca dracii si parca iti vine asa sa uiti ca mai exista si medici responsabili si care chiar isi fac treaba iar tot ce simti este o nevoie acuta sa ii bagi pe toti in aceeasi oala si sa ii iei cu paru"!

Revin cu un alt mesaj ca asta este deja lung.
Aaaa...am intrat in luna a 7 a !!!!

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....mai naste careva dintre voi la EUROCLINIC????...facem vreo gasca????

Miky

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Neata!
monicuseu am fost pacienta lui dar nu pentru sarcina pe mine m-a dezamagit cumplit acum cativa ani am luat din spital un stafilococ auriu a trebuit sa iau mult timp un antibiotic f puternic din cauza asta am facut o candida f nasoala am fost la control la el mi-a recoltat o lama si dupa ce a iesit rezultatul l-am sunat si mi-a dat tratamentul prin telefon intre timp aceasta candida s-a manifestat si la fostul meu sot si l-am sunat sa-l intreb ce fac si mi-a zis ca nu are nevoie de nimic am ramas blocata si nici nu l-am mai cautat am rezolvat problema cu un dr din sp CFR2 care nu m-a dezamagit majoritatea de acolo sunt f buni.

28+ Edi(9.Aug.2005)

Mergi la inceput

Eli te pup dulce si pe tine si pe bebe balacila si va trimit o imbratisare caalldaaa , caldaaa ca nisipurile Saharei !

Dea , te rog , macar un idiom acolo pentru bebe : bebelina , strumfulici , buburuza , cumva sa stie omu" cum o striga pe wendictiza din burtica.

Dandusa , Otilia puneti-va de acord ca sunt cu ochii pe voi. Voi povestiti , eu pun la folderul sarcina.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Am schimbat si eu semnatura...
In week end am fost ok, am luat tratamentul, am fost cuminte si bebita dansatoare.
Saptamana viitoare imi pun termopane...incet, incet le terminam pe toate.
Elilov, Dumnezeu va intareste pe tine si sotul tau sa mergeti mai departe si bebele care vine sa fie sanatos.
Brie, ma bucur ca ai rezolvat cu biletul si puteti pleca linistiti in vacanta!
Alexa, ai facut proba la patut?Cand l-am primit, noi l-am asamblat si parca-o si vedeam pe bebita in el...intr-un final l-am impachetat la loc pt ca deocamdata nu avem loc.
BraveGirl, cum a fost la cununia sorei tale?

Ramo 21+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetele!!
am reusit sa va citesc si eu asa, din doi in doi.
elilov, . stii ca ingerasul Pavel il va ocroti pe printisorul Dimitrie
Mirtha, bine ai revenit. cum a fost in concediu?
Dea, mini vacanta placuta
BraveGirl cum a fost la cununia surorii tale?
Babyzapi , ne e dor de tine.

fetelor eu azi am programare la doc. am niste emotii...... abia astept sa-l vad pe bebe, sa vad eu ca e bine si sa ma linistesc. pt cat timp, nu se stie, vb sotului. sa-mi tineti pumnii.

pupici la toate fetele!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

BraveGirl mi-ai amintit ca vroiam sa imi fac ceva la par. Orice , ca nici eu nu sunt departe de ospiciu. Arata ca un pudel din ala cu urechile luuuuungiiii si latoase.Ziceam sa-l mai las , sa-l mai las sa mai creasca un pic ca sa-l pot fila lung. Dar nu mai pot ca faza asta intermediara ma ucide incet-incet.Cred ca maine trec pe la cosmetica si incerc o coafura dreapta.

Diana , Otilia criminala faza cu sosetele. Apropos de sosete: la intoarcerea din concediu am vizitat niste prieteni care au o fetita de 6 luni. Nu am scapat fara trei plase de hainute , portbebe din acela de "tinut la piept" etc. printre care o multitudine de sosetute - toate primiciunile ocupa trei sferturi de pat si urmeaza sa mai primesc(sunt codasa gastii la capitolul sarcina). Le-am primit cu mare bucurie si cu "obligatia" sa le dau mai departe urmatoarei prietene care va naste undeva prin februarie - martie 2009. Deci zilele astea cine credeti ca va coase cite o monograma micuta model steluta cu ata rosie (ca initiala numelui e prea migalaosa) ?

Ref. la pocniturile bebelului , fetelor care ati mai fost gravidute , : voi ati simti cind bebe s-a marit si pocnituri sau pur si simplu miscari mai dureroase ? Nu foarte dureroase dar nici lipsite de orice senzatie de durere nu mai sunt. Senzatia de durere insoteste in special miscarile bebelinei si nu pocniturile.
Acum o simt cind , cum sa spun ca sa redau mai fidel , parca se plimba , parca se misca de colo - colo , parca se intoarce cum ne intorcem noi de pe o parte pe alta. Nu mai vorbesc cum se tugluiaza burta.
Face mot , mot in partea stinga .Sper ca diseara sa ajung sa mai citesc din cartoaie si gasesc info. ref. la acest aspect. Pina atunci daca ati trait experienta......rog , povestiti.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

In conditiile explicate de tine eu nu l-as lua. Fie as incerca sa ma documentez mai bine despre cei doi indici si corelatia dintre ei , eventual cum ai putea suplini carenta genrata de lipsa acidului foic , daca o atare carenta apare ca fiind normala etc. Fie as incercfa sa obtin opinii la de pieteni/amici medici poate chiar de specialitatea obg., deci o a doua opinie daca prin eforturi propii nu ma lamuresc.
Eu nu sunt de acord cu tratamentul urechist "ia-l pentru simplu motiv ca rau nu iti face". Un tratament medicamentos ori iti face un bine gen repara sau suplineste o carenta ori n-are sens sa-l iei. Iar eu cu pastile luate la greu fara sa fie cazul...nu stiu , nu ma impac deloc. Adica un medicament nu e chiar asa ca un pahar de apa in plus.

Am si o mica dilema. Mi-a dat dr. sa iau fier, Maltofer Fol, insa nu sunt foarte convinsa ca e necesar! Mi-a iesit o usoara anemie, dar nu e datorata lipsei de fier (anemie normocroma normocitara - cauzata mai degraba de lipsa acidului folic). In plus, sideremie (fierul din depozite) mi-a iesit putin peste limita maxima! Deci...de ce sa iau fier? Si daca iau, nu voi avea un surplus care ar putea fi chiar daunator? Nu ma puneti sa o intreb pe dr. ca am intrebat-o deja si a zis ca e ok, sa iau! Eu nu am luat data trecuta nici un supliment de fier! Deci...sa-l iau...sa nu-l iau ?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe
[/quote]

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput