Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)
Raspunsuri - Pagina 12
wndyctygirl spune:
zanelor, buna de dimineatza....
am exact doua minute de vanturat on line, asa ca nu ma pot intinde la discutii si nici n-am citit mai nimic din ce ati scris...dar stiti bine cat de dragi imi sunteti toate, nu??????
Sunt in concediu de maine si soaza si-a luat cu vai doua zile libere sa vedem cum restructuram camera-deposit in camera-fata lu' mama-tata( tot n-am gasit numele perfect, e mioritic al meu barbat, da, nu stiu cine ma intreba..drept pentru care beneficiaza si de incapatanarea specifica cerbilor carpatini).
Am fost azi si ne-am uitat la carucioare...nenica, cate optiuni...m-a imbolnavit BRAVEGIRL cu ORBIT , ma mai uit si la Quinni Buzz , Bugaboo si ICOO...imi lace mult ICOO targo....e nemtesc...si mult mai decent la capitolul pret....dar imi place si bugaboo( chiar, nu v-am auzit pe niciuna dandu-va in vant dupa el, la CAMELEON ma uit)....haideti fetele de la Capalna, va rog mult, ajutati-mi cu sfaturi ca cica in Europa sunt facute majoritatea...
Asadar pana miercuri dau bir cu fugitii..sa fiti cuminti , sa treceti cu bine peste orice fel de mici problemutze si sa nu uitati ca mi-e dor de voi...
Elilov cuscra, mi se rupe sufletul cand imi imaginez prin ce treci...dar tu esti puternica, si plina de dragoste( asa ca ginerel nu va suferi de gelozie din cauza suferintzei pentru bebe Pavel) si vei trece si peste week-end-ul asta...si e bine sa pangi, sa te descarci si sa iubesti si pe cel dus la DD si pe cel care va veni de la DD...
oricand ai neoie de ceva sunt aici...ok?????
Pa pa zanelor, ne vedem miercuri...
24+ cu 
Miky-ea spune:
diana21,felicitari pt ...lipsa anticorpilor!Tine-o tot asa!Tu la ce interval repeti analiza?Eu am facut-o doar o dat la 24 saptamani..
Brie,sper din tot sufletul ca s-a rezolvat problema..Din pacate,am citi prea tarziu mesajul si nu mai am cum sa ajut...
Loren@,spor la treaba si sa scapi de raceala nesuferita
!
Spiridus,condoleante !Consider ca tb sa fie ceva decent,nu deschis la culoare,dar nu neaparat negru ca si-asa e canicula !
Dragi burtici,va pup pe toate si va urez multa multa sanatate ,feriti-va de canicula si veniti numai cu vesti bune!
Noi suntem bine,dar de 2 zile bebelina mea nu mai e asa activa...E normal?Sunt un pic ingrijorata...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
monicus spune:
Salutare gravidutzelor,
Acum trei zile am pus o intrebare pe acest forum
.
Daca dintre toate gravidutzele care sunt inscrise
pe acest forum este vreuna pacienta dr. Moisa de la Giulesti.![]()
Sa inteleg ca nimeni nu este pacienta d-
20+
elilov3 spune:
neata fetele
multumesc fetele de incurajari 
azi am mers sa imi fac analizele era o coada de mama focului cred ca daca stateam la ea nici pana la 12 nu terminam asa ca am bagat burta la inaintare si nimeni nu a comentat...referitor la rh- eu il mai repet in sapt 27-28si ultma oara l-am facut exact acum o luna..deci mai astept ![]()
diana felicitari 
brie nu stiu nimic de avioane si alte cele nu am mers niciodata si nici ca imi vine
amalia concediu placut 
spiridush imi pare rau
...maro nu omoara pe nimeni sau un bleu inchis...deci...oricum evita perioadele cu soare cel mai bine 
miky sunt sigura ca bb-lina e ok..mai leneveste si ea, ia sa fi tu atenta nu cumva misca noaptea si ziua trage nanica? 
loren@ mama ei de raceala asa sa ii faci
..neste vitamina C ceiut lamaie...sti tu...

miram eu zic sa consulti un dr..sper sa nu fie apendicita..eu zic ca o fi decat ligamentul rotund,,,toate cele ale graviditatii ![]()
otilia drum bun sa ajungeti cu bine la destinatie 
25+
Dimitrie
elilov3 spune:
monicus daca nu a raspuns niciuna dintre fetele active, probabil ca raspunsul la intrebarea ta este nu 
eu am avut un week-=end tare greu..am plans de am inundat tot neamul soricesc, chiar si pe cei de pe gondole...si imi trecea mie depresia il apuca pe sot..e bine ca nu ne-a apucat in acelasi timp
..acum vad ca ne este mai bine cre ca ne-am mai linistit sufleteste...
25+
Dimitrie
Miky-ea spune:
elilov3,multumesc pt raspunsul referitor la bebelina dar si la rh...Ma bucur ca acum sunteti mai bine..poate ca a prins bine plansul...a fost o descarcare...
Sanatate multa si putere!![]()
Graviduta fericita...
loren@ spune:
Fetele nu eu sunt cu raceala, ci Bia!
Elilov imi pare rau ca s-au implinit 3 ani de la tragica ta pierdere...off...te pupic pe sufletelul ranit!
Apropo, abia astept sa imi zica doctorul cum stau, ca eu toata noaptea o tin numai in contractii...am avut chiar una dureroasa de dimineata!
Monicus eu am avut pe doctorita Moisa (nu ex sotul ei) inainte sa ramin gravida cu Bia cind eram in analize si investigatii!
Miky-ea si eu am zile si zile cind misca putin...dar cum misca de citeva ori in ziua aia, asa ca zic eu ca e ok!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
26+
brie spune:
Fetele am reusit !!!!!! uffff.....mi-am luat de grija 

Am fost de dimineata la compania de zbor si am gasit bilet pt fetita pt astazi. Deci ma pregatesc sufleteste pt vacanta acum.
crismargrg, iti multumesc din suflet pt ajutor.
Oricum, am notat numerele de tel, just in case. Insotitorul (mama mea) avea nevoie de cazier, iar noi nu am stiut
. Fetita are 5 ani si a trebuit sa-i cumpar bilet intreg.
miky ea,
Eu ultima analiza pt rh am facut-o in sapt 24, urmatoarea o voi face la 30 sapt cand ma intorc din concediu, dupa care nu o mai repet pana la sfarsitul celor 40 de sapt pt ca e foarte putin probabil sa mai fac anticorpi anti rh. Din cate am inteles de la medicul meu, perioada critica este intervalul 8 sapt-22 sapt. Si chiar daca se dezvolta anticorpii dupa 25 de sapt nu este atat de grav pt bebelus.El este deja mare si nu poate face decat in cel mai rau caz un icter prelungit la nastere.Asta stiu eu, daca cineva stie mai mult sau contrariul poate sa ma contrazica.
diana, felicitari pt rezultatul negativ!!
va pup si va imbratisez pe toate
27+
Androniki
Miky-ea spune:
brie,multumesc pt informatii ![]()

!Vacanta placuta si sanatate multa!

Graviduta fericita...
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor....
Azi a venit patutzul...alta culoare, dar stiam ca asa vine ca m-au anuntat..dar exact cea care o vroiam de la bun inceput...am poza..
.....
Mi-am cumparat ieri cartea" La ce sa te astepti cand esti gravida"...varianta tradusa...din carrefour..cautati-o ca merita toti banii.....
APROPO...si eu RH negativ cu AB4....dar si sotul are rh neg.....deci am scapat de monitorizarea asta.....
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt