Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

din an npasti mai ajung si eu pe la voi.
pentru fetele care nu au fost inca in concediu:
luati-va la voi medicamente(permise)..... cu sacul,daca se poate
am fost la bulgari si m-a apucat o raceala pe acolo.
io stiu sa racesc doar asa: durere in gat, apoi raman fara voce, tuse, stranut... si toate fazele posibile.
bulgarienii nu au vrut sa se bage si in afara de vit c nu am vazut ni'ka.
tuseam noaptea pana vomitam.(ca tot imi trecusera greturile)

apa a fost ok, am intrat in mare fara pb.
am stat sub umbrela..plaja in orele permise 7-10; 17...-19
ar fi fost cel mai fain concediu din ultima perioada daca nu era nemernica asta de raceala, cu care inca ma mai lupt.

surpriza veni in tara, cand dr. meu a spus ca nici macar un paracetamol nu risca sa imi dea, asa ca ..sa iau si eu vit c

amu' gugalesc dupa remedii naturiste pt tuse, macar sunt in tarisoara mea, si stiu unde le gasesc.
daca aveti ceva hint-uri, va rog mult dati pm, ca mere laptopul asta ca un #$@#, si imi fug paginile de sub oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus ma bucur ca te-ai simtit atat de bine in concediu. Vorba ta, pacat cu raceala..dar deh, bine ca a fost doar atat!
Ca remedii naturiste ti-as recomanda eu cateva. In primul rand seara la culcare, cureti de coaja un cartof crud, il tai felii, il stropesti cu spirt si-l pui pe o esarfa in jurul gatului. Se doarme asa pana dimineata. Daca ti-a prins si amigdalele, este un remediu excelent si repeti faza inca vreo 2 zile.
Apoi, intr-un pahar mic cu apa pui cateva linguri de otet de mere si de cate ori iti aduci aminte pe zi faci gargara si scuipi.
Nu in ultimul rand, pentru tuse, iei o ridiche neagra de pe piata (ca tot e sezonul ei), o scobesti putin si pui in scobitura niste zahar. Lasi o zi la macerat si apoi iei cu lingurita zeama care o lasa si o bei, dupa care nu mai bei nimic vreo jumatate de ora. Remediul este bun si pentru copilasi trecuri de 2 anisori.
Sper sa te ajute cat de cat sfaturile mele. Eu asa m-am dres de cele 2 raceli cu care m-am ales in timpul sarcinii, si-n plus am baut o tona de ceaiuri cu multa lamaie si miere. Sanatate multa!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 27+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

pana se trezeste Alexandru mai incerc si eu, un raspuns, doua
otiliav, eu am uitat complet de elevit. pe cuvant.poate o sa ziceti ca sunt gravida denaturata.na, ca il am in casa si am uitat de el.

asa mi-a spus si mie dr ca elevit are suficient fier, si nu-i nevoie de supliment.. doar daca analizele arata altceva
am fost la morfofetala si nu am stiut UM.. aveam o foaie alba in cap, nah. il stiu pe cel de la Ale, dar pt acum, a tb sa intru pe forum ca s a il gasesc. buna lista aia dee la inceput. mav si maryb, si maria care muncesc acolo...

sfaturi in parc o sa primiti o sumedenie.. intr-o zi era o bona, care mai avea putin si scotea borcanul de miere sa ii dea lu' fi-miu, ca ii face bine la imunitate

diamisha , vreau si euuuu, pilates pt gravide. pb este ca n-am timp fir-ar sa fie. pe cuvant de shoim ca la serviciu mai aveam vreme de o barfa, un forum, o chestie.. cu Alexandru de picioarele mele, nu am vreme de mine deloc

mda, cam atat cu msajele mele pe ziua de azi.

nu vreau sa va indispun, dar am primit o veste nasoala rau.
poate par dusa..... am un deces in familie... eu nu am haine negre, inchise la culoare macar. ce naiba fac?
am un maieu maro
oare o sa se uite lumea crucis daca imi iau o fusta crem?
unde naiba gasesc eu sa cumpar la ora asta o fusta neagra, ha? sunt cat china. nu am nici de unde sa imprumut.
off.. viata asta.

amalia, multzam, am dat copy paste intr-un doc si iau la mine.
ma duc sa fac bagaje, sa plecam

este evident ca parola de la userul de aici am uitat-o si vreo luna am zis ca nu mere forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Eu am avut o gripa oribila in luna a 2 spre a3-a. A durat 3 saptamani Cand am plecat in concediu aveam cu mine toate medicamentele din lume...inclusiv antibiotic, mai ales ca am plecat in luna a3-a imediat dupa gripa.A fost bine si nu am avut nevoie de nimic. Am facut baie, am stat chiar nitel la soare si am mers pe jos 2-3 ore pe zi ...a fost bine si m-am refacut dupa raceala.
In gripa a functionat: vitamina c cu propolis,grepfruit, comprese cu sare calda pe piept si miere , restul gen oscilococcin...nu am prea simtit decat la buzunar...si rabdare multa...trece. Mie imi era frica de tuse si suflat nasul ca eram la inceput...ai grija oricum...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

vad ca vorbiti de sport..eu merg cam o ora pe zi pe jos, spre serviciu, si inca nu am a ma plange de kg. Adica asa zic eu ca 3.5 kg nu-i chiar mult...As vrea sa merg sa inot dar nu am avut bolile copilariei si intreb eu daca-i sigur???? Am nevoie sa ma misc fiindca m-am lasat de fumat pt. bebe si sunt cam agitata....
Ma cam inteapa in dreapta burtii, nu este insuportabil, ba chiar am tras o plimbare la tara pe dealuri, dar voiam sa intreb daca la apendicita doare rau sau doar putin ca pe mine acum???? ...

21+

Mergi la inceput

Spridus imi pare rau, condoleante! Nu-ti fa probleme cu hainele, esti gravida si nu e normal sa stai pe caldura asta numai in negru. Niste haine decente, poate ceva mai inchise la culoare sunt suficiente.

si 27+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

BRIE nu am inteles ce varsta are fetita ta, daca are sub 2 ani nu e nicio problema se rezolva in aeroport pentru ca nu ii trebuie decat bilet fara loc. Asa cum zicea si Dandusha cand calatoreste doar cu unul din parinti, daca are cetatenie romana, este nevoie de procura notariala din partea celuilalt parinte sau daca are un alt insotitor acesta trebuie sa aiba si cazier.
Spune-mi te rog cu ce companie zbori, iti pot da numarul unui birou de ticketing din aeroportul Otopeni care vinde pentru majoritatea companiilor aeriene. Este 021 204 21 94 sau 021 204 1900, insa din pacate la ora 19:00 s-a inchis iar maine dimineata deschide la 04:30, asa ca poti incerca atunci. Eu zic sa nu-ti faci probleme, maine e luni, zborurile nu sunt atat de aglomerate si ar trebui sa se mai gaseasca un loc.
Bafta multa si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otiliav dupa cum am citit si pe prospect nu cred ca e nimic daca mai sari cate odata elevitul (si mie cred ca mi s-a intamplat...vezi eu nici nu-mi amintesc daca am uitat de el sau nu ) , nu are regimul antibioticelor ..in fond sunt vitamine si minerale . Din ziua in care am inceput sa-l iau (de la 6 saptamani) m-am constipat instant ...asta e , am citit ca un efect secundar dar daca face bine trecem si peste asta .Eu de cand il iau mi-a crescut sideremia la 135 si nu o aveam prea ridicata la inceputul sarcinii .
Amalia concediu placut la mare ...sa te balacesti si pt. noi
Spiridusule condoleante , sunt sigura ca familia va intelege daca nu te imbraci complet in negru

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Neata fetelor, dragutelor!
Va servesc un suculet, o cafea cu lapte, un croissant?
Criss703 multumesc frumos! Abia astept sa vina miercuri sa plecam. Cu atat mai mult cu cat zilele astea este canicula in Bucuresti.

Va doresc o zi usoara si o saptamana minunata, plina de vesti bune! Multa sanatate!

si 27+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu sunt prinsa intre o raceala de a Biei si strestul de a merge azi la doctor sa vad cum mai stau ca nu am mai mers de aproape o luna...
Incerc sa citesc mai incolo cind pot, ca am si o gramada de curatenie de facut...am zugravit si camera Biei ca sa o pregatim pentru sept. cind vine mobila pentru cele 2 mindre
Va pup si sapt. usoara!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena26+

Mergi la inceput