Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
quote:
citat din mesajul lui ireen
Neata! va invit la o cafeluta
Eu cam la un an dupa ce am nascut am descoperit o sala de aerobic langa mine si m-am apucat mi-a prins f bine degeaba tineam cura pt ca nu slabeam cel mai bun este aerobicul si tae bo
diamisha eu nu am patit-o dar daca se baga alte mamici le spui simplu ca fiecare copil are felul lui de a finu sunt 2 la fel.
Amalia distractie placuta si eu am fost la mare si am facut baie trebuie doar sa intri incet in apa si tot la fel sa iesi28+
Edi(9.Aug.2008)
ireen, e ceva in neregula cu semnatura ta... inca nu s-a intamplat 9 august 2008!
28+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
brie spune:
Buna dimineata!
Intai de toate imi cer scuze ca sunt off topic, dar sunt singura si chiar nu am la cine sa apelez pt o informatie, un sfat, un ajutor...decat la voi.
Credeti ca pot maine sa mai gasesc vreun bilet de avion in aeroport pt fetita mea? Nu au putut trece granita cu ea si am fost sa o iau de la bulgari.Acum am ramas singura cu ea acasa, iar eu maine am avion.
Pe internet nu am putut sa rezerv nimic deoarece nu ma lasa sa accesez bilete cu data de maine.
CE MA FAC????
Aveti cumva cunostinte sau relatii la vreo agentie de turism??
27+
Androniki
diana21 spune:
Otilica, drum bun
!
Dandusa, bine ca am lamurit problemuta, ma bucur ca ai inteles ca nu am avut nimic cu mesajul tau, m-am lasat dusa de val, ti-am explicat de ce! Si nu te ingrijora, nu am suferit mult
, am fost doar suparata si frustrata ca nu a fost sa fie cu alaptatul, atat! Sper ca pe bebedoi sa il alaptez mai mult! Oricum, am o vaga banuiala ca o sa fie un mic fomila, la cat mananca ma-sa
!
.................
Mi-au iesit analize de Rh. ABSENTI ANTICORPI! URAAAAAA 

Am si o mica dilema. Mi-a dat dr. sa iau fier, Maltofer Fol, insa nu sunt foarte convinsa ca e necesar! Mi-a iesit o usoara anemie, dar nu e datorata lipsei de fier (anemie normocroma normocitara - cauzata mai degraba de lipsa acidului folic). In plus, sideremie (fierul din depozite) mi-a iesit putin peste limita maxima! Deci...de ce sa iau fier? Si daca iau, nu voi avea un surplus care ar putea fi chiar daunator? Nu ma puneti sa o intreb pe dr. ca am intrebat-o deja
si a zis ca e ok, sa iau! Eu nu am luat data trecuta nici un supliment de fier! Deci...sa-l iau...sa nu-l iau
?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Brie, uf...ce pb nasoala! De ce nu suni la aeroport sa intrebi? Sau fa un drum pana acolo, poate se mai poate rezolva azi! Imi pare rau ca nu am cum sa te ajut!
Dar de ce nu au putut sa plece cu ea? Nu era cu tatal ei?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
brie spune:
Am sunat de dimineata la aeroport, dar dat fiind faptul ca nu plec cu Taromul, nu au avut cum sa ma ajute. Mi-au spus ca pt bilete sa merg maine in aeroport cu 2 ore mai devreme si sa iau bilet DACA mai gasesc....
Nu, era cu mama, avea toate actele in regula, dar i-au cerut mamei cazier judiciar.
27+
Androniki
Amalia spune:
Brie imi pare tare rau sa aud ca ai probleme!
Din pacate, eu nu cunosc pe nimeni care te-ar putea ajuta in aceasta problema, dar iti tin pumnii sa o rezolvi sa sa plecati maine linistite amandoua!
Multa bafta si drum bun maine!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
27+
Luca Gabriel
ireen spune:
mavmultumesc din graba am gresit
![]()
diana21 nu lua decat acid folic daca zici ca ai suficient fier.
28+
Edi(9.Aug.2005)
brie spune:
Da mai fetelor.....nu am nimic ce sa fac din cate vad, asta e !
Maine la prima ora o iau la galop sa vad ce mai pot face. Sper din suflet sa am noroc si sa pot pleca. Daca nu, am sa-mi anulez biletul de avion de maine si imi voi lua pt meircuri sau joi odata cu fetita.
Merci frumos oricum diana si amalia.
27+
Androniki
dandusa spune:
Brie,
n-am inteles daca pleci doar tu cu fetita sau merge si tatal cu avionul...
daca pleci doar cu fetita iti trebuie procura de la notar cum ca tatal este de acord sa scoti fetita in lipsa lui...,daca plecati toti trei atunci nu-i nevoie...
despre bilet nu stiu nimic...,sper din suflet sa gasiti in aeroport
Mamica stralucitoare
27+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Otiliav spune:
Noi am ajuns cu bine in Norvegia unde ploua si e frig, brr 17 grade, mi-a udat si ce aveam intr-un bagaj neimpermeabil.
Brie, bafta cu biletul. Eu azi am avut supriza placuta sa se multumeasca cu o declaratie mai veche a tatalui facuta pe o perioada de un an. Oricum facusem si una recenta ca mi s-a spus ca are 3 luni valabilitate, cine sa-i mai inteleaga. Dar daca nu pleci cu sotul trebuie procura de la el iar daca iese din tara cu altcineva in afara de parinti pe langa procura de la ambii parinti mai trebuie si cazierul insotitorului. Asa-mi toc eu nervii de fiecare data, mai ales de sarbatori este foarte greu sa gasesti un notar sa faca procura, pastele e paste, craciunul nu mai spun iar acum au fost in vacanta.
Cu ce companie pleci, nu au rezervari online sa verifici daca mai au bilete pe ultima suta de metri?
Diana, si eu am aceeasi dilema. Am cumparat ieri tot Maltofer Fol, analiza de fier mi-a iesit bine (sideremia 77 ug/dL iar valorile normale sunt intre 25-156 ug/dL deci undeva la medie)iar la sarcina trecuta mi s-a prescris fier de la 32 de saptamani. Iar de cand iau Elevitul am vazut ca ma cam constip, iar Fe are acelasi efect.
Asa ca eu m-am hotarat sa-l iau doar dupa 32 de saptamani sau mai devreme daca se justifica in urma analizelor.
A, si vroiam sa intreb si eu cat este de nasol ca uneori uit de Elevit pentru ca sar peste masa de dimineata, sa zic asa iau o vitamina la 2 zile, o fi bine si asa?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+

nu sunt 2 la fel.