Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 8
Madutza10 spune:
Noki ,mercic :) ,am fost la Nisipuri ,hotel Helios Spa ,hotelul e ok ,mancarea in schimb nu prea si cam departe de plaja ,la agentie ni s-a spus altceva dar ne-am simtit bine ,m-am bucurat mult c-au fost copilasi mai multi ,nu s-a plictisit kinderu' meu.
Am o intrebare :tu ai fost la St.Vlas ??Ca ne bate gandu sa merem citeva zile si vrem apartament ,nu mai vrem Nisipuri ca-i prea aglomerat,daca ai fost zi-mi te rog cum e
camelia_daniela spune:
Salutare ... de la mare!
Noi suntem inca pe litoral si profit si eu de somnul de frumusete al Dariucai pentru a va saluta! Suntem in Nessebar, suntem bine, conditiile sunt bune (5* dar cam 4* reale). Singura belea e ca maimutica nu mananca, noroc ca baga cate un bibe de lapte dimineata, la pranz si seara)... cand vede ca mergem la restaurant striga cat poate "eu nu mananc!" si chiar asa e!
Cred ca noutatile din jur, mancarea diferita ...
Nu am apucat sa citesc din urma, dar o sa recuperez; am prins doar o idee referitoare la starea generala de "lene" in care ma incadrez si eu!
-ici pentru Miruniciu suparat pentru moartea porcusorului Bubu!
Multe ganduri bune de la noi si "sa auzim numai de bine"! Noi ne intoarcem luni, deci mai avem de lenevit !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Madutza10 spune:
Alinush ,drum bun ,concediu placut!
Cami ,nici Andreas nu a mancat mai nimic vreo 4 zile la mare dar pana la plecare s-a dat pe brazda ,acasa mananca mult mai bine ,de fapt toti copilasii care au mers cu noi au refuzat mancarea .
Madau ,imi pare rau pentru Mirunici ,ca a pierdut porcusorul ,ia-i altul ,poate uita ....
Am putin timp de butoneala ,a iesit socrela cu puiu' afara ,ce bine e !!!!!
alexandrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Alexandrina eu zic sa-i lasati ori pe amandoi, ori pe niciunul la socri, din mai multe motive: - sa nu se simta unul favozizat, altul defavorizat - sa se obisnuiasca cat mai mult impreuna - daca tot te "liberezi", apoi macar sa te "liberezi" de tot |
Multam mult de raspuns dar inca n-are aplicabilitate. Ca Maria e sugace.
Din pacate am pus si eu o intrebare ca din avion fara explic oarecum contextul. Motivul principal pentru care nu vrem sa-l lasam pe Mihai singur la ei e ca incalca si de fata cu noi reguli pe care noi le-am stabilit in ceea ce-l priveste pe Mihai. Nu-i ajusteaza comportamentul pentru ca "nu vor sa se suspere pe ei". Noi ii dam dulciuri foarte rar si am rugat toti adultii cu care are contact sa evite sa-i aduca ca oricum va invata de la copii. Ei au venit in vizita cu o cutie de bomboane de ciocolata si i-au intins-o lui Mihai in fata mea si le-am spus sa o pastreze. "Dar de ce?" (a n-a oara ma intrebau) Si am raspuns "Cel putin pentru faptul ca sunt cu alcool?" Si socrul meu: "Si ce?". Am ramas fara cuvinte.
Contragreutatea mare este ca la fimiu ii place acolo foarte mult, e la tara, sunt iepurasi si puiuti si catei si pisici. Am fost din proprie initiativa cateva zile eu cu copiii acolo si cand ne-am intors acasa tot drumul a zis sa opresc masina ca el merge pe jos la buni Lena. Si sunt foarte dispusa sa ma mai duc (cu ambii copii evident) dar ei tot cer sa-l las singur acolo.
Alinush, la semnatura.
Si eu as vrea sa ma incadrez in trendul cu lenea sau cu vacanta, dar nu-mi iese. La copiii mei le-a sarit somnul, ziua e un calvar si eu ma clatin psihic, de unde recent imi revenisem cat de cat fizic.
Edit:
Lavi pe iepuras il cazati la voi acasa? Va pricepeti?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
catutza spune:
Alexandrina , eu zic sa vorbesti cu ei, sa le exlpici mai bine cum sta treaba sau ar putea vorbi sotul tau ca sunt parintii lui si discuta altfel. Apoi poti merge tu cateva zile sa vezi cum decurg lucrurile.
Alina , vacanta placuta si relaxare cat mai multa 
Noki , deci te inoiesti
sa ne spui ce ai luat pana la urma. Va fi masina ta nu?
Camy , e rau ca nu mananca nimic decat laptic. Poate totusi o vei pacali. Noi nu am avut probleme de genul asta, doar facea unele fitze la masa dar manca cate putin
Madutza , frumoase poze, iar Orlando e un dragutz .
Mada , i-mi pare rau de purcelus si de Mirunici ca la pierdut
de sotul tau nu zic nimic doar ca eu nu l-as lasa sa plece fara noi. Sunteti o familie si toti meritati odihna si relaxare.
Anda , unde ai disparut doamna?
Miri , gata ,ai plecat in concediu?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bic spune:
alexandrina, am murit de ris la povestea cu cutia de bomboane. Parca era desprinsa din povestile mele.
Din propria mea experienta in care m-am confruntat cu exact aceleasi probleme ca si tine in ceea ce-i priveste pe socri, pot sa-ti impartasesc concluzia ca ei nu se vor schimba si vor continua sa faca FIX ceea ce cred ei ca e cel mai bine, in ciuda recomandarilor tale. Daca poti sa te impaci cu ideea ca va minca dulciuri si nu va avea reguli, lasa-l cel putin pe Mihai citeva zile. Dragostea de care este inconjurat acolo este la urma urmelor mai importanta decit cele citeva dulciuri. In plus, Mihai este destul de mare ca sa stie ca regulile sint unele la tine acasa si altele la bunici. Eu nu am avut ce face si a trebuit sa o las pe Smaranda la bunici. Ca si tine, am avut mult de luptat cu dulciurile, mezelurile etc (Lavi isi aminteste
) dar in cele din urma am ajuns la niste compromisuri: ei nu i-au mai dat mezeluri si dulciuri mai rar, iar eu mi-am dat seama ca grija pe care o primeste acolo nu o primeste niciunde in alta parte. In mod particular, socrii mei sint niste persoane extrem de echlibrate si de iubitoare, iar Smaranda ajunsese un copil foarte cuminte la ei: fara crize si foarte ascultatoare.
Cu Maria as fi un pic mai precauta pentru ca e la virsta la care chiar nu vrei sa dea de gustul zaharului... dar tu pina la urma decizi ce-i mai important.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Alexandrina & Bic la fel ca Bic zic si eu; si la noi situatia e similara: socrii mei sunt niste oameni deosebiti, ii apreciez f mult, le iubesc pe fete si se ocupa mult de ele (ca sa amintim numai faza cu olita) dar bineinteles au pacatul bunicesc raspandit al dulciurilor si al mofturilor (de ex ponei). Cred ca se trage din felul cum si-au crescut ei copiii (recte pe noi!): cand eram noi mici erau 2-3 dulciuri disponibile pe piata, si alea proaste. Cand aducea cineva din strainatate dulciuri mai deosebite (sau se mai cumparau de la sarbi, la noi in TM) era cea e sarbatoare mare pt copii. Si era mentalitatea ca dulciurile sunt pt copii. Nu poti sa scoti mentalitatea asta din capul lor. Diferenta e ca acu' 30 de ani nu se ajungea la excese pt ca dulciurile din comert erau proaste iar cele de "import" rare, pe cand acum sunt pe toate gardurile, ademenitoare si nici scumpe.
Cami tin sa o amintesc pe Nati mancacioasa care in Slovenia a facut fitzele de pe lume la masa, nici n-o recunosteam. Iar Silvia pe dos, a mancat mai bine decat acasa.
So, important e sa fim calmi. ![]()
madau imi pare rau de porcusor. Cat despre sot, nici mie nu mi se pare normal sa mearga singur la mare, dar voi stiti mai bine.
Noki am mai zis pe forum de masina noua, Renault Grand Scenic. E Grand, asta-i clar, dar tot nu ma vad in clar cu iepurele inauntru.
Poate ne vedem intr-un parc saptamana viitoare intr-o dupa amiaza.
Alexandrina nexam, iepurele nu se cazeaza la mine acasa, nici n-am unde la bloc; se va caza la Alba Iulia, in curte la soacra-mea, care a mai avut gaini & curci in anii precedenti. Dar stai sa vedem ca nu fuge ca predecesorul lui. 
Poate nu ai prins povestea predecesorului pe care l-au cumparat soacra-mea & fetele din piata si peste o zi si jumatate a uitat Silvia usa deschisa de la cusca lui si dus a fost! Asta s-a intamplat acum 2-3 saptamani, in precedenta vizita a fetelor la bunici.
madau spune:
Multumim pt regretele manifestate de decesul porcului
...cred ca a uitat deja de el, ieri vad ca nu m-a intrebat deloc ce si cum
Cat despre sot, i-am spus ca nu-s de acord sa plece fara noi...dar ce, te intelegi cu el? Cica are nevoie sa se linisteasca singur, sa stea sa zaca la soare si la
. Ca nu se duce la gagici, se duce sa-si odihneasca creierii. Si ca peste 2 sapt mergem cu totii in concediu. In fine, cauza e pierduta din start, la cat e de incapatanat, n-ai cu cine sa te intelegi
.
Acestea fiind spuse, ma duc sa strang prin casa dupa dezastrul de la petrecerea de ieri
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Mada , important e ca a renuntat la matracuca si ca e iar cu voi
. Poze nu ne arati de la petrecerea de ieri?
Ce bunatati a-ti pregatit pentru pitici?
Lavi , cred ca am uitat ieri sa-ti urez de masinutza
sa o stapaniti sanatosi, sa va plimbe in cat mai multe concedii si sa va aduca inapoi teferi si nevatamati
. Apropo de concediu cand plecati in Grecia?
eu sunt stresata cu razboiul dintre Rusia si Georgia 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Catutza multumesc de urarea de masinuta. Plecam pe 23 la grecotei.
Imi statea de cateva zile pe limba sa te intreb: tu ce faci cu intoarcerea la servici si cu Bia din toamna?