Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Noki pai e raspuns la lenea din cele 2saptamani jumate cat au fost fetele plecate data trecuta. Si panica: doar saptamana asta mai sunt singurica si apoi tot cu ele. Si cu ele prefer sa ies in parcuri decat sa le zic: stati cuminti ca mama smotreste. Iar week-end-urile sunt cam ocupate pana in 15 sept. ![]()
Spor la ales masinuta! Care-ti cade cu tronc, aia s-o iei! (A si sa se incadreze in buget)
lavi02 spune:
Tot Noki saptamana viitoare esti acasa cu bufnita? Cand o aduci de la Bistrita si cand plecati la mare? (pe 16 parca, nu?)
bb_alinus spune:
Neata,
Nu vreti sa stiti cat e de intuneric aici.... zici ca esti in plina noapte.... de necrezut!
dar....J-1 pana la vacanta 

Lavi tu esti in vacanta? Spor la smotruit!
bb_alinus spune:
Mey unde sunteti cu toatele?
Nokiiiiiiii ce masinuta cauti? Mica doar pt tine, sau familiala?
lavi02 spune:
Alinus vacanta placuta!!!
Nu-s in vacanta, de unde atata? Sunt la servici, dar mai bag un ochi pe forum din cand in cand. ![]()
Fetele-s in vacanta cu soacra-mea la cabana, asa ca eu sunt libera saptamana asta, dupa servici am timp de smotruit. Cu shopping-ul ma abtin in perioada asta pt ca stam cam ciudat cu banii (mai avem o tura de vacanta in fata, plus am schimbat masina si asta atrage cu sine o tona de cheltuieli neprevazute)
Noki cauta masina mica pt ea personal, nu pt familie.
--------
Breaking news! fetele& soacra-mea au mai facut rost de un iepuras, la munte!

Cand mergem sa le luam cica sa ii luam cusca din Alba sa avem in ce sa-l aducem. In masina noastra nou-nouta care miroase frumos (inca!
); si care oricum va fi ticsita cu 2 parinti, 2 copii, 2 bunici si bagajele aferente. 
madau spune:
Remember us?![]()
Ma incadrez si eu in trendul colectiei, adica ma scald cu mare drag intr-o mega stare de lene generalizata, combinata cu un car de draci deoarece domnul sot m-a anuntat nonsalant ca el maine dupa amiaza pleaca la mare, singur, ca simte nevoia sa se linisteasca si sa se relaxeze, dupa lunile in care s-a "chinuit" saracutul de el, sa se imparta intre familie si matracuca
. Ar trebui sa mai mearga un prieten cu el, dar inca nu stie sigur daca il lasa nevasta
. Nu inteleg eu cum e asta cu plecatul singur sa-si adune creierii....dar degeaba comentez. Ma bucur macar ca a rupt orice fel de legaturi cu don'soara, care l-a mai presat cu telefoane si mesaje in lunile astea, dar duminica i-a transmis sa nu-l mai caute pt ca decizia lui de a ramane alaturi de familie va ramane neschimbata. Asa ca de acum, pot sa spun ca am si eu din nou barbat, cu totul acasa, si trup si suflet...s-a vazut clar schimbarea, vine devreme, sta cu noi, ne suna, se poarta super frumos. Sper sa se linisteasca in sfarsit...i-am zis ca daca duminica nu vine cu creierul spalat, i-l spal eu cu peria de sarma
Noki spor la ales masinuta! Sa ne comunici decizia finala![]()
Ca tot veni vb de masini, in we asta musai trebuie s-o duc pe a mea la spalat..e mai mult decat infecta![]()
Mirunici e tare suparata pt ca ieri a murit porcul Bubu, nu cunoastem motivele, i-am explicat ca s-a dus sus in cer....la care ea foarte calma..."porcul nu zboara, cum sa ajunga la cer?"
. Buna intrebare![]()
Azi e ziua unui piticut din grup, face 3 ani, si-l aniversam la noi acasa, asa ca trebuie sa ies din lancezeala si sa aranjez una alta, ca la 5 ne vin musafirii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Lavi, am I missing something?
Ce masina noua v-ati luatara? Baga detalii!
Madau, nasol ca a murit porcu'. Vezi...de-aia nu o sa-i iau io never-ever animalute bufnitei.![]()
--
Masinuta - cred ca am gasit-o pe aleasa inimii mele.

Da' inca nu va zic nimik, ca-s superstitioasa.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Hello
Am promis niscai poze din concediu,gata ,am pus citeva iar de cand am fost nasica zilele urmatoare ,atunci iau cd-ul de la nenea cameramanu'...
Urez concediu placut celor care urmeaza sa plece sau care sint plecate deja ,timp prea mult de scris n-am ,poate maine ,va pup ,sanatate multa la toti copilasii!!!
bb_alinus spune:
Dragele mele, astea fiind zise si cu regret ca a murit porcu' Mirunei eu va zic pe curand, plec si eu spre casa ca am 1001 lucruri de impachetat...jeepul sa traiasca si sa ia cat incape
.
Pup
Noki_Lara spune:
Madutza, foarte faine pozele. Bine, recunosc ca 2 le stiam de pe avatarul de la mess. Se vede ca v-ati simtit bine. Unde ati fost pana la urma? Ce hotel, ce statiune?
Lavi- nu stiu exact cand repatriez bufnita. In cel mai fericit caz pentru mine (a se citi indepartat) luni. Deci de martea viitoare pana vineri suntem home sweet home. Dar avem bona, ca pe mine nu ma mai tin nervii.
Apoi de sambata, 16, pana sambata, 23 aug suntem tai-tai.
Alinus- decolezi? Concediu fain de tot!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!