Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi ieri m-am delectat si incantat cu pozele voatre din Slovenia, am admirat cascada din Vintgar, casutele frumos decorate cu flori si mandrele tale fete, asa de fain le statea impreuna in drumetie!

Cat despre Silviuk, zic si eu sa o lasi in ritmul si stilul ei, cu toate ca as avea de dat un exemplu, al meu: eram o mare timida, roseam si ma ascundeam din si de orice, chestie care a durat cam toata copilaria si mereu m-am gandit ca as fi vrut ca ai mei sa intervina cumva sa ma ajute sa trec peste fazele astea nasoale si penibile iar acuma cred ca ce as fi vrut de fapt ca ei sa faca , sa nu mai ma ia asa de tare, un pic cam autoritar si prea direct, chestie care la alti copii merge si e necesara insa mie imi crea un stres necontrolat in interior, o frica sa nu supar sau sa deranjez...Acuma nu vreau sa zic ca asta e si la Silvia, cred doar ca ea e diferita de Nati si deci trebuie abordata diferit....

Miri si Soanso sa aveti parte de o vacanta superba! Drum bun!

Inca nu am cumparat crema solara insa o sa iau ca de obicei cu factor 50, ca noi avem pielicica alba.

Noki te astept cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, am terminat de pus pozele: POZE BISTRITA!
Enjoy!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus exact asta ma stresa in copilarie: "Cum spuuuiii???"
Si eu eram, bineinteles timida si lasam capul in jos.
Pe Silvia trebuie sa o iau la o discutie linistita, la un suc si sa-i propun pasi mici - de exemplu sa raspunda la intrebari si la salut si sa se uite in ochii persoanei, nu trebuie sa fie in verva.
Clar e diferita de Nati!
Multumesc pt raspunsuri si pareri, ma chiar ajuta sa vad din mai multe puncte de vedere problema.

Noki cu voi se poarta normal fiindca va cunoaste. De Silvia zic. Bag un ochi rapid si la poze:
Uau, minge din aia are si sora-mea si Silvia se dadea in vant dupa ea cand era mai mica. Danuta e sora lui Adi?
Tare mult ne place de Adi ca stil si mie si lui Virgil. E adevarat ca mai trebuie sa-l bagi tu in viteza din cand in cand dar e un baiat f bun, calm si simpatic. Daca n-ar fi asa calm n-ar face casa buna cu tine
F faine pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal!

Habar nu aveam ca sabotii aia poarta numele de crocsi, a primit si alexia se la sora-mea insa nu ii plac de nici un fel..abia o conving sa io poarte prin casa.Prima data am vazut la amalia alinei si mi-au placut tare mult.
Duminica am fost in herastrau a fost tare frumos, mi-ar prinde bine si vreo doua zile pe la mare...poate in septembrie.
I-am cumparat leagan lui matei este superr superr tare, ii place sa faca nani acolo...problema este ca alexia urla si se tavaleste pe jos ca il vrea numai pentru ea si fifi, a inceput sa faca niste crize de ma sperie urla infiorator arunca cu lucrurile, pana acum nu am bagat-o in seama sau am pedepsit-o la ea in camera.

noki, imi plac mult pozele cu sarah, v-am vazut si la ciresica super frumos si arati fff bine si nu ma refer numai la fizic. have fun in mini vacanta fara bufnita.

alina, doua frumoase . unde ai inscris-o pe miss pana la urma, la care din scoli?

lavi, odihna activa sau nu . uite un art despre timiditate: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=831

joy, multumesc din suflet penru sambata, nu te-am mai sunat pentru ca am ajuns mai tarziu.ai adus copii acasa? cum se simt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ce faine poze am vazut cu Sararici. Noki, tu in toate pozele esti zambareatza si plina de veselie de zici ca missa mea e fii-ta

Roxiut dar stiu ca are caracter Alexia. Mi-e ca o sa faca militarie cu frate-su, adica sper ca au personalitati diferita ca altfel va iesi cu scantei

Miss va incepe scoala franceza din septembrie, deja i-am cumparat ghiozdan si rechizite

Tare bun articolul despre timiditate, multumim.

Mergi la inceput

Mneata matinala! Dormiti? Da' de ce? Ia sculati-va si luati o cafeluta de la mine!!!!

Io ieri am bantuit pe la showroom-uri de masini, azi mai am inca cateva de vizitat. Grea decizie asta cu masina, nene. Da' si io-s moshmondita in asemenea decizii, recunosc.

Lavi, Alinus si Roxi- de complimente! Ma faceti sa

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, acum m-am uitat si eu la pozele tale din Slovenia. WOW!. Cred ca ati avut si voi o vacanta pe cinste. Primele poze cu cascade seamana mult cu ce am vazut eu prin Oregon, numai ca unde ai fost tu apa de la baza cascadei este mai verde. Vacanta mea a fost minunata, dar, da, daca era si putina istorie era si mai bine.

Am o curiozitate: nu vad in poze vreun rucsac de carat Nati. Cum a mers? Pe jos???

Rox, am vazut si pozele tale cu copiii si ale Inei - din nou - si asa imi plac de voi cu doi copii. Doamne, ce fericite trebuie ca sinteti - citeodata... ca altfel stiu ca sinteti moarte de oboseala.

Apropos, Ina a mai dat vreun semn?

Mandy, v-am vazut si voi, doar la cort deocamdat. Ma uit mai incolo si la celealtel. Doamne, ce copii mari si frumosi avem!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Roxi multumesc pt articol!

Bic da, Nati merge pe jos, absolut ocazional o mai lua Virgil pe umeri, daca era obosita, dar altfel merge pe jos. caruciorul l-am dat de cateva luni bune. He-he, cine s-a chinuit cu ea in acest sens?! Moi! Si soacra-mea cat a fost la ea. Dar numai eu stiu drumurile de 5 minute (in mod normal) pana la gradi: "Mama, batze!" dar azi n-am luat-o, maine n-am luat-o si s-a obisnuit fata sa mearga pe jos. De putut e clar ca pot la varsta asta ca la zbantuieli sunt primii.
Adevarul e ca in Slovenia n-am facut cine stie ce ascensiuni: usurele, ca sa poata toata familia,

Ieri am fost harnicuta si am smotrit toata dupa masa si seara , azi am in plan geamurile eveniment epocal care nu se va mai repeta pana prin noiembrie, asa, cand va conta de curatenie de Craciun.

Mergi la inceput

Bine ziceti voi, ce-o fi cu Ina?
Speram ca sunt bine cu totii! Pe 10 e ziua Inei.

Mergi la inceput

Wooow, Lavi, ce munte de constiinciozitate esti! Io putrezesc intr-o stare de lene generalizata care nu-mi permite alte ativitati decat cele de scanare a pietei auto. Despre casa nici nu vreau sa aud.

Varsta Sarah

Mergi la inceput