Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina la multi ani cu fericire, sa-ti dea Domnul putere sa ai grija de cei doi copilasi frumosi ai tai, si ani multi alaturi de ei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli ce-ai mai facut cu pb de sanatate?
Simpatica foc Ilinca! Are dreptate bietul copil, toata lumea cu gura pe ea: nu aia, nu ailalta..."

S-o vedeti pe Nati, dupa ce a stat o saptamana la munte cu bunica-sa, cand ne-am dus dupa ele topaia: "E mama mea! E mama mea" Apoi l-a vazut pe taica-sau: "E tata meu! E tata meu!". Apoi mi-o arata pe soacra-mea: "Doamna e bunica!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Profit de pauza de supt a Anei sa ma mai destind si eu pe forum

Asa-i, si noua ne place cel mai mult in natura, cat mai salbatica si mai departe de civilizatie.
Traficul infernal e o maare pb, si mai nasol e ca Sibiul a devenit enclava, se circula prost in toate directiile: pe valea oltului se sta cu orele, spre bv sunt semafoare si e si mai si, asa ca lumea normal ca o mai ia si pe la balea sa treca muntii, se gandesc sa se mai bucure si de peisaj... Asta e, asteptam cu nerabdare centura, care e mai ceva ca mult-promisele autostrazi - trebuia sa fie gata in nov 2007 . Ma rog...

Lavi, acum 2 ani eram la un pas de prapastiile zarnestilor, dar tocmai ne intalnisem cu nasii cu copil mic si am schimbat directia spre plaiul foii (pana unde se poate merge cu masina, nu mai retin cum se numea cabana). Probabil pe-acolo si spre Buzau vom merge prin septembrie, mai vb - poate punem de o mini-intalnire prin zona daca tot ne-au deschis fetele ochii si apetitul intr-acolo (Camelia, Melku )

Intrebam de canita caci domnisorul inca are legat ritualul de somn de biberon si ma gandeam la o trecere cat mai lina. Altfel n-avem probleme cu bautul din tot soiul de recipiente. Si as mai vrea eu sa-l bea inainte de spalatul pe dinti

Nu v-am povestit ieri de alt big issue la noi, cu mancarea.
O data, incerc sa ma pregatesc psihic si logistic pentru diversificare Anei, deja a facut 5 luni, saptamanile zboara si mult n-o mai pot amana.
Apoi... lui Cristi i-am scos televizorul. Nu va puteti imagina ce insemna asta pentru noi, aveam unul in bucatarie, il puneam pe Cristi la masa si balotam mancarea. Altfel nu manca. Nici asa nu era usor, imi lua cate o ora fiecare masa, dar eram multumita ca manca. Evident ca nu e o metoda buna, dar altfel nu mai rezistam.
Cand i-am scos tv-ul a fost de cosmar, nici nu ne dadusem seama cat rau ii facusem. Deja era reflex conditionat, eu il chemam la masa, el striga "vreau desene", eu nici nu ma mai luptam, i le puneam ca sa terminam odata cu mancatul, si tot asa...
Prima zi fara tv a fost horror, nici nu-si dadea seama ca trebuie sa manance ca sa fie ok, nu vroia sa manance fara desene si cerea incontinuu apa si bomboane .
Acum deja au trecut vreo 10 zile si s-a obisnuit cu noul regim, a cam uitat de el. Mananca cel mult o treime din cat ii dadeam eu, uneori sunt tentata sa fug dupa el cu mancarea prin toata casa, curtea, dar inca ma abtin. Deocamdata merg pe ideea ca e mai important sa manance cat ii place si sa ajunga sa simta foamea decat sa-mi fac eu norma de calorii cu el. Nu stiu daca e ok asa, sa vedem...

Fug la treburi si in curand o sa fug de-acasa la propriu, ne refugiem la mama cu copiii pana se mai termina haosul. Pa pa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi aaaa, bine ca mi-ai adus aminte - am facut si dozarile hormonale si e totul ok. Dar surpriza, la exact o luna de la sangerare (chiar si la aceeasi ora) mi-a venit ciclul. De unde concluzionez ca a fost o dereglare. Dar de ce o fi tinut 2 saptamani? Mai fac o eco vaginala si gata, termin cu investigatiile daca nu o sa mai am probleme.

Da, la varsta asta au replici haioase, de aceea mi-e greu s-o cert (de aceea a si devenit rasfatata).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau si de la noi!

Mai, pe mine ma amuza Bucurestiul asta al nostru: e un fel de sat mai mare. Azi ma suna aia de la Unicredit, firma de leasing, si ma ia tipul de la telefon cu "Andra? Noi ne cunoastem, sunt sotul lui X" - prietena buna de-a mea din parc. Habar n-aveam ca lucreaza acolo.

Maria- ce-mi place ca acum cand povestesti de cristi si de diverse alte chestii de prin casa d epe la voi imi imaginez exact ce si cum, ca vorba aia am fost acolo si stiu cum e in realitate.
MAsinuta o sa va zic ce este cand o iau. Sa fiu io sigura ca e a mea si dupa aia.

Feli- sunt fana Ili. Si imi imaginez si fata facuta de Doru la faza cu petitorul si burtica.

Intrebare: voi cand postati si puneti un emoticon la final de rand nu va sterge mai nou - de vreo maxim o luna incoace - textul scris anterior? Ma rog, o parte din el? Ca si cum s-ar scrie peste prin inserarea acelui emoticon....Io asa patesc.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salut la toata lumea! Am aterizat inapoi acasa dupa mai bine de 3 saptamani petrecute in Romania. Din pacate nu am reusit sa ma intalnesc cu nici o mamica de pe forum... Ba, mint, m-am vazut 5 minute la Deva la un suc cu Miha2006. Atat.
Nu am mai reusit deloc sa intru pe forum, am de recuperat vreo 3 scutece... Incerc sa-mi intru in ritm. Usor, reusesc, mai ales ca Rianna e inca in Romania cu bunicii. Peste 3 saptamani ajung si ei inapoi.
Sper ca toata lumea e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

cucu baaaau
veniram si noi de la turcaleti, pana am citit se facu noapte.
Madau sigur gasesti cazare la turci pe last minute demiercurea.
La multi ani tuturor doamnelor care au sarbatorit in lipsa mea, si tie varule prin alianta!
Noki si mie mi se stergea textul si alte paranormale, dar numai cand am scris de la servici.

ca fapt divers, a trecut iulie si nexam reuniune.

n-am folosit nici un medicament ,dar tocmai mixtura mentolata ar fi fost buna ca l-au ciupit tantarii de 2 ori pe zuz.acolo a mancat numai uscaturi, multa lipie cu diverse umpluturi,am continuat cu diversificarea, adica a gustat acadea pe bat, m&m si inghetata.

hotelul-nota 10+ la animatie si la verdeata,si comportamentul personalului fata de copii(a vazut D ca se ridica barierele la intrare ca trecuse o masina si se opreste sa vada cand se ridica, noi spunem ca doar dc trece masina se ridica si paznicul se apuca sa ridice bariera ptr el), mancarea -variatiuni pe aceasi tema.totusi nu l-as recomanda.marea nu mi-a placut, simteam ca ma ciupeste ceva de picior,dupa 2 zile am reusit sa-l bagam in piscina.s-a indragostit de o rusoaica roscata( cred ca avea 5 ani) si de mama ei, ca la el numai asa se poate.toti turcii vorbeau ruseste , au zis ca astia sunt turistii.
cumparaturi nu prea ca ma enervau cunegociatul lor, cica pretul corect e jumate din cel cerut, asa ca dc nu lasau la jumate ma simteam furata si nu mai cumparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Maria_alexia, esti tare ca ai reusit sa reunuti la televizorul din timpul mesei. Daca si eu as reusi tot asa de bine cu suzetaaaa...

O problema cacacioasa: Smaranda a facut kk aseara la olita si eu am ridicat-o in ciuda protestelor ei. Ca intotdeauna a adormit linga mine, iar eu mi-am vazut in continuare de treburi prin casa inca vreo doua ore. Cind m-am dus la culcare am simtit un miros puternic de Numero duo in camera. M-am gindit ca ramasese de cind facuse la olita, desi deschisesem geamul. Cind am facut verificarea, am constatat cu stupoare ca fii-mea se kk in pull-up (scutec). - si eu care voiam sa renunt la scutecul de noapte ca nu prea l-a mai folosit in ultimul timp.
M-am cam ingrijorat un pic pentru ca de cind era bebelica nu mai face kk in timpul somnului. A mai patit cineva asta? Mentionez ca mergem in fiecare zi la piscina si in mod sigur inghite cantitati masive de clor zilnic.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Ce face colectia?

Eu ma pregatesc d eo zi de-aia de alargatura non-stop, asa ca trebuie sa ma inarmez cu rabdare.

Miri si Meems, bine ati revenit!

Miri, poze!!!! Multe si rapid!

Bic- a mea seara nu a facut niciodata in scutec, dar s-a mai intamplat sa se scoale dimineata Dna Flori s anu o auda ca trebaluia si ea statea cuminte si sa faca in pampers. Dar asta fff rar si mai demult. Dar nici eu nu am de gand sa renunt la papmpersul de noapte.

Fug la treburi...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miri bine ati venit de la turcaleti! Asteptam poze! pana la urma sunteti neamuri, tu cu Feli? Adica sotii vostri?

meems bine ati revenit acasa!

Bic Nati e la inceputul dezpamperizarii, asa ca pt noapte mai continuam cateva luni. Mai face uneori dimineata, daca se trezeste si nu da niciun semn.

Mergi la inceput