Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Annisia bine ai revenit unde ati fost mey fara copilas????

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia fata draga... bine ai revenit.Imi lipseau mesajele tale.Astept sa ne povestesti cum fuse prin strainatati...vrem si poze.
Iar cafeaua pregateste-o din timp...ca peste 3 luni asa vin sa o beau.
Pupam pe bb Yannis...deabia astept sa il vad cat a crescut.
Fugi la o tura de nani si ne revedem dimineata...adicalea seara la mine

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bernix tare frumos ai scris
Roxali multumesc pt raspuns

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Acum lucru la poze, ca maine o sa fiu dadaca si certamente timp ioc!!! Am facutara 10.000 de kilometri. Cam asa: Ungaria, Austria, Germania, Franta, Spania, Portugalia, iar Spania, iar putin de Franta pe riviera, apoi riviera italieneasca, Italia, Austria, Croatia, Ungaria. Cel mai mult si mai mult si mai mult mi-a placut Spania; in special Valencia. Am promis ca il voi duce intr-un an pe Nanis acolo. Probabil ca dupa Japonica Devyllei... Hihihihihi... Apropo, bre, nu pun si-o bere la rece, "ca cafeaua" se face mintenas...

Deeciiii, pozele de prin strainataturi abia acum le incarc. Iti dau amu niscaiva poze cu baietelul meu:
http://good-times.webshots.com/album/565015496ahGbwE

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am aparut si eu. Mini-vacanta a fost FAN-TAS-TICA!!! O sa intru mai tarziu cu detalii, ca acum trebuie sa fug sa iau de la posta masinuta pt Lisa .

P.S. Ati scris ceva cat am lipsit ;), deci am de recuperat cel putin un capitol-jumatate...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
bernix - eram curioasa daca observati!joi a plouat si a fost frig dimineatza, in rest soare si cald, eu nu luasem decat un tricou pentru eliza, m-am cam "tzepuit".
cecilia - pai daca e cald, de ce sa nu poti sa-l bagi in piscina?
pupam pe toata lumea.ma duc sa pregatesc golanul de gradinita.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Iuhuuu, a venit Annisia!!!
Bine ai revenit, fata! Cam lipseai din peisaj.

Mama-mama, da' ce dotat e Yanisucu in materie de metode de supravietuire pe apa, si ce vesel si ce haios!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
citat din mesajul lui adimercedes

Am aparut si eu. Mini-vacanta a fost FAN-TAS-TICA!!! O sa intru mai tarziu cu detalii, ca acum trebuie sa fug sa iau de la posta masinuta pt Lisa .

P.S. Ati scris ceva cat am lipsit ;), deci am de recuperat cel putin un capitol-jumatate...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Felicitari pentru vacanta reusita!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia bine ai revenit!Cum ai putut sta fara Yannis atata timp??????Sabina am stat la alexandros dar de data asta o sa stam la silvaNu prea ne-ati vazut ca am fost o singura data in parc si de vreo doua ori in spate la silva, in rest am cutreierat.Bernix asa e bebeii alaptati par mai rasfatati dar eu consider ca din cauza noastra ca noi la dam tzatza si din ora in ora noaptea la cei cu bibe nu se poate. La noi cand se trezeste prea des fata incearca tati sa o plimbe si s-o adoarma dar nu reuseste decat in prima parte a noptii apoi incepe sa-l impinga cu picioarele si zice ne ne ne , adica nuuuu si trebuie neaparat tzatza Si eu sunt tare curoajoasa ca e tati in concediu si ma ajuta dar cand e plecat 2 sapt sunt tare disperataGabitz deci sta fata in fundulet, sa-ti zic de noi ca nici acum nu vrea sa faca pasi, doar topaie desi se ridica in picioare.Ma cam dispera si pe mine, asa ca o sa-i luam premergator(stiu ca nu ajuta daaaar....) aaaa si olita inca nu am luatSi inca ceva face cativa pasi in patru labe apoi se taraste (cred ca asa ii place sau oboseste) iar m-a disperat ca lustruieste tot parchetulMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Adimercedes bine ati revenit si voi!Banuiesc ca ati fost si cu Lisa si ca a fost ffff cuminte. Asteptam detalii. Lisa v-a conduce masinuta?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput