Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonab
Ceau gagici.
Va multumesc mult mult pt urarile de ziua mea.M-am emotionat un pic.Cate
opt fiecare.
Ginnette, cum sa ma supar ca-i ziciRazvanelului fratele geaman al Adelutzei.Poate daca nu cumva vrei sa ne incuscrim, ca atunci nu mai merge.
Vad ca dati iaurtul la masa de la 17-18.Asta inseamna ca ati mai scos o masa de lapte? Trei mese diversificate, deja?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Ramo, ei, acum eu n-am indraznit sa propun o inscuscreala; da' parca mai mult imi place ideea de frate-geaman, ca asta insemna ca sunt legati forever
Da, ea si-a scos laptele de la ora 6:00 pm (cam de-o luna). Da' rade cam 180 gr - 200gr de iaurt cu o fructa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui CameliaH
Si am mai intrebat, dar nu am primit raspuns. Spuneti-mi si mie, va rog, la cat timp de la inceperea diversificarii ati bagat si altceva in afara de lapte la masa de la 17-18 si cu ce ati inceput?
Maria si Ioana (01.02.2002)
Poze maria si ioana
Matei (04.02.2008)
www.flickr.com/photos/raluk/sets/72157605540640605/?page=2" target="_blank">Poze matei
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
I-am bagat iaurt, cam de la 6 luni - un timp a mai mancat si lapte dar apoi si l-a scos.
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Ceska, bine ca Benji a trecut "acomodarea" cu bine.
Cat despre coafat, stiu cum e sa-si faca o tuta mana in paru' tau. Uite un
si las' ca atractia evenimentului va fi Benji si el o sa capteze toate privirile!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ceska777 spune:
Ginette,
. Te-au ajutat cu ceva fetele de la "viata in germania"? Eu sper ca da. Sunt asa prinsa in de toate aici, abia respir.
Benji sper sa se comporte bine la botez mai ales si pt faptul ca e personaj principal. ( sa nu aiba trac)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
fetelor, am plecat acasa.
S-aveti un sfarsit de saptamana super.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
zicea cineva de bebe constipat, eu am inceput sa pun mai mult dovlecel si mai putin cartof si morcov, parca-i e mai bine. Ceaiul de musetel am citit ca ar fi bun deasemeni, nu am incercat insa. Prune am in casa si o sa-l incerc cu un picut.
Nush cine spunea ca nu curata de coaja fructele facute la blender. Eu le curat, desi paseaza blenderul ala brici. Voi?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
eu nu le curat, e pacat sa arunc atatea vitamine
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ceska777
Ginette,. Te-au ajutat cu ceva fetele de la "viata in germania"? Eu sper ca da. Sunt asa prinsa in de toate aici, abia respir.
Benji sper sa se comporte bine la botez mai ales si pt faptul ca e personaj principal. ( sa nu aiba trac)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
M-a ajutat Monica de la noi (mami de Clara).
Oricum, a rezolvat-o partial - se va duce in austria, ca ar fi mai iftin (cam 1500 eur in loc de 4000 cat i-au cerut la o clinica in Germania).
S-aveti un botez de neuitat (in sensul placut, bineinteles
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
anca.b spune:
Camelia, eu ieri i--am dat prima data altceva decit lapte la masa de la ora 18. iaurt cu banana. a papat direct un iaurt de 200 gr plus jumate de banana mare. si deci nu a mai primit deloc lapte. la o luna jumate de la inceputul diversifcarii.
quote:
citat din mesajul lui CameliaH
Voi va plangesti de constipatie, mie mi-e frica sa nu se cacaleasca. Copilul meu e altfel. I-am dat azi un pic banana amestecata cu mar si nu i-am mai pus cereale. Si s-a cacalit moale. LA pranz i-am pus bineinteles un plic de smecta in pireu. Azi a fost cuminte am iesit afara cu el si adormit un pic inainte de masa de pranz. A mancat frumos, nu s-a enervat. Acum ma duc sa-l culc. Sa vad daca mai cere titi.
Gratiela, intai felicitari pentru aniversare, apoi vacanta placuta la mare si 3 sa stii ca al meu abia dupa o luna a renuntat la titi dupa masa de fructe. Eu ma straduiesc acum sa-i scot laptele dupa legume, ca nu mai am decat o luna la dispozitie, in septembrie am duc la job. Dar tare greu merge. Vreo trei zile nu a vrut sa manance legume decat dupa ce a supt. Am asociat asta si cu faptul ca nu l-am scos afara dimineata astea 3 zile. Azi l-am scos, a mancat.
Si am mai intrebat, dar nu am primit raspuns. Spuneti-mi si mie, va rog, la cat timp de la inceperea diversificarii ati bagat si altceva in afara de lapte la masa de la 17-18 si cu ce ati inceput?
Maria si Ioana (01.02.2002)
Poze maria si ioana
Matei (04.02.2008)
www.flickr.com/photos/raluk/sets/72157605540640605/?page=2" target="_blank">Poze matei
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
irinouka spune:
LA MULTI ANI, RAMONA! sa fii sanatoasa, fericita si iubita alaturi de ai tai! sa-ti vezi toate visele devenind realitate!
pupici si pentru toti clopoteii aniversati azi!
ceska, m-am amuzat teribil ce ai povestit tu...adica stiu ca tie ti-a venit sa te urci pe pereti cand ti s-au intamplat toate astea dar ai povestit asa frumos incat...
gabritza, si eu zic sa te mai ocupi de testul ala de sarcina.
ufffffff, mai vroiam sa spun cate ceva dar sunt obosita si incalzita si nu mai stiu. abia am venit de afara. am facut mai multe tentative de a ma intoarce dar, de fiecare data, rares adormea csand mai aveam putin si ajungeam. pt ca stiu ca acasa, invariabil, se trezeste, am mai ramas pe afara de fiecare data.
grati, distractie placuta la mare!
o zi frumoasa va doresc!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
stoisor spune:
INTREBARE si ROG FRUMOS RASPUNS REPEJOR
1
ce fel de cereale se pun in fructe ,care se prepara cu apa sau cu lapte??SAU NU CONTEAZA???
VA ROG FRUMOS,i pun de o sapt cereale cu lapte in ele dar cred ca gresesc.....sau nu??
2
in iaurtul simplu adaugati fructe crude in el si e ok??ce fructe vrem noi ,adica ma rog cele permise,sau fructele ce se adauga in iaurt trebuie sa fie din borcanase??
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM

pt fiecare.