M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 4
andrada77 spune:
Eu am refacut testul psihologic,adeverinta de servici si adeverinta de la medicul de familie pt CLINIC SANATOS.Atat.Si am scris alta cerere la DPC..stiti voi in care scrii ce copilasi vrei,varsta si altele.
misha71 spune:
Doar adeverinta de la medicul de familie? adica nu te mai plimba prin policlinici si spitale cu toata fisa de analize ca la primul atestat?
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
patri spune:
Anca Wish,am vazut pozele voastre si am ramas inmarmurita de cat de mult seamana printesa ta cu tine!!!! Aveti aceeasi forma a obrajilor si a gurii, juri ca e bucatica rupta din tine!!!! Adevarul e ca asa ne da DD puiutii, ca si seamana cu noi. Asta si pt ca si eu seaman fff bine cu a mea minune, si sunt foarte mandra ca sunt frumoasa ca ea
Va urmaresc chiar daca nu scriu , mi-aduc aminte cu drag de framantarile mele, stau cu sufletul la gura pt Assi, sa vad cu ce vesti vine... Patricia mi-a zis intr-o zi: Ai uitat , mami sa-mi cumperi un fratior mic! (Ea nu prea cere nimic cadou, chiar m-am mirat la inceput ca oare ce am uitat. si eu am spus:da ai 2 fratiori! da ea hotarata: am zis mic, mama, nu mareeeee!!!!)
Va pup si va doresc tot binele din lume, asteptare cat mai scurta, si sa va ganditi la recompensa pe care o primiti la sfarsit...merita orice sacrificiu!!!!
andrada77 spune:
Am inteles ca la fiecare DPC e altfel.La Constanta nu se mai fac cursuri,si nici analize.Dar situatia e sumbra...multe familii si nici un copil.
diciu spune:
Buna fetelor!
Noi am lipsit inca 10 zile, am fost pe la munte si maine vom pleca iar 2 saptamani. Asa ca scuze celor ce nu am putut raspunde. Am incercat totusi sa citesc un pic din urma.
Miha 74, bine ca ai scapat de acel imens stres cu naturala. Cred ca ai trecut prin momente cumplite, dar sunt deja la trecut...
Iti doresc ca de acum incolo sa mearga totul snur!!!
Sabineta
AncaWish, ma bucur ca relatia voastra cu fetitza s-a sudat si mai ales cu taticul. Succes marti la plasament!
Si noi avem marti proces pt a deveni sabina adoptabila. Cred ca vom fi pe aproape una de alta
Pe noi ne-au intrebat doar ce dorim nu si de ce dorim plasamentul simplu. Si atat.
Carmenul, bine ai venit si succes la atestat! Iti multumesc pt frumoasele aprecieri
Asi, Va tin pumnii la marea intalnire! Am emotii pt voi
Tzuni, esti o fata curajoasa si luptatoare. Tin minte ca la fel a reactionat si seful meu la anuntarea vestii ca voi adopta un copil....mi-a zis ceva de genul: "N-ai ce face!", sau: "Gata, te-ai nenorocit", eu insa nu i-am putut zambi
Multumesc pt "bucatzica rupta", ma bucur sa aud asta.
Rozi, Aissa, v-am vazut ingerasii in pozele de la mare. Aveti niste copii minunati care au crescut mari mari si frumosi!!
Noi suntem bine, desi Sabina are o mica raceala. Acum am lasat-o o zi cu parintii mei la munte pentru ca maine avem termen la tribunal pt a deveni adoptabila.
Am emotii si mi-e si dor de ea. E prima noapte fara ea
Dar sper sa fie bine, abia astept sa plecam iar la mare.
Vacanta placuta tuturor!
Si mult succes celor care inca isi asteapta copilasii!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Anca Wish spune:
Multumesc, Patri. Toata lumea spune ca semanam. Ba mai mult, spun "E superba, seamana cu tine!" Si uite asa ma aleg si io cu un compliment.
Ieri (ca deja e trecut putin peste miezul noptii) s-a implinit 1 luna de cand sunat mamica. O sa fac vergeturi de cat ma umflu in piele. Sunt tare mandra!
Imi amintesc de Tzuni care scria, la un moment dat, ca iesind (parca!) de la Tribunal, se gandea daca cei din jur vad cat e o mamica fericita. Asta simt si eu.
Diciu, marti e azi si uite ca nu am somn de emotii. Sper sa fie bine maine si sa se termine, pt inceput cu asta. Maternala imi face ceva probleme.
Vad ca si tu tot maine ai. Bafta multa! Va fi o zi mare pt amandoua.
Sanatate multa micutei!
Noapte buna mamici si pitici!
diciu spune:
[quote]citat din mesajul lui Anca Wish
Diciu, marti e azi si uite ca nu am somn de emotii. Sper sa fie bine maine si sa se termine, pt inceput cu asta. Maternala imi face ceva probleme.
Vad ca si tu tot maine ai. Bafta multa! Va fi o zi mare pt amandoua.
Sanatate multa micutei!
Noapte buna mamici si pitici!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Da, si noi maine la 8.30 si tot huhureza fara somn...
Odata ce o vei avea acasa in plasament ar trebui sa scapi de sicanele maternalei.
Iti tin pumnii! Va fi bine pentru toti!
Poze Sabina Teodora
anda
Anca Wish spune:
Hai ca am dat-o-n bara. Bafta multa AZI!
Tot la 8:30 si noi.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
diciu spune:
quote:
citat din mesajul lui Anca Wish
Hai ca am dat-o-n bara. Bafta multa AZI!
Tot la 8:30 si noi.
bafta si voua!!!
Poze Sabina Teodora
anda