M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 5
dalv spune:
Buna -dimineata fete dragi,bun venit noilor <<viitoare mamici>>,noi am reusit cu incredintarea si asa ca avem bebicii acasa ;este super traim niste clipe minunate si va doresc ca toate sa treceti prin asa momente frumoase;inca nu m-am dumirit cum se trimit pozele,sper sa reusesc ,oricum adresa este urmatoarea: http://community.webshots.com/user/dalv35
nusica de doua ori -mamica -de Oana si Costi
"ITI MULTUMIM DOAMNE PT DARUL DUBLU CU CARE NE-AI BINECUVANTAT!
diciu spune:
dalvnu am reusit sa vad pozele. Apare ca si cum nu este nici un album cu poze acolo.
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Anca Wish spune:
Ni s-a mai dat un termen pe data de 9 septembrie. Am inteles ca nu e o practica obisnuita in plasament si asa ma incearca un sentiment de frustrare...
Diciu, voi ce ati facut?
diciu spune:
Anca, din pacate si noua ni s-a dat un nou termen pe 19 august pentru ca lipsea nush ce raport psihologic al copilului de la dosar. Nu pot pricepe cum isi fac unii treaba. Judecatoarea a fost corecta, dosarul nostru era incomplet, desi 80% din procese au fost amanate cu alte termene....Asta e. Data viitoare speram sa fie bine.
Din ce motiv v-a dat un nou termen?...
Imi pare rau dar pe 9 sept vai fi bine, vei vedea!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Anca Wish spune:
Diciu, nu am primit nicio explicatie. Chiar nu inteleg. Situatia noastra e cam complicata din motive pe care nu le pot scrie aici. Sper sa fie bine. Au mai prelungit un pic agonia.
La tine, la plasament, s-a rezolvat de la primul termen, nu?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
miha74 spune:
dalv- sa fie intr-un ceas bun si fie ca aceste momente sa te insoteasca vesnic nici eu nu am reusit sa vad pozele cu bebicii tai
ancawish, diciu- imi pare rau sa aud ca v-au amanat. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie bine. Va trebui sa inceapa si la mine acest joc cu justitia, dar pe langa ce am putut trai ...sper sa fie mai usor.
asi- te asteptam cu vesti.
noi suntem bine, am fost la control la neurolog, si avansam incet dar sigur, inca nu dam drumul la pumni ii tine stransi, si cica asta ar fi important in dezvoltarea lor neuro...dar incepem sa stam in fundulet.
plecam luni la mare, si de abia astept, nu am mai fost are in Romania de vreo 4 ani, si sunt curioasa sa vad cum mai este.
pupici,
Miha
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
asi spune:
Am revenit.Din pacate nu a fost copilasul nostru.
Miha felicitari pentru micile progrese.Unde mergeti la mare?Poate ne vedem ca si noi ne reintoarcem la mare luni.
Anca sigur o sa fie bine in septembrie.
Diciu tinem pumnii sa se rezolve in 19 .
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Imi pare rau, asi. Poate data viitoare...
Anca, diciu va tin pumnii.
Miha ma bucur mult. Marea e facuta din picaturi. Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Claudia tu ce ai mai facut?