Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Te vizitezi si cu Alina la Breaza?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
avem o verisoara acolo, de 5 luni . mergem dim., bagam un gratar, venim seara.
alina, mai esti la breaza? te invitam la gratar... vor fi numai piticanii!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Am venit si noi de afara, am luat pepenele galben. De vreo 2 saptamani mananc in fiecare zi cate un pepene galben de 4 kg. TAre buni sunt si-i are nenea asta pe masura: 4 kg fiecare!
Alshsper sa va iasa planul cu marea si bb Vlad sa nu aiba nimic, dragul de el!
SI mie mi-a varsat Mircica tot laptele din biberon cand am plecat dimineata afara. Apoi a plans tot drumul de foame.
Laptic vad ca a fost mai mult zilele astea si ma intreb daca e de la faptul ca am exagerat cu mancarea??
Cleo merci pentru pontul cu topicul La redoute. Distractie frumoasa la Breaza, maine!!mi-as dori si eu un gratar, orice...dar cred ca aberez.
Leeloo, foarte tari pozicile cu baietii tai discutind! Ce seamana intre ei si amandoi cu tine...Imi pare rau ca nu mai e laptik...poate nesomnul e de vina.
fetelor, voua va e dor de serviciu???Brrrrr, eu prefer sa ma vad cu colegii de care mi-e dor..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
DanaH spune:
salutare, fetele!
Ia ghiciti voi de unde va scriu acum? ei bine.... de la munca. azi este prima zi de munca la mine. mai mult de aclimatizare, nu cred ca fac multi purici pe aici. dar de luni.... :))
dupa cum va povesteam, am fost o saptamana in frantza, la mare. ne-am intors miercuri. a fost tare tare frumos, linisitit, ne-am odihnit si noi in sfarsit dupa vacantza in romania. am stat in camping, la o casuta mobila cu trei dormitoare si o suufragerie/bicatarie, cu tot ce iti trebuie in bucatarie. plaja era cam la 10 minute de mers pe jos. dar nu ams tat foarte mutl la plaja, decat dimineatza, pt ca dupa amiaza, fiind ocean, se retragea foarte mult apa. trebuia sa emrgi cam 100m cred, paote si mai bine, ca sa dai de apa si inca pe atat ca sa poti face o baie. si erau o multime de oameni la cules de scoici. le cautau cu niste unelte speciale prin malul ramas in urma apei. iar mai pe seara ii vedeai cu casuletul plin de scoici. scoteau de o cina.
dar aveam piscina din camping, care a fost o binecuvantare pt alexandru. cred ca si numai pt bucuria lui de a se balaci in piscina si a meritat din plin vacantza.
dupa amaiza mergeam la plaja cu masina, la 5 minute de oraselul nostru, unde era un ochi de apa cumva delimitat de ocean printr-un dig, deci ramanea la fel cand se retragea oceanul.
teodora s-a simtit tare bine, ba chiar s-a rasfatza din plin. au fost si bunicii cu noi,parintii mei, iar mama nu suporta sa o vada plangand. asa ca, imdeiat ce scrtia fata, o lua in bratze. asta este, tot ea o sa se chinuie de azi in colo timp de 6 saptamani.in afara de asta, a mancat din plin, in continaure numai tzatzi, a dormit, am iesit la aerosoli dimineatza si seara, iar in rest o lasam la casutza cu mama, la restaurante. a fost un copil tare tare cumintzel. mai dadea ea niste show-uri seara, inainte de culcare, ca trebuia sa simtim si noi cumva ca aavem un copilasi, nu? dar in rest... linsite si pace.
o sa va pun si cateva poze tare frumoase, dar sa refacem legatura la internet de acasa. probabil pe saptamana viitoare. oricum, sunt datoare si cu pozele de la botez.
acum, dupa prea frumoasa vacantza, am inceput munca. nu va povestesc ce chef de munca am. imi este un dor de cocutza mea... tare repede a trecut periaoda asta. si a fost atata linsite si pace....
ieri am incercat sa ii facem un program de supt, sa vedem cum ne descurcam. am stabilit sa ii dau eu sa suga pe la 6-7, apoi sa ii dea mama cu biberonul lapte muls pe la 9-9:30, iar la 12 sa ma duc eu acasa sa ii dau masa de pranz. apoi la 15 sa ii dea mama din nou cu biberonul, iar dupa ora 18 bagam direct de la sursa.
ieri nu prea a vrut biberonul la masa de la ora 9. statea cu biberonul in gura, se incrunta si se utia la mine. parca vroia sa imi spuna ceva. apoi am disparut eu din raza vizuala si a mancat ceva pana la urma. nuami vreo 150ml. chair vroiam sa va intreb, copiii vorsti cat mananca la o masa. mie doctoritza mmi-a zis ca ar trebuis a manance 200ml, dar a mea nu prea vrea mai mut de 150-160. asta vad si eu acum, de cand ii dau cu biberonul.
si asa ne-am chinuit ieri toata ziua cu bibeornul, pana la ora 18, cand am pus-o la san. fetelor, sa o vedeti cum tragea, cum tinea mana pe san si cum ofta. mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o. si acum cand ma gandesc, imi vine sa plang. sper sa ma obisnuies pana la urma, si eu si ea.
acum am sunat acasa si mi-a zis mama ca a cam fortzat-o sa manance la ora 9:30 cam 90ml. cred ca ii este dor de tzatzi.
eee, cam atat de pe aici. de acum in colo o sa fiu si eu mai prezena sper, mancar la cafeaua de dimineazta. oricum, am incercat sa va citesc ultimul capitol, dar imi intra pe o ureche si imi iese pe alta. nu prea retin, iar conspect nu prea amt imp si mai ales rabdare sa fac. sper totusi ca sunteti ccu toatele bine, si voi si bebelusii vostri.
va pupic
cleo78 spune:
alysh, cand ai gata rez. la urocultura? sa ne tii la curent. Dar la curent, nu in tensiune.... .
reallaura, gratar, munte, parc, cora, munca patriotica, Mall, la job- in orele suplimentare, cand depasheam deadline-u, etc. orice imi doresc. Inclusiv Mall, io care eram de 2 ori pe an in Mall: la reduceri si la nevoie . Inclusiv la munca! culmea, mi-e dor si de indienii aia, potorosi, cu care ma ciondaneam zilnic, imi scriau 10 randuri, ca raspuns la intrebarea "AI FACUT AIA", ca in final sa pricep ca modul lor de raspuns era "DA! [,....10 randuri de cuvinte inutile...] nu e facut, Miss Cleo"
Da, si de ei mi-e dor. Si de rapoartele aproape inutile scrise... si de shedintsele pe skype unde ajungeam sa ne scobim intre dinti si sa cascam ostentativ, ca oricum nu ne vedeau ailalti.... tii, sa nu ma mai gandesc. Peste 1 an o sa vreau momentele astea ...
Alina_anto, am nr tau de tel. Tu ne-ai invitat la breaza, tu sa ne primesti!!!!! Venim juma din fetele de pe forum !! (asha valoroasa e fifitsa mea, face cat juma de fetele de aici; jumatatea fara acces la net )
edit:
DanaH, abia acum am cetit mesajul tau. Brr, mi s-a rupt sufletul.
retractez partea in care ziceam ca mi-e dor de intorsu la munca.
povestea nashterii
Alysh spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
alysh, cand ai gata rez. la urocultura? sa ne tii la curent. Dar la curent, nu in tensiune.... .
povestea nashterii
SIGUR, cum aflu, va transmit
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Simonix spune:
Neatza fetele
Iaca si eu pe la munca, testez de zor si gasesc numai erori va dati seama ca tot poprul se bucura ca am revenit pe baricade :p Raportez un copilash cuminte, sculat regulamentar la 5 si apoi la 9. Ah, si mai raportez o noapte groaznic de calda si sufocanta, desi a plouat cu tunete si fulgere brrrrrr... M-am dezobisnuit rau, fetelor, deh 4 ani in Polonia... Acum au fost niste caldureli pe aici, si o atmosfera asa de umeda bleah, de-abia am respirat zilele astea. Nu stiu ce m-as face in RO - bine, acasa am aer cond, aici nu am... Noaptea e cel mai urat, caci nu pot dormi cu geamul deschis si il aud si pe bietul bebe cum respira greu, se zvarcoleste si cand ma duc la el este fleashka, zici ca de-abia a iesit din baie.
In legatura cu [blue[munca[/blue] - mie mi-a fost tare dor, desi am lipsit doar 3 luni. Nu pot sa stau fara munci, zau, am lucrat pana inainte sa nasc (vineri tastam de zor si faceam documente iar de nascut am nascut frumos, duminica dimineata, in timpul meu liber - sunt angajat model ) Bine, eu lucrez de acasa deci imi convine f mult situatia, dar nu as fi suferit prea tare nici daca dadeam fuga la serviciu. Citeam ce ai scris tu, Dana - te inteleg ca iti este greu sa te desprinzi de bebelusha, mai ales daca o vezi asa de amarata :(((( Mda, asta inseamna sa alaptezi direct, eu una nu am probleme de genul asta, caci al meu e fan bibi si il doare in cot cine ii da sa pape, atata vreme cat i se umfla burtanul cu lapte Dar revenind la munca, mie una imi face tare bine la moral sa am alte preocupari in afara de bebe, poate sunt io mai denaturata insa dupa cateva ore de buguri, teste, documentatie, traininguri si alte alea, asa de drag imi este bebelacul si atat de mult ne giugiulim... Regasirea este fff frumoasa pt amandoi. Iar eu sunt relaxata, cand vine Bobo ii turui vrute si nevrute despre serviciu si vechii lui colegi (am lucrat amandoi la aceeasi firma, el a plecat si io am ramas), barfesc etc :) Bebe asculta f atent si mustaceste si el
Nu as putea sta cu cupilul acasa 2 ani aoleooooo ... Si asa sunt suparata ca nu i-am gasit cresa lui bb de la 3 luni, nici de la 6 luni nu cred ca ii gasesc :( Asa ca am acceptat solutia asta de compromis: sa vina mama si sa se ocupe de el cat timp eu lucrez (de acasa). Din iarna insa o sa imi caut un serviciu aici, in BE, caci vreau sa ma machiez si sa imi pun tocuri ceea ce acasa nu pot face ... decat noaptea eventual, dar in alte scopuri
Hai ca am divagat rau de tot Ma rog, ideea e ca nu ma simt intreaga daca nu lucrez. Asta ma ajuta si la restabilirea ideii de feminitate, care s-a cam dus naibii lunile astea dupa nastere. De-abia acum incep sa ma redescopar - tare teama mi-o fost :( Simona - ma intrebai ce mananc pai mda, nu mare lucru, o cana cu lapte si cereale dimineata, un pic de ciorba la pranz si seara o mancarica facuta de socrela... intre mese bag o groaza de dulciuri (am lasat-o mai moale, caci nu vreau sa dau in diabet ) Diete nu tin, nu sunt in stare, am momente cand as manca si un cal si nimic nu ma poate opri. Am zis ca si pe urmatorul bb as vrea sa il nasc tot primavara, caci vara slabesc mai usor hehe deja raportez lipsa burtii, am reajuns la 54 de kile iar dr mi-a zis ca dupa ce opresc alaptatul mai pierd 2 kile - ceea ce ar face un 52 kile la 1.65cm - asta e targetul meu ;)
Hai ca trimit mesajul sa nu il pierd
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Getutza81 spune:
Nam nici un chef...... suntem la Bistrita, am venit intrun mic concediu.... azi noapte sa rupt patul cu mine, stiam eu ca am ceva plusuri, dar nici chiarf asa, sa rup patul... no, mai in gluma, mai in serios, chiar era stricat el, ma asteptam la asa ceva... dar culmea, sa rupt cand eram singura, dupa ce a plecat cristi de langa mine...... mia revenit si lapticul, sunt cea mai fericita... am luam si metroclopramid, beau bere fara alcool, ma odihnesc, ma relaxez.... functioneaza !!! ieri am fost in padure, la cules de ciuperci, a fost o delectare pt sufletelul meu, dar tot cu gandul la bebica am fost...mai stam pana duminica, apoi iar groaznicul drum inapoi, asta e....acu mergem la plimbare, in parc, in piatza, sa vedem preturile pe aici, va pupicesc si oi mai intra eu... pusi la toate si toti bbii !!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Simonix spune:
Dana - tare frumos ai povestit de vacanta ... si mai ales in FR, febletea mea of of ce dor imi este si mie !! De-abia astept sa intarc sa pot pleca si io pe la Paris macar
Alysh - iti tinem pumnii, sa nu fie nimic grav cu bebe !
Cleo - mortala faza cu pumnishorul Hihihi mai fetelor, voi adormiti cand le dati la bebi de papa>?? Io nu pooooci :( Tre sa ii tin bibe drept
Alina_anto - am uitat ieri, o sa ma interesez si eu aici de o clinica de bebi sau de un spital ceva - nu prea am habar deocamdata, nu stiu decat spitalul unde am nascut si unde e cica cea mai mare maternitate + cel mai mare centru neonato din BE... nu stiu daca se pot face operatii le bebiti aici - o sa vorbesc cu pediatrul nostru, ca si asa avem control zilele astea
Fetele care merg la mare/Breaza/munte - va invidiez dar va doresc un sejur placut si vreme buna ! Sa va odihniti si sa profitati din plin !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Simonacip nu cred ca am scapat de stafilococ; cel putin nu la ochisor - mai face secretie, mai ales dimineata... deci ciflox-ul n-a mers...culmea, microbul era sensibil la medicament. Luni sau marti repetam analizele.
leeloo mi-a fost dor de tine; ne-a transmis o mamica ca s-a gasit cu tine si ca sunteti busy, dar ok. Ma bucur ca ai putut sa intri si tu macar un picut. Vazut poze cu bebic frumos cu perisor !
Eu am terminat cu chiu cu vai de calcat, intre plansete, colici si ochi plini de jale; am bagat din nou debridat si infacol, ca am obseravt ca dupa ce le-am intrerupt colicii erau si mai si. Mai avem si noi vreo saptamana si plecam pe la casele noastre din Braila si Galati. Cleo si mie mi-e dor de Moldova mea.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui Lorich
Simonacip nu cred ca am scapat de stafilococ; cel putin nu la ochisor - mai face secretie, mai ales dimineata... deci ciflox-ul n-a mers...culmea, microbul era sensibil la medicament. Luni sau marti repetam analizele.
leeloo mi-a fost dor de tine; ne-a transmis o mamica ca s-a gasit cu tine si ca sunteti busy, dar ok. Ma bucur ca ai putut sa intri si tu macar un picut. Vazut poze cu bebic frumos cu perisor !
Eu am terminat cu chiu cu vai de calcat, intre plansete, colici si ochi plini de jale; am bagat din nou debridat si infacol, ca am obseravt ca dupa ce le-am intrerupt colicii erau si mai si. Mai avem si noi vreo saptamana si plecam pe la casele noastre din Braila si Galati. Cleo si mie mi-e dor de Moldova mea.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Braila si Galati zici? Sotul meu e din Braila ..... ajungem si noi pe-acolo cam dupa 15 august ...... poate tragem o plimbare impreuna pe faleza.....