Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Venit si noi de la plimbarica si papat.
Ne-am intilnit cu Elenuca si apoi intimplator cu Andreeap. Avem si pozici aici

DanaH, sa va fie de bine concediul in Fr si de sv ce sa zic...Eu chiar nu mi-l doresc. Vreau dupa ce-l dau pe Mateiut la cresa, pe la vreun an jumate sa imi ramina jumatate de an doar pt mine, sa merg la cosmetica, la masaj, la etc...toate cele, sa ma plimb si sa fac ce vreau eu...ca dupa aia...stiu ce ma asteapta.

Simonix, pai maninci putin iubita, mi se pare si normal c-ai slabit asa misto. Eu maninc precum haplea ala care mai are putin de trait si vrea sa se sature bine de tot hmm

Socrate, sa aveti vreme buna la mare si copil cuminte neaparat!

Magnetism, eu imi fac pedichiura la coaforul de linga tip top, niciodata la aceeasi tipa, deci nu-ti pot recomanda nimic, oricum, vacanta placuta si voua!

Cleo, si eu visez cu okii deschisi la orice, dar din pacate am stabilit ca nu si nu va fi, incerc sa-mi dau impresia ca, statul asta acasa e ca o vacanta...Si reusesc de multe ori. Cred ca in concediu mai mare daraua ar fi cu toata casa dupa mine, cu david, fara posibilitatea de a sta un pic la plaja...Asa ca...

Alysh, sper sa fie bine,s a puteti pleca linistiti.

Leeloo, frumosi rau puii tai, imi pare rau ca a trebuit sa-l intarci...Dar creste el mare si asa..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Simo - multam de compliment, dar vreau sa ti-l intorc si eu caci daca mananci ca haplea hmmm nu se prea vede :) Chiar ma uitai pe pozele tale acush - mai, dar frumusele sunteti (si tu si sora ta, deh, gemene ) Aveti niste ochi wooow ;) E o poza la botez care imi place tare ;)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

Stefany, clar nu scapi de tuseu vaginal la controlul de 6 luni. Ce sa zic? Parca nu mai e asa nasol ca in sarcina. Nu e placut, dar e suportabil.

Azi vreau sa ma duc cu piticul meu in vizita pe la birou, mi-e dor de colegii mei, de locsorul meu de acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Si noi am fost ieri la birou la mine. Toti au fost foarte incantati, am facut poze, iar strumfulica a dormit non-stop.
Si mie imi era dor de colegi.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

fetele si bebici!!!
prezenta si noi doar ca in rest suntem ok. mai putin faptul ca fetita mea e constipata!!!si acu plange asa mai mult chiuie in somn!!!i-am dat supozitor cu glicerina si a facut azi dimi la 6 si la 9!!!sper sa-i teeaca!!!dar oare de la ce poate fi???

vazut poze de simonacip, elenuca, andreap si puiutii lor!!!!superbeeeeeeee!!!fain ca va intalniti asa pe neasteptate!!!

daria imi pare rau ca nu ai putut sa te odihnesti!!!poate recuperezi acu cu ziua!!!uite o de la noi!!!

simonix am ras copios la pozele de ieri ce le-ai pus cu robertzel dar comentariile au fost bestiale!!!mai ales cea cu diversificarea si cu atomul!!! de la Amelia pentru Robertzel!!!cat despre sv ma bucur ca poti lucra de acasa!!!eu in schimb as vrea sa merg la sv dar fiind ag. vanzari nu prea m-as risca la umblat pe coclauri pe caldura asta si fara fluturica mea langa mine!!!

cleo sper sa treaca ochisorul!!! pentru Mara!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Simonix..pai cintarul spune tot: tu 54, eu 60-61..si vreau 54-55!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

L-am culcat pe fiu-miu, mirosea tot a Nina Ricci, l-a tinut andreeap in brate..Hihi

Melly, si al meu e constipat..dar nu mai imi fac probleme. De fapt e gresit spus ca e constipat(ca e foarte moale ce face), face mai rar si la 3 zile, acu de ex nu a facut de 3 zile, dar nu i-am pus inca supozitor, maia stept, sa vedem poate face pana diseara..Tu-i dai si formula? ca de obicei de la formula se constipa..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

ok si eu am pierdut mesajul , la naiba

In fine scriam ca imi pare rau pentru DanaH. Eu m-am chinuit mult ca sa il fac sa suga, si cateodata dupa o lupta crunta imi vine sa renunt, dar ma omoara gandul ca nu as putea sa il pun la san maine. Oricum eu sunt o fraiera in ceea ce priveste alaptatul, il pun la san de fiecare data cand cere chiar daca doar ca sa il adorm. Asta e.
La mare vom sta intre Mamaia si Navodari in complexul Corabia Piratilor, sunt vilute, noi plecam cu inca 2 cupluri cu bb mai mari cu 1 respectiv 2 luni.
Avem bucatarie si gratar afara deci ne putem gospodari in functie de copii. Am zis ca e mai complicat la restaurant ca nu poti sa te duci oricand, iar copii nu prea sunt sincronizati.
Cleo scuza-ma dar neuronul e in concediu. Am incurcat lunile.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Declaram deschise Jocurile Olimpice ale Frichinelii de toata noaptea si prima medalie de aur o castiga David al meu.

Mai fetelor, cat poate sa dureze digestia asta, de se frichineste neintrerupt toata noaptea? Am dormit cate 10 minute pe apucate pana pe la ora 4, cand mi s-a pus pata si m-am mutat pana la 6:00 in sufragerie... De dormit am dormit abia intre 7:30 si 11, cand l-a avut iar Mutti la ea pe terasa. Dar am dormit beton (am si visat, chestii ciudate, ca mergeam cu un autobuz turistic si soferita conducea cu spatele!!), m-am trezit abia cand l-am auzit plangand in baie, il schimbase Mutti si ii era foame... Dupa ce i-am dat sa pape a facut o balega imensa-imensa. Cred ca la aia "lucrase" toata noaptea, de m-a innebunit de cap...

Ah, si i-am dat aseara si azi-noapte inainte de fiecare alaptat picaturi de Lefax (are aceeasi compozitie ca Sab simplex-ul), am zis ca sa previn balonarile etc. N-a ajutat la absolut nimic, a fost la fel de agitat... Ce pana mea se intampla cu el? Cred ca de acum, in fiecare noapte, dupa ce-l alaptez ma car in sufragerie si dorm pe canapea. Azi dimineata imi amortise si bratul, ca am dormit nemiscata o ora si jumatate, asa eram de franta...

Va pup pe toate!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

da simonacip ii dau si formula dar o data pe zi, asa cam la a 4 a masa cand stau eu mai prost cu lapticul!!!dar mananca de o luna si ceva si abia acuma sa se constipe???si imi e mila sa o las 3 zile ca e si cam agitata!!!asa ca o mai stimul picut!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

uoffff.si eu am pierdut 3 mesaje pana acum.nici nu stiu ce voiam sa spun.......in fine......sa imi iau la revedere de la voi pentru ca 3 saptamani voi fi plecata: munte, mare, brala, tara in Vrancea si nu am de unde sa intru....un singur lucru va rog....sa nu scrieti asa mult ca sa pot recupera cand vin. Pup toate fetele si toti bebeii... si sa auzim numai de sanatate

Mergi la inceput