Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Magnetism79 spune:
Fetelor iata ca ieri la 6 sapt de la nastere am avut proba cantarului: adica avem acum 5.650 g eu zic ca e o.k, in plus am devenit din ce in ce mai cuminti, dormim pe burtica , ne place in brate dar tinut in picioare nu culcat ca sa putem vedea lumea, si ne place apa fff mult drept pt care la 4 luni vom merge la pisciona de bebelusi cu tati la inot.Acum ca e 1 August URAAAAAAAAAAAAAAAAAA mai e putin pana la botez care e TOT PE 31 AUGUST CA SI LA CLEO, DECI VEZI MA CLEO CA TOT NE LEAGA CEVA PANA LA URMA , si mai ziceai ca ai o vara din Tulcea, sio eu tot de acolo sunt, asa ca.................gata trebuie sa imi dai fata de nora .
In alta ordine de idei toaleta de botez o fac verde , acu sunt in cautari de material pt rochita, ca de facut are cine mi-o face, iar de luni cand vine soacra-mea de la mare dam iama in magazine la pantofi, nu ca nu as avea ce sa incalt am ditamai dulapul dar vreau ceva nou.
Ma fetele din Bucuresti si vecinele mele din drTaberei un special, care stiti o manichiurista buna si care sa faca si pedichiura ca lumea ca fata asta de la salon mie nu imi place cum lucreaza , as vrea pe cineva care sa vina si acasa la o manichiura si o pedichiura , hai fetlor please help!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup si va doresc o zi cat mai linistita!!!!!!!!Misss cum mai esti ce mai face Daviducul, cu stai cu dormitul noaptea?Pupici de la noi si fara colici, jos cu ele !!!!!!!!!!!!
cleo78 spune:
reallaura, si io astept comanda de Laredoute. este si un subiect, fiercare zice ce a luat, ce parere are etc.
Dureaza insa pana vin. Am comanda data de 1 sapt, sunt fete care nu au prtimit de aproape 1 luna.
Cat despre pumn in gura, nu tre sa ii bag nik, isi baga fifitsa singura, io ii scot un pumn, bag o tsatsa, mai scot un dejet si apoi incepe sa mananance- ca isi baga puuuummniii. Amandoi. pana la cot. Pana o aud ca tusheshte ca si cum ar voma. Ce sa ii fac, sunt gustoase... si nici nu stiu cum sa i le spal, ii mai bag manutsele sub robinet, sub jet. Ca daca is pline de saliva, lapte, si pune pe mine, pe alaturi, mi se pare ca strage scame, etc. Sa vedeti ce show e cand baga in uleiul de masaj. De obicei pun pe tati sa ii tina aripioarele. dar acu...greu e fara tati.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Magnetism79
Fetelor iata ca ieri la 6 sapt de la nastere am avut proba cantarului: adica avem acum 5.650 g eu zic ca e o.k, in plus am devenit din ce in ce mai cuminti, dormim pe burtica , ne place in brate dar tinut in picioare nu culcat ca sa putem vedea lumea, si ne place apa fff mult drept pt care la 4 luni vom merge la pisciona de bebelusi cu tati la inot.Acum ca e 1 August URAAAAAAAAAAAAAAAAAA mai e putin pana la botez care e TOT PE 31 AUGUST CA SI LA CLEO, DECI VEZI MA CLEO CA TOT NE LEAGA CEVA PANA LA URMA , si mai ziceai ca ai o vara din Tulcea, sio eu tot de acolo sunt, asa ca.................gata trebuie sa imi dai fata de nora .
In alta ordine de idei toaleta de botez o fac verde , acu sunt in cautari de material pt rochita, ca de facut are cine mi-o face, iar de luni cand vine soacra-mea de la mare dam iama in magazine la pantofi, nu ca nu as avea ce sa incalt am ditamai dulapul dar vreau ceva nou.
Ma fetele din Bucuresti si vecinele mele din drTaberei un special, care stiti o manichiurista buna si care sa faca si pedichiura ca lumea ca fata asta de la salon mie nu imi place cum lucreaza , as vrea pe cineva care sa vina si acasa la o manichiura si o pedichiura , hai fetlor please help!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup si va doresc o zi cat mai linistita!!!!!!!!Misss cum mai esti ce mai face Daviducul, cu stai cu dormitul noaptea?Pupici de la noi si fara colici, jos cu ele !!!!!!!!!!!!
uof!! cum ma strageti cu usha, voi cu flacaii vostri!!
pe mine ma sparie glumele astea. De fapt, de vina is mamaia si mama, care radeau in copilarie cu glume de genul asta , si ma deranjau, cred ca pt ca io eram mai retrasa asha. Si imi ziceam: daca o sa am copii, nu o sa fac asha ceva!! acum, fiind si io mamica realizez ca ele faceau ... de distractie, de plictiseala, nu sa ma puna pe mine in situatii jenante
Si ca sa iti continui gluma, peshte shtie flacaul sa manance?
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Stie , stie sa pape si peste , mai ales aripioarele si coditaPRAJITE BINE!!!!!!!!!!!!!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Sper ca va mai aduceti aminte de mine desi nu am mai intrat de multicel - adevarul este ca Tudor nu prea imi lasa timp de net si ca sa pot conversa cu voi mi-ar trebui ceva timp ca sa citesc din urma, mai ales la viteza de scris de aici!
Ma gindesc insa adeseori la voi - ce mai faceti, cum au mai crescut puiutii - mai acum citeva saptamini m-am intilnit cu Laura (ea m-a recunoscut prima, desi si eu ma uitam lung la ea ca mi se parea cunoscuta...) asta ca sa vezi ce mica e lumea!
Tudorica e bine, creste - are acum 5800g si 62cm - e vesel dar si nervos cind e vorba sa se culce si nu prea poate... - iar de 2 saptamini papa numai formula, l-am intarcat pentru ca eu din pacate nu mai aveam lapte...
O sa incerc sa pun citeva poze "proaspete" in albumul comun, pina atunci insa, daca vreti sa-l mai vedeti, gasiti poze in albumul de la semnatura...
Va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma ca am putin timp...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Gata, am pus poze si pe Picassa si am tras cu ochiul si la ceilalti puiuti - nu stiu cine spunea cit de frumosi sunt puiutii de la subiectul nostru - mare dreptate avea - sunt absolut deliciosi toti bebelushii!!!!!!
Ma duc sa-l imbrac pe Tudor sa plecam la cumparaturi...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
socrate spune:
Vecino, bafta la botez maine, sper sa ii treaca ochisorul Marei, imi pare rau pentru ea. Eu am patit-o chiar la inceput dar a trecut cu ser fiziologic.
Fetelor nu mai stiu ce sa mai zic, fi miu se trezeste din nou noaptea la 3. Cand eu credeam ca am ajuns la un consens cu somnul, iar se schimba. In plus fiecare zi e diferit, ce sa mai, nici un program.
In fine vom mai vedea noi.
Apropo de plecari noi plecam saptamana viitoare la mare, nu am nici cea mai mica retinere.Noi am tot fost cu el la tara, la petreceri deci nu avem nici o problema.
Controlul de la 6 saptamani e cu tuseu vaginal, si da e nashpa.
Sebastian
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui socrate
Vecino, bafta la botez maine, sper sa ii treaca ochisorul Marei, imi pare rau pentru ea. Eu am patit-o chiar la inceput dar a trecut cu ser fiziologic.
Fetelor nu mai stiu ce sa mai zic, fi miu se trezeste din nou noaptea la 3. Cand eu credeam ca am ajuns la un consens cu somnul, iar se schimba. In plus fiecare zi e diferit, ce sa mai, nici un program.
In fine vom mai vedea noi.
Apropo de plecari noi plecam saptamana viitoare la mare, nu am nici cea mai mica retinere.Noi am tot fost cu el la tara, la petreceri deci nu avem nici o problema.
Controlul de la 6 saptamani e cu tuseu vaginal, si da e nashpa.
mami de Edvin Sebastian
Sebastian
botez? cine botez? la noi AMR 1 luna
Si voi la maaaare???? nu am fo n iciodata fan mare, dar acu ... visez orice, cu ochii dschisi!! Mai ales cand staaam la san. Sper ca miine ne duce tati la Breaza
povestea nashterii
gabitzam spune:
Te vizitezi si cu Alina la Breaza?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Buna fetelor,
Multumesc inca o data tuturor pt mesajele de incurajare.nu va mai numesc din lipsa de timp
Vlad a papat in dimineata asta ceva mai bine, in doua reprize cate 60 ml. astept cu sufeltul la gura rezultatul analizelor.
merg oricum sa fac bagajele, poate, poate 'om avea noroc si plecam la mare. voi, unde mergeti, Socrate? noi, in Costinesti vom sta. cine stie, poate ne intalnim, facem o poza pt fete
imi place de mine ca's optimista si mai sper sa plecam. of, of
Alina cu iubirea noastra, Vlad