Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Doloress spune:
Stefany, da controlul de la 6 saptamani e cu tuseu vaginal, a durut insa parca mai putin, eu la nastere m-a apucat plansul de-a dreptul, asa m-a durut. Ori ca la nastere era alta doctora si doctorul meu e mai gentil, nu stiu. Dar iti ia iar pentru Pap test, apoi verifica cum s-a retras uterul si tot asa. M-a mai chemat peste 6 luni de acuma.
Fug ca am avut o zi si o noapte de cosmar, fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, a urlat incontinuu azi si azi noapte. Eu cred ca ii dau dintii, ii curg balele incontinuu si ma suge permanent de mana. Daca a semanat cu tac-su si s-a nascut la 7 luni poate seamana si la dinti si ii ies la 3 luni. Oricum sunt terminata si am si ajutoare.
stefany_p spune:
Dolores..NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...nu mai vreau tuseu vaginal...
astept sa-mi scrie si o fata care a avut cezariana
cleo78 spune:
daca tot sunt harnica de dimineatsa (am spalat si vasele, si au fo cacalau, ca am avut aseara musafiri... ), pun si de
sa vb de musafiri. A ajuns o placere sa imi vina prieteni inv izita. Si sa vb si altceva decat pipi, caca, lapte, vomat, sub greutate etc. Si ne-au invitat la ei la gogosi!! Acu... e cam greu sa mergem cu pui mic in vizita la cei care nu au copii (si nici nu cred ca pot face...).
Vom mai rumega problema.
a, sa va pove o faza tare urata din partea mea. La 2-3 noaptea, cine stie cat, ma ridic sa iau fifitsa sa o alaptez. Si asha cum fac de muult timp, o pun in pat langa mine, si ii bag pumnul in gura. Si io mai picotesc asha,a colo, langa ea, ascultand cum suge. Dupa un timp (nu stiu cat, ca am adormit, firesc), ma ridic sa o pun in patutusl ei. Si realizez ca am sanii tari ca piatra. Ce o supt copilu asta??? Pumnii... ca tsatsa mea era plina de noduli. Si hranesc copilu temeinic, mama denaturata ce sunt...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Neata...Pierd mesaje intr-o veselie, nu stiu ce s eintimpla imi vine sa mor de fiecare data. Si aseara am pierdut unul maaare si n-am avut rabdare sa-l reconstitui.
La ora asta scriu numai fetele noastre de peste ocean. Si eu
Ylari..cu sv...eu iti spun, stai cit poti tu acasa. Si asa la sv nu va mai fi ca pina acum, numai cu bebeluna in gind vei fi. Cu timpul asta nu te mai intilnesti, cu banii insa da...Totusi e bine ca lasi fata pe miini bune: ale mamei tale. Asta e super!! Si eu am salariul mai mare, dar macar nu am credite de platit. Pe cind unele dintre voi se vor intoarce pentru ca mai au si credite sau pentru ca vor sa faca credit(cazul tau)
Cleo, Lorich, ce fac okisorii puiutilor?
Alysh, sper sa fie doar o alarma falsa...Agitatia poate fi si din alte motive, si Matei a avut o saptamina intraga mai agitata seara...nu intelegeam ce-i cu el. Acum a trecut.Tinem pumnii.
Daria, iti doresc mult mult succes, macar incearca ce ti-a spuns Cenia, cu Canada...
Cenia, atitia copii intr-o familie obisnuita??Cum iti explici? Alt nivel de trai?
Vianne, super fetitza ai, si cred ca tie iti seamana mai mult decit sotului. Banuiesc ca rochitele crosetate sunt facute de tine, nici nu mai intreb.
Cami, cum mai merg pregatirile??
Ralu_t drum bun spre mare...ce as merg si eu!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
daca tot sunt harnica de dimineatsa (am spalat si vasele, si au fo cacalau, ca am avut aseara musafiri... ), pun si de
sa vb de musafiri. A ajuns o placere sa imi vina prieteni inv izita. Si sa vb si altceva decat pipi, caca, lapte, vomat, sub greutate etc. Si ne-au invitat la ei la gogosi!! Acu... e cam greu sa mergem cu pui mic in vizita la cei care nu au copii (si nici nu cred ca pot face...).
Vom mai rumega problema.
a, sa va pove o faza tare urata din partea mea. La 2-3 noaptea, cine stie cat, ma ridic sa iau fifitsa sa o alaptez. Si asha cum fac de muult timp, o pun in pat langa mine, si ii bag pumnul in gura. Si io mai picotesc asha,a colo, langa ea, ascultand cum suge. Dupa un timp (nu stiu cat, ca am adormit, firesc), ma ridic sa o pun in patutusl ei. Si realizez ca am sanii tari ca piatra. Ce o supt copilu asta??? Pumnii... ca tsatsa mea era plina de noduli. Si hranesc copilu temeinic, mama denaturata ce sunt...
povestea nashterii
join the club. Am si eu momente cind nauca de somn il pun linga mine in pat dar nu-i dau sa pape...Ma trezesc eu dupa un timp, ca si tine si-mi daus eama ca-s sanii tari. el puiu nu zice nimic, cred ca e multumit si cu faptul ca l-am adus in patul meu
Si tu scrii la ora asta??Hmm..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
ora asta? de la 5 is treaza. Ca a trebuit sa ma mobilizez sa hranesc copilu, nu perna, apoi daca tot eram in verva, am aranjat bucataria putin, ca a fo casa plina aseara, si la 11 cand au plecat le-am lasat...vraishte (sigur a mirosit pisica printoate farfuriile de la prajituri si castroanele de la inghetsata lasate aseara pe jos, in sufragerie).
ies si io pe la 8 afara. Dupa ce mai hranesc o runda pe fifitsa.
a, de ochisor: a mai curs, dar mai putin, si parca nu e asha roshu. A, si am invatsat sa spal ochiul la fifitsa. Mi-a luat 3 luni sa citesc si prospectul la cutia cu ser fiziologic, unde scrie asha: picuri cateva picaturi deasupra ochiului si apoi stergi surplusul cu o compresa sterila. Io chinuiam fifitsa, mai fetelor, pana acum puneam ser pe compresa, si stergeam dintr-o miscare de la coada ochiului la radacina nasului. SI iar luam o compresa si o udam cu ser. Asha e mult mai simplu, ca las 10-20sec sa se inmoaie ce a curs, si s-a intarit, fifitsa a clipit intre timp si apoi cu o mishcare cu compresa am curatsat aproape tot. Uof...
cat despre serviciu, ai pus bine problema, Simona. Daca nu ar fi creditele, eu m-ash descurca cu aia 8 mil. Dar am avut maaari discutii cu tati despre asta, el nu e obisnuit asha. Io is de la tsara, fac economii, fac calcule sa ies mai ieftin, etc etc. Si pana la urma, din tot ce am cumparat pt bebe, juma sunt folosite, si din cele folosite, strict necesare...si mai putsine. F. important e echilibrul, linistea, dragostea pt copil, restul nu costa asha mult. Pretentiile noastre insa da...
edit: si daca tot descriu curatsatul ochiului, vreau sa ma laud ca am fol. si batista bebelusului. 1 sec. am pus si a tras ce era de tras . Mai multa nebunie e cu scos/bagat aspiratorul. Si cu spalat varful,acolo unde au ramas pe pereti, expusi, mucii. Si daca nu ii spal pe loc...cred ca se usuca si raman acolo de ma doare mintea dupa aia ...
povestea nashterii
CamiM spune:
Neata fetelor!! hop si eu la cafea.. va citesc asa in diagonala ca zilele astea sunt in priza, dra termin cu musafirii si botezulsi sper sa imi revin.
Multumesc tuturor pentru incurajari, acus dam gata si botezul.. sper sa nu mai am alte probleme.
Simonacip uite aici sunt, acum caut model de tort pentru botez..si ma tot gandesc ce fac de papa ca vine cumnata-mea cu familia la noi.
Cleo noi avem probleme cu ochisorii, dupa ce am iesit din spital tot fac asa o scurgere galbuie, am dat cu antibiotic si a trecut apoi iar a revenit, la doctor ne-au spus sa facem si masaj si ca sunt canalele infundate si ca asta dureaza si pana la 9 luni-1 an si ca daca pana atunci nu se rezolva atunci trebuie mers la oftalmolog sa faca o interventie care le deblocheaza.
Simonix super poze si ce bebe inspirat!!
Stefany felicitari pentru gasunel!! Tineti-o tot asa!!
Alysh multa sanatate bebelului Tinem pumnii sa nu fie nimic grav.
Daria draguta de tine, cred ca iti e foarte greu. nu pot decat sa iti doresc ca timpul care a ramas de stat despartiti sa treaca cat mai repede.- uite ca au grija Casandra si Darius sa te tina ocupata..
trimit acum sa nu pierd mesajul
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Reallaura spune:
Neata mamici cu puiuti!!!
Aseara am reusit sa fac si eu o comanda pe La Redoute, cu ajutorul sotului. Imi stersese DC mesajul de la Alysh cu instructiunile, eram in pom si nu voiam sa pierd niste chestii. Am luat pentru bb salopetele de blugi pentru 1 an 1/2, lasa ca erau super si se epuizasera masuri mai mici
Simonixam vazut noile pozici. Misto, cum ne-am obisnuit.
Mayitrei felicitari pentru rezultatele la masuratori! Mergem si noi pe 5 si sunt tare curioasa sa vad ce face dragul meu cu formula limitata la un bibe de 90-120 pe zi. Ca tare mai am mustrari de constiinta ca-l tin nemancat si nedormit...dar nu vreau sa renunt la san neam.
Copilul meu oricand ii bag biberonul, mananca pe nerasuflate tot. sa vedem cantarirea si decidem pe urma ce si cum
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Cand o pleca fie-ta la facultate
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Aelita zici ca l-ai visat pe bb inainte sa se nasca asa cum arata el???
WOw!
eu l-am visat in maternitate, de cate ori atipeam. si cand deschideam ochii nu puteam sa cred ca e pe bratul meu!!! Ca v-am zis, eu am dormit cu el non stop. si il puneam la san non stop.
quote:
citat din mesajul lui YLARI
Fata doarme si soacramea pune aspiratorul, puteti sa va imaginati?????????? Ce s=o fi intamplat de pune aspiratorul, oricum?????????? Mocheta aia din sufragerie era vie mai devreme, manca motanul un copan cred pe ea............
Ieri a trecut prin parc in drum spre piatza si s-a asezat pe banca langa mine, am vb putin. La ceva vreme a venit o cersetoare sa ne ceara bani, i-am zis can-am, imi mai ceruse. Si soacramea a intrat in vorba cu ea sa isi povesteasca vietile si altceva nimic........
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Vianne, haioasa foc Stefana...si tu ti-ai revenit f bine!
Stefany, wow, ce mari sunteti!!felicitari!
Alysh, succes azi cu analizele...sa stii ca tot asa si Mirci...de vreo 3 zile urla dupa baie, nu-i mai place nici masajul...unde inainte murea dupa masaj acum urla cat il tin bojocii...nu stiu de ce.
Cleo eu am zis ca vorbesti la figurat ca-i bagi pumnul in gura...da de unde, tu uitasei de tzatza... Sotul meu mai facea asa cu Mirci ca-i placea cum suge pumnul...dar oricum, el alta varianta nu avea sa-l linisteasca...Pacat ca ai dormit in fund 1/2 h...
CamiM succes cu tortul!
iesim si noi afara
sa pun un bibe in geanta!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
gabitzam spune:
Stefany, clar nu scapi de tuseu vaginal la controlul de 6 luni. Ce sa zic? Parca nu mai e asa nasol ca in sarcina. Nu e placut, dar e suportabil.
Azi vreau sa ma duc cu piticul meu in vizita pe la birou, mi-e dor de colegii mei, de locsorul meu de acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Stefany, clar nu scapi de tuseu vaginal la controlul de 6 luni. Ce sa zic? Parca nu mai e asa nasol ca in sarcina. Nu e placut, dar e suportabil.
Azi vreau sa ma duc cu piticul meu in vizita pe la birou, mi-e dor de colegii mei, de locsorul meu de acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
tii, si mie. Dar o sa merg luna aviatoare, cand duc ultimul cerfiticat de concediu medical de maternitate. Si o sa trebuiasca sa cer nishte acte de la munca, pt intrat in alea 6 mil
Va fi dureros, tare!!
povestea nashterii