Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 3
ladymina77 spune:
Buna dimineata la amiaz` si de la noi.Am recuperat ce n-am dormt azi noapte.Am crezut ca mergem azi la spital,de dimineata m-a luat o durere ascutita in dreapta ,jos sub burta,pe naiba ,cand m-am trezit nici urma de durere.Asa ca frumos ,frumusel maine mergem la nenea ginecologul sa ne mai vada odata,si sper sa ne de-a si vesti bune.
In rest cam atat,ar mai fi ca s-a lasat un pic burta,am observat azi.Poate e si asta un semn.Mai vedem noi ce o fi.Eu zic ca sambata isi face aparitia donsoara.
O zi buna si mai vb
39w+4d
mina
ankalaura spune:
Salutare si la buna regasire ![]()
Am citit nitel in diagonala, atat cat sa vad ca avem noi pepenasi. Le doresc tuturor sa aiba parte numai de bucurii, sa fie sanatosi si papaciosi.
In rest, nu am avut timp sa studiez pe indelete forumul...
Eliza are BRUXISM, na poveste... Am fost la stomatolog, i-a luat mulaj si i-a facut gutiera, pe care o poarta mereu la somn. Pentru cine nu stie ce e ala bruxism.... scrasneste din dinti in somn... Mai nene, dar uneori scrasnea asa de tare ca o auzeam. Desigur, nici neuronul meu de mama e setat sa auda si respiratia copiilor....
Tot cu Eliza ma duc azi la alergolog.... Si mai misto.... Sa vedem ce ne-o zice si asta... Ca tuseste ceva de speriat uneori, de la praf, de la polen, ....
Cu fata mica am fost azi la doctor. Avem 4500 g si 57 cm, deci am luat 1 kg si 6 cm in prima lunita - ca azi avem si noi o lunita
. Dar nu a trecut criza genitala, mai precis a ramas umflata o tzitzica, si cica daca nu se retrage in 2 saptamani, sa mergem sa o vada un chirurg. Chiar asa o fi?? La Eliza nu imi mai amintesc cand a trecut criza....
Ma duc sa ii dau fetei mari sa pape, ca apoi tre' sa ne echipam si sa plecam spre alergolog...
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
Mi-a trimis ROXANA mesaj (Rox Baby R7) si cica bebe nu a vrut sa se nasca azi
Placenta e ok, asa ca mai asteapta....
Anca mami de Eliza si Erika
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Am ajuns si noi acasa, am fost la dr azi, ariciul e bine, creste frumos, deja avem 4 kg si 51 cm, deci s-a lungit cu 3 cm de la nastere si are 500 g in plus. Doar la picioruse avem ceva de lucrat, trebuie s-o masez in fiecare zi ca le are cam strambe, din cauza mea saracuta, ca a stat inghesuita in burtica fiindca eu am stat numai la birou. Asa ca sunt cam paranteze si trebuie indreptate. In rest e ok.
In legatura cu cantitatea de papa nu m-am lamurit eu cum sta treaba; adica de ieri am inceput sa-i dau 4 masuri de lapte, adica de la 100ml am trecut la 130ml, si ea a papat tot, doar ca s-a mai lungit perioada dintyre mese, si mie chiar imi convine asta. Adica nu mai cere la 3-4 ore, ci la 4-5. Iar noaptea e chiar super sa pot dormi 5 ore legat. Doctorita a zis ca e bine, adica daca ea papa e ok, asistenta a zis ca e cam mult, ca abia de la o luna sa-i maresc doza (sa precizez ca asistenta e mai in varsta decat dr, toata viata a lucrat cu copiii si are mai multa experienta, eu parca am mai multa incredere in ea). Asa ca acum sunt putin in cumpana, dar tind totusi spre varianta cu pauzele mai mari... Voi ce ziceti?
Ileanna eu mi-am fortat verigheta pe deget mai mult de ciuda, cu apa si sapun. Ca altfel nu ar fi intrat.
Sursula, Cristina, Ankuta felicitari mamicilor, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, iar voi sa va feraceti repede!!!
Claudinna la ceza e de preferat camasa de noapte, de fapt si la naturala la fel. Si te duci imbracata cu ea in sala de operatie, si acolo o sa te dezbraci, dupa care cand se termina operatia te acopera cu camasa, nu te chinuie sa te imbrace, si la reanimare stai asa doar invelita cu o patura. Abia mai tarziu daca vrei iti tragi camasa pe tine. In ceea ce priveste durerea la rahie nu stiu, ca eu am avut anestezie generala. Cel putin asa se procedeaza la Bacau.
Tecky te invidiez!!! Vreu si eu la mareeeee! Poate reusim si noi spre sfarsitul lui august, cand trece perioada de 6 saptamani, ca la ceza nu am voie nici sa stau la soare, ca de intrat in apa nici vorba... Asa ca deocamdata stau pe tusa... Have fun si pt noi cele de acasa...
Mada felicitari pt noua postura de studenta!!! Cat curaj ai, cu 2 copii acasa sa te mai apuci si de invatat, te admir sincer!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Marina_1609 spune:
multumesc fetelor pentru raspunsuri. e destul de delicata situatia cu mama
si de operatie nu scapa sigur. acum ramane sa vedem daca se opereaza acum, fiind la mine in vizita...sau cand o sa plece acasa. eu insist acum dar nu prea vrea si cu forta nu o pun ca e tare incapatanata...
mada, da, pregatiti agitatele pentru marti, asta daca nu nasc de nervi pana atunci. dar va anunt eu daca e ceva
marimar

_
38+ cu
ANA SOFIA
AMR 5 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
MissJJ spune:
Anna ms mult.
Mai trebuie sa ma apuc din timp pt ca astea doua cursuri sunt asa introductive sa zic apoi mai am un curs de un an care trebuie facut si abia dupa aia inca 4 ani de studii.
Deci tre sa ma apuc din timp oricum dupa astea doua cursuri pot sa imi gasesc sa muncesc daca vreau dar as vrea sa fac si al treilea si abia dupa sa ma angajez undeva ori privat ori la stat pt ca imi trebuie si sa lucrez sa am experienta si daca am noroc si dau peste un angajator de treaba pot sa imi plateasca ei cei 4 ani de studii in timp ce eu si lucrez la firma lor.
Aaa ca nu v-am zis ca studiez dreptul studiez. Aici e mai diferit ca in ro si acuma fac doua cursuri unul pt partea de acte, hartii, baze de date si unul pt partea de drept studiez legile si etc. Apoi am cursul ala de un an pt certificat in drept si dupa aia incep cursul ala lung de 4 ani si toate astea combinate cu experienta care e obligatorie pot duce sa ma calific ca avocat/judecator/notar in fct de ce aleg eu sa fac. Deci e mult de munca ca eu aici o iau efectiv de la zero si nu am cum sa fac direct facultatea de drept ca aia e numai full time si nu am cum. Asa ca aleg calea de studiu + muncit si ajung la calesi rezultat, tot cam in atitia ani si am avantajul ca si muncesc in acelasi timp deci si castig bani.
Mai cu papatul aici te sfatuiesc sa te ghidezi dupa bebe vezi cam cat bea cum bea si a mea cere la 3-4 ore ziua si noaptea 4-5 ore dupa formula ma refer si papa 120 ml de formula odata maxim. Eu asa am facut si la Ari m-am ghidat dupa cum i s efacea ei foame si dupa cat reusea sa pape. In genere formual trebuie sa fie cam 4 ore diferentza intre mese deci daca vezi ca dintr-o data cere mai des poti sa mai adaugi o masura noi asa am facut ne-am luat dupa ce scrie pe cutia de lapte si dupa ritmul ei.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
locca spune:
Felicitari, Ankuta!
Marimar
sa fie bine si usor!
Mada, felicitari, studento
!
Deci cred ca ma mentin pt. august, nu mai simt nimic. Parca vad ca ajung ca data trecuta cu AMR negativ
Eu sper ca nu, mai ales ca ma sperie ideea de cordon in jurul gatului la nastere normala.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Alina Maria spune:
Buna fetelor , va rugam eu si Rayan sa ne scuzati absenta , am avut parte de zile aglomerate si frumoase insa noine-am gandit la voi.
Rayan creste f.f.f. bine a luat in primele 4 saptamani 800grame si ieri am fost de l-am cantarit din nou dupa 2 saptamani si mailuase precis 400 grame deci acum avem 4110 grame , nsacut cu2950 echiar f. bine , asa mi s-a spus . Il alaptez doar la san si merge f. bine , doarme f. bine si e unbb. cuminte nu imi plange deloc .
Sta treaz si se uita in jurul lui nu zice nici pas .
Sunt f. fericita ca am parte si eu de un copil care sa nu planga caci prea mult am indurat la Mandy .
Am vazut ca avem o lista plina de bebelusi sa va traiasca la toate si sa fiti fericite .
Succes urmatoarelor mamicute !va tin pumnii .
Am vazut ca intreba cineva daca doare rahi , pe mine nu m-a durat asa de tare adica nu e ceva la care sa tipisaumai stiu eu ce .
Va pup si sper sa revin in curand , desi noi vom pleca in vacanta .
monalac spune:
ma bucur enorm ca bebe darius e bine!dumnezeu face minuni
eu am avut niste zile de cosmar,cu o viroza urata,cu cate 40 de scaune pe zi,cris are branula pt ca a vomat si a facut febra,iar sotul meu a lesinat langa mine si daca nu eram pe faza sa i deschid maxilarul,isi inghitea limba..am si acum rani la degete la cat m am chinuit sa i deschid maxilarul..au fost niste minute care mi s au parut ore,pana si a revenit,,am crezut ca l pierd...
bebe e sg care nu pare afectat deocamdata,desi ieri si azi e cam agitat
Ralu79 spune:
Hellooooo
Wow ce multi pepenashi s-au mai copt! Sursula, Cristina, Ankutza- felicitari, recuperari usoare sa aveti si bebelasi sanatosi!
Marimar- nastere usoara sa ai!

Mada- felicitari pt. ca te-ai inscris la cursuri. Eu n-as putea sa fac nici macar un sfert din cate faci tu.
Noi ne chinuim cu colicii, ziua nu doarme foarte mult, dar in rest e cumintica. Buricutzul nu a cazut inca, dar cred ca azi sau maine cel tarziu ne scapam de el.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena