Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vai Mona ce povestesti tu!!! Ingrozitor!!! Bine ca e totul in regula acum! Si sa speram ca bb Codrin nu o sa pateasca nimic!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mona Doamneee, cum s-a intamplat? de unde viroza?

Bine ca a scapat Codrin! Insanatosire grabnica!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ma rog in continuare pentru Darius si Camy

Ileanna, nici mie nu imi vine inca verigheta, o tin pe degetul mic ; mie mi-a fost fixa de la bun inceput pe deget, asa ca pana nu revin la dimensiunile initiale...

Claudinna, nu doare anestezia rahi. Despre camasa: cred ca depinde de spital. Eu am nascut la Cantazuzino si m-au operat in camasa de-a lor.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ziua buna,

Am reusit si eu sa citesc din urma. Noi ieri am avut o zi greeea, nu a dormit mai deloc si a tot plans, de la burtica cred... apoi noaptea de la 12 incolo am reusit sa ne mai odihnim, am legat cate 3-4 ore de somn cu supt, pana pe la 10 dimineata. Asa ca mi-am mai revenit un pic.
Ma tot chinui sa termin si eu de scris povestea nasterii, dar inca mai am... Atunci cand ma apuc sa scriu, dupa cateva cateva randuri trebe sa ma intrerup din diverse motive.

Ma bucur ca avem vesti bune de la Camy. Ma in continuare pentru bb Darius.

Marimar, nastere usoara!

Mona, mai, prin ce treci si tu! Sanatate multa la toata familia va doresc!

Mada, felicitari studento!

Anka, bafta la alergolog! Felicitari pentru lunita implinita si multe lunite inainte, cu sanatate si bucurii!

Tecky, distractie placuta la mare! Sa faci o baie si pentru mine, daaaa?

Locca, deci ramai la august pana la urma ?

Sunule, am vazut si io pozele noi cu Galu si aia cu burta ta inexistenta . Bai nene, chiar unde o fi stat Galu???

Io mai aveam de scris, dar iar plange pisicutza . Clar, avem probleme cu burtica, desi eu am grija ce mananc si beau 2-3 litrii de ceai de chimen pe zi...

Am fugit.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Fetelor, la pepenashii vostri ce functioneaza impotriva colicilor? Eu i-am dat Debridat pana astazi-nu are niciun efect, iar de acum am trecut pe Sab Simplex. Am luat si ceai de chimen, dar nu stiu cum sa il beau- cate pliculete la cana sau la litru?

Pupicei

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MONA dar la tine se tin ghinioanele scai..off nu mai scapi odata...o sa ne gandim toate pozitiv la tine si familia ta si ne vom ruga asa cum o facem noi de fiecare data si poate fuge raul ala de la voi si multa sanatate!!!

ALINA bine ai revenit, ce bine tb sa fie cu un bebe cuminte...Vacanta placuta, unde mergeti?
BUJO de cat tb sa fie seringa? Nu mi aduc aminte ca am citit pe diagonala...
MADA...si cursuri????, eu nu mai zic nik...decat FELICITARI si putere la tocit
RUX atipisi un pic mai inainte si am visat ca ai nascut inaintea mea(atat iti trebuie) si ma chinuiam sa fac o poezie...bai ce greu era, si nu mi-a iesit neam
MINAdaca printesa ta se hotaraste sa vina sambata sa puneti si pt mine o vb buna, da?
Ma duc sa incalzesc ciorbita pt sot si apoi plec la tara sa iau putin aer in bot

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mona multa sanatate sotului tau si lui Cris, sper sa treaca cat mai repede momentele grele din viata voastra sa va puteti bucura asa cum trebuie de copilasii vostri.

Fetele care alaptati, dupa ce termina bebele de supt de la un san laptele ce ramane il mulgeti cu pompa? Si sanul din care nu ati alaptat il lasati asa, nu-l mulgeti? Am alaptat acum doar dintr-un san dar tot a mai ramas lapte in el, iar din celalalt, din care nu am alaptat, curge laptele singur, ce sa fac il las asa?

Vio mami de Miruna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, e cumplit ce povestesti tu acolo , imi pare tare rau ca treci prin atatea si nu se mai termina ghinioanele.

Aida mea mananca des si putin; cam la 2-3 ore cate aprox 100 ml (defapt inre 70 si 130, dar doar de vre-o 2-3 ori a ajuns la 130 ml, in rest maxim 100). Noaptea totusi a inceput sa mance rar, pe la 4-5 ore. Ii mai dau si ceai, dar cand bea ceai mananca foarte putin lapte la urmatoarea masa, si se indesesc si mai tare mesele . Nu stiu, mi se pare ca nu ma pricep deloc, asa de haotic mananca uneori.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Saraca Mona,cate mai ai de indurat si tu.As prostii de cap sa vina toate necazurile asa unul dupa altul cum au venit la tine.Oricum esti de admirat cata putere ai.
Dana stai linistita ca strig eu dupa tine daca e rost de mers ls spital,te trag de maneca sa vii cu noi:)).Apropo tu ai 39s si cate zile? MIe deja imi ies ochii din orbite la cat numar in agenda si mai tai jos seara cate o zi trecuta:).
Nasteri usoare si din partea mea pt mamicile de pe baricade.
Ps.:pepenasii din poze sunt de-a dreptul dulci,dulci,toti fara exceptie.Eu sunt o mare iubitoare de copii asa mititei.
Gata fug sa lenevim,ce naiba sa facem altceva?
39w+4d

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

AnnaBaby, Didi81 dar cat au bb-ii vostri de mananca deja la 4 - 5 ore noaptea? Ma faceti sa mor de invidie ...

Didi tot voiam sa te intreb ... de ce ai ceza pe verticala???

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput