Calendarul gradinarului vesel 5 (de daniela_b)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

A naibii ciuperca, ce o mai fi si aia? Fa-i o poza si descrie-le mirosul atunci. Ma gindesc ca nu-i numai la tine, o mai fi auzit cineva de ea.
Pai si va miroase in curte? Ce faceti, nu mai iesiti afara? Cam nasol!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Denisa, chiar ca esti gradinar vesel, hai ca ma distrez rau cu ciuperca asta. Sa nu fie otravitoare, desi numai a comestibila nu arata. Ca pute n-are nimic, dar sa nu sara peste tot sporii aia periculsi. Nu stiu, dar mie mi-e frica rau de ciuperci.
O sa vezi si noi ne laudam tot ca tine, vreo 2 rosii, 3 pere, 1 mar. Ai nimerit la locul potrivit aici, la topicul asta

Georgeta, iti multumesc mult de tot pt. mail. Foarte frumoase florile intr-adevar, i l-am trimis si Olympiei.

Mi-e un soomn. Noapte buna, fetelor! Ramona, Good Night! Denisa Gute Nacht!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Si mie imi frica de aceea am tot scris,mie teama ca am 2 copilasi si ar fi riscant sa am asa ceva in curte.Este adevarat ca daca iese una trebuie neaparat sa o gasesc si sa o arunc caci altfel nu mai poti sa trecem sa urcam scarile de ce pute.Asta e una dar mai am una periculoasa cica iar zice palaria sarpelui ciupercuta aia frumoasa din desene animate rosie cu puncte albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Denisa, asta e ciuperca ta, am vazut filmuletul la subiectul tau
http://en.wikipedia.org/wiki/Stinkhorn , se numeste stinkhorn in engleza, nu stiu cum ii zice in romana, poate stie cineva?E o ciuperca puturoasa care miroase a balega ca sa atraga mustele la ea.Odata asezate se pun sporii pe picioarele mustelor ca si asa se raspandeste.Nu sunt periculoase, doar put

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

PS. Ce dulce e bebe Gabi si seamana tare cu Cristi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Martie, ce figura esti! Tot asa imi numar si eu productia, pe degetele de la (o) mina. Cu exceptia castravetilor, unde am avut exces de le-am dat si vecinilor, am pus la murat si nu mai stiam ce sa fac cu ei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Adriana multumesc,nu prea miroase a baliga,ca baliga miroase frumos in comparatie cu asta.Ar semana,dar cea din poza are alb in varf pe cand a mea nu are si palaria e ca un coral si forma conica.O sa-i fac poze cand o aparea din nou caci le-am strans acum sunt in tomberon.Nici nu ma gandeam ca dau pe aici de tine...
Ramona am pus 5,6 plicuri de castraveti si nu am vazut nici un castravete,sa-mi dai reteta la anu

Mergi la inceput

Denisa, uite o lista cu mai multe feluri de ciuperca aia
http://www.picsearch.com/pictures/food%20!!%20drink/mushrooms/c-d/common%20stinkhorn.html
Mie imi pare ca ciuperca ta arata ca prima poza,cel putin asa am vazut in filmuletul tau.

Eu, am avut anul trecut ciuperca asta http://botit.botany.wisc.edu/toms_fungi/june99.html toata vara.Crestea in mulch si putzea foarte aiurea.Tot asa se inmultea prin spori si mereu aparea.Eu curatam si nenorocita aparea din nou...asta pana a dat frigul, dupa aia nu am mai avut probleme.Anul asta nu am mai aparut.

Cred ca odata ce da frigul daca deja nu e, vei scapa de ciupercile alea.

Mergi la inceput

Da este una care seamana,asa este iarna nu apare,dar primavara incepe iar este ramificat sub pamant si la o jumatate de metru zici tu ca nu-i periculoasa?deci pot sa pun niste fragi langa ea nu se amesteca mirosurile?

Mergi la inceput

Nu am citit niciunde ca ar fi periculoasa, atat ca miroase urat.Daca le scoti mereu din pamant nu vad de ce nu ai putea planta langa ele.Ciupercile astea pot sa creasca si langa alte plante care sunt deja plantate.Sa le scoti mereu, si cat sunt mici, sa nu lasi sporii sa se raspandeasca.

Mergi la inceput