Si Mihaita,are nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:
Doamne ajuta sa iasa ceva bun, cum ai scris si tu, Mihaela !
Va imbratisez si va pup !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mari_paun spune:
Miha, ce ma bucur!
nu dispera, ti-am mai zis: am facut multe emisiuni si articole, trebuie sa speri, o sa apara si rezultate.
tinem pumnii s iasa cum va doriti!
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
MADYN spune:
umflatel si de la mine o mica suma de bani pt. un sufletel atit de mare! Sa cumpere Mos Craciun ceva frumos pt. Mihaita!
Mady21+ si Mihai - (1-aug-2006)
mihaela77O spune:
madyn,multumim din suflet!...si o sarcina usoara in continuare,sa dea Dumnezeu bb sanatos si norocos!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
Craciun Fericit!si multa sanatate tuturor celor care ne-au sprijinit moral,dar si financiar in demersurile mele pt terapia lui mihaitza!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
babyzapi spune:
Mihaela iti doresc multa putere sa duci mai departe aceasta lupta si ma rog ca in curand sa strangeti banutii necesari pt terapia lui Mihaita. Eu sunt o proaspata mamica a unui baietel de 2 luni si la odiseea unde activez : mamici de noiembrie-decembrie am pus link-ul cu povestea lui Mihaita.
Va doresc multa sanatate si un 2009 asa cum va doriti, iar Mihaita sa se bucure de copilaria lui cat mai curand.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
mihaela77O spune:
babyzapi,nu pot decat sa iti multumesc!orice ajutor,sub orice forma este binevenit!sa-ti creasca puiul mare si mai ales sanatos!
sarbatori fericite!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kariguld spune:
umflatel, dulceata!
am citit azi aici, nu pot sa-ti spun cat am plans....
pentru tine, pentru toate mamele care lupta!
voi sunteti exemple de viata pentru noi, oamenii simpli!
saptamana viitoare plec in Elevetia la ai mei copii! o sa le citesc si lor. ei sunt sensibili...si o sa-i daruiasca lui Mihaita putin din alocatia lor!
ce i-ar placea lui Mihaita? ca vreau sa pun in....stii tu!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld umflatel, dulceata! am citit azi aici, nu pot sa-ti spun cat am plans.... pentru tine, pentru toate mamele care lupta! voi sunteti exemple de viata pentru noi, oamenii simpli! saptamana viitoare plec in Elevetia la ai mei copii! o sa le citesc si lor. ei sunt sensibili...si o sa-i daruiasca lui Mihaita putin din alocatia lor! ce i-ar placea lui Mihaita? ca vreau sa pun in....stii tu! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
kari,multumim din suflet pt gestul tau!pup copilasii tai inimosi...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
noi am inceput anul,mai bine,ma refer la terapie,adica in loc de 2 ore,facem 4 ore de terapie,si datorita banutilor pe care am reusit sa-i strangem pt inceput(15000 ron),ne-am putut permite si un coordonator de programe,asa ca pt cateva luni,avem cu ce ne descurca,sa vedem dupa ce-o mai fi!
cei de la kanal ,nici in ziua de azi nu au difuzat reportajul cu noi,si nu cred sa-l mai dea!ca de obicei,inca o usa inchisa in nas!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!