Si Mihaita,are nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela77O spune:
multumim tuturor pentru urarile de la multi ani,si pentru incurajari!
an-k,sincer nu stiu ce sa spun,de trimisul banilor in plic...n-am idee,insa la banca este cont deschis in euro,si exista si cod swift,pt a facilita trimiterea banilor din starinatate!
cat despre recuperare,stiu ca se poate,tocmai de asta lupt atat,sa facem si noi cev apt mihaita,dar...banii sunt intr-adevar o problema!
iti multumim ca ne esti alaturi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
helbi spune:
Mihaela,
am trimis si eu azi niste banuti pt Mihaita. Sper ca in 2-3 zile sa-i ai in cont!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
andreia(helbi),iti multumim din suflet,pt ajutorul tau!cum am banii in cont,promit sa te anunt...
poze de la ziua lui mihaita
MIHAI-5 ANI
iar de la mihaita
Blogul lui Mihaita
mihaela77O spune:
multumim pentru aprecieri,insa spun cu mana pe inima,as fi preferat sa fi fost cel mai urat copil,dar SANATOS
insa dumnezeu a vrut altfel,iar noua nu ne ramane,decat sa luptam in continuare...si sa speram in ajutorul semenilor nostrii!
Blogul lui Mihaita
mihaela77O spune:
andreia,au intrat banii in cont!multumim din suflet!
Blogul lui Mihaita
gabidaniela spune:
Buna,
Aveti si de la mine o mica suma in cont. Sper sa ajute putin...Insanatosire grabnica!
mihaela77O spune:
gabidaniela,banii sunt in cont,multumim din suflet!
imi doream tare mult,ca de la 1 octombrie sa putem incepe terapia,dar din pacate nu a fost posibil!
la momentul asta nu avem decat 993 ronin cont,bani care nu ajung nici pt jumatate de luna de terapie,insa sper sa strangem cat de curand banii!
Blogul lui Mihaita
Anina_n spune:
Imbratisari si pupici, pentru voi, Mihaela !
Doamne ajuta, sa se stranga banutii necesari cat mai curand posibil !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn