Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Salut si alte "matinale" ellenutza si ancab !!!!

uitati si fotografiile facute de mine in moghioros.
sunt mai reusite ale lui ellenutza.

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/

Shose, pup si eu pipetzica frumoasa foc si pe mami ei! Eu nu apar in foto caci fotografiam si eu de zor in timpul acela....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Octavian George,Alexandru Cristian, Eric George, Matei sa fiti voiosi si sanatosi!!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna dimineata!

Am reusit sa vad si eu pozele de la intanire, sunteti toti niste frmosi.

DOCDECAP eu una sunt cam oricand libera sa ne vedem. Las aici adresa mea de YM si daca e ne putem conversa acolo nour0604@yahoo.com (imi puteti da add daca doriti).

FUg ca am pitika in bratze si vrea si ea sa va zica cate ceva ca se intinde la taste de zici ca are prea multe de scris.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI CU SANATATE !!!!
SA FITI CUMINTI SI PAPACIOSI !!!!

OCTI DE CYNTIA
MATEI DE VIRGO
ALEXANDRU DE BDIANA
ERIC DE GENUSA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Am vazut poze, Andreea un scump Raducu si ce frumos vorbeste la telefon.....
Iulia, Iris e minunata, ce ochi frumosi are....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am vizionat pozele, Laura sunt frumoase, cum zici tu ca nu, da recunoaste ca te-au ajutat modelele mai mult

Fetelor, voi cand dati iaurtul la copii?Intre mese sau seara,cand?
Mie tot nu mi-a reusit iaurtul.Poate ma ajuta careva caruia i-a iesit.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!!!

Despre melodiile propuse pana acum (Ramo inca nu am ascultat-o pe cea trimisa de tine), eu as fi mai degraba de acord cu ceva cantecel pentru copii. Parca mi se pare mai potrivit. Poate fi unul mai vesel cum ziceau fetele ieri, sau...ia ascultati aici - eu ador cantecelul asta, mi se pare deosebit:

http://www.youtube.com/watch?v=fbj0It7FbO8

Irina, deci doua cu bebe si doua cu mami + bebe? Dar pana la urma in album pui una asa si una sa, nu? Si o sa folosesti acelasi soft ca data trecuta, adica o sa mai conteze incadrarea in foto? Ca sa stiu ce sa-ti trimit.

Mie mi se parea mai simplu pentru tine daca trimiteam fiecare o poza noi + bebe, dar daca tu vrei sa ai de unde alege si nu ti-e greu asa, sunt de acord.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Vazut din nou poze de zuzici si clopotei frumosi. Nu ma voi repeta, vreau numa sa spun LaureiD sa lase fata in pace, ca nu e sg. fetita 'cheala' si fara cercei, iar in poza www.flickr.com/photos/21462816@N06/2716937607/in/photostream/" target="_blank">asta are o mutrita adorabila.

Am mai trimis 2 poze, una cu mine si bebe, una cu mine si Markus si bebe. Nu sunt extraordinar de recente, dar nu prea am poze recente faine, si mie lene sa fac azi sedinta foto

Azi merg sa-mi caut ceva de imbracat pt/ intalnirea de 10 ani, sper sa nu ma intorc cu 'buza umflata', ca la ce marfa se gaseste in 'metropola' Bistrita, n-ar fi de mirare! Ufff, vreau sa stau intr-un oras mai mare!
M-am gandit la o rochie pt. cocktail, scurta, tip balon sau ceva de genu', asa, mai modern (Natalia ca m-ai convins si m-ai scos din ideile mele conservatoare de Capricorn), iar seara in club niste jeans-i, sandale inalte si un top, nu mulat. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Saluuuuuuuutareeeeeeeee !

Astazi face puiul meu 6 luni ! Heheeee !

Cine a dormit rupt 10 ore , iar acum doarme din nou !? Banditul ! Cine a mancat ieri ca spartul , pentru prima oara legume goale, 200 gr. dintr-un foc ? Tot el , dujmanul . Cine si-a dublat , in sfarsit , greutatea de la nastere ? Baiatul meu !

Azi e zi de branzici ! Am hotarat . Sau de iaurt , sa vedem ce pofteste mai intai dumnealui .

Am baiat maaaare !

Iaka :

http://s51.photobucket.com/albums/f374/virggo/

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Honey, bafta pt. job, sa fie asa cum iti doresti. Lasa ca se aranjeaza treburile....
Inteleg perfect ce simti.

Si eu am fost la interviu, ca vroiam sa-mi schimb job-ul. Am aplicat CV-ul cand avea fata 4 luni, asa sa aplic, ca nu aveam de gand sa o las asa mica, mai ales ca era alaptata exclusiv. Am depus Cv-ul, nu m-au sunat si mi-am luat gandul. Acum 2 saptamani, ma suna dupa amiaza pe la 6, ca eram si buimaca, ce si cum....si ma cheama la interviu. Initial nu am vrut sa ma duc, dar am acceptat. Ma duc la primul interviu, dupa o saptamana ma cheama si la al 2lea, ma suna ziua urmatoare sa-mi faca oferta si uite asa, cum s-au intamplat toate, fara sa-mi fac mari sperante si ieri le-am acceptat oferta cu incepere de la 1 Septembrie, cu conditia unui program flexibil, pt. ca inca alaptez.
Am acceptat sa lucrez intr-un domeniu care imi place mult si imi doream mult sa-mi gasesc, dar nu chiar in acest moment.
Mereu am zis ca stau acasa cu copilul sa-l invat sa mearga si sa vorbeasca. Asa ca ieri, am avut o stare emotionala deosebita, acum radeam, acum plangeam, o tineam pe fata in brate ca si cum m-as desparti de ea pt. mult timp. Dar mai este o luna pana incep si fata va face 7 luni atunci si deja mananca bine 2 mese, de fructe si legume, si pana atunci va manca si iaurtul bine. Nu am de ce sa-mi fac griji, ca va sta cu mama, care va respecta toate indicatiile mele, dar tot ma apuca plansul si am mai si sunat-o pe mama plangand si i-am spus ca fata mea va invata sa mearga si sa vorbeasca fara mine. Stiu ca exagerez, dar am asa un sentiment in acest moment.....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput