Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

La Multe Lunitze! si La multzi Ani!

Octavian
Matei
Alexandru
Eric

Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati parintii.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Ma bag sa citesc restantele din capitolul trecut, ca am vazut ca ati scris ieri, nu gluma, si dau si raspunsuri.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Laura, pai ai o mandretze de fata, asa serioasa cum este ea. Pai ce, crezi ca a mea rade la toata lumea? ei, rade la mine si la tati si normal ca in poze rade, ca doar noi i le facem. De fapt, cand ma vede cu aparatul foto, ia pozitia si incepe si rade.....deci....in rest este foarte serioasa...si se uita....asa de departe si de sus la toti ceilalti, dar recunosc ca are si persoane la care rade din prima....fara motiv. Eu fata dulce.

Dana, important este ce simti tu, nu ce zic ceilalti, chiar daca sunt parintii tai. Pana la urma, tu te chinui sa faci copilul si tu ii cresti, asa ca.....tu si cu sotul tau contati, in primul rand. Eu iti doresc sarcina usoara si sa fie asa cum iti doresti. fata curajoasa.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Rodica, si Antonia este constipata si doc. ne-a dat Debridat 5 ml/zi pana in ora 12. Iti spun ce efect are dupa ce ii dau. Oricum eu incerc sa o reglez din fructe, para nu are efect asa ca azi incerc pruna cu piersica, sa vedem. Ieri i-am dat iaurt si a mancat 3 linguritze cu placere, tot deschidea guritza, dar mi-a fost frica sa-i mai dau din prima. Iaurt am cumparat de la Interagro, nu are lapte praf si alte chestii in el, doar lapte pasteurizat, culturi lactice si proteina si nici nu este foarte acru.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Alinaatudor, . ai perfecta dreptate, daca nu ar fi copiii, cum ar fi viata noastra....pustie si searbada.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o .. ba chiar doua .. ca tare e buna.

am fost harnicuta .. m-am trezit dis-de-dimineata am facut ceaiul lui bitzi, fructele, am pregatit legumele si steamerul ptr piure .. mi-am facut cafeaua .. ca noi plecam dimineata in parc, mai pe racoare ca azi sunt 32 grade la umbra ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Ereena, am trimis si eu 4 pozici dupa indicatii, pe adresa comuna.
pupici

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

OCTAVIAN

ERIC

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa!!!
Uite ce ma credeam eu ce-a mai matinala din club...
Cand colo... mi-au luat-o inainte ca niste harnicutze miki si cristina....!!!!
Bravo fetelor !!!!

Eu sunt cam adormita pentru ca m-am trezit brusc din somn si visam asa de frumos ca stateam de vorba si eram prieteni eu cu Cornel de la formatia Vank.....
Ieri eu nu am putut ajunge la intalnirea din moghioros pentru ca iannis a plecat si el cu dimitris in vizita la un prieten al piciului meu si s-au intors prea tarziu.
Imi pare rau caci vroiam sa-l mai vad pe bebe Conrad si pe mami lui....

Cristina, pentru aprecieri la adresa lui eleni. Eu nu am avut spaime precum gratiela cand eram gravida... va amintiti cum ii era ei teama ca al doilea copil nu va fi la fel de frumos ca ozi...?! E, dar constat ca lumea/prieteni continua sa se minuneze de ce frumos/minunat/prietenos/vesel/destept etc este dimitris in timp ce eleni primeste muuuult mai putine aprecieri....
Dar eu eu iubesc la nebunie si sper ca atunci cand ii va creste parul si ii voi pune si cercei sa arate si ea ca o fetita!

Angi, ce bine trebuie sa va fi simtit voi la plaja cu clopoetii vostrii si isidora!!!! Nici nu se poate compara parcul moghioros cu plaja.... Poze nu ati facut ????

Ana, ai si de la mine un 10 pentru ca ai grija de voia noastra buna !!!! Barem bancul acela cu "ambele carti" ale presedintelui au luat foc m-a facut sa rad cu lacrimi....!!!

Honey, am vazut ca ti-au raspuns fetele . Asa ca nu-mi mai ramane decat sa-i spun "pofta buna" lui AJ !!!!

Andreea 29, ti l-am admirat pe raducu in fotografiile puse!!! Pupa Laura pe el de ploiestean!!!!

Ereena, este tarziu daca pun fotografiile mele pe mail-ul comun duminica? Vreau sa aleg din cele facute la botez ca sunt mai recente si sunt si facute de profesionist... din nou si multumesc pentru timpul pe care-l rapim astfel de la mateiasul scump !!!!

Roxanici ??? esti la munca ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Ereena,imi place si mie melodia propusa.O sa trimit si eu poze.Patru trebuie? Daca tot punem mai multe, nu era buna ideea ca una dintre poze sa fie de cand era bobo mic mic, asa ca sa vedem "evolutia"?
Si nici nu mi-ati spus ce parere aveti despre melodia care am trimis-o pe mailu comun.

Andreea frumusel tare e Raducu tau.Ce blondutz e !

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput