Puiuti de Randunici 2008! (69)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
Neata stol!
Aseara pe la 7 am sosit si noi de la mare. Am intrat repede pe crenguta cu gandul sa pun poze la cald, dar repede mi-am dat seama ca a fost mare galceava aici, asa ca m-am pus pe citit din urma....si-am citit pana la 02.15 , iar cand am terminat eram franta de oboseala si nu am apucat sa mai fac nimic...voiam decat sa dorm. Cu parerea nu o sa-mi dau, s-au spus oricum destule.Nu pot decat sa spun ca imi pare sincer rau de toata situatia si sper sa nu se mai ajunga ajunga aici, ca mie toate-mi sunteti drage.
Naty felicitari pt cele 6 luni, 6 kg si 60 cm ai Iuliei! Un
ic pt voi amandoua de la noi sa nu mai fiti suparate 
Am vazut pozici cu puiuti de randunici care mai de care mai frumosi si mai haiosi!
Am citit si de Rebecuta fitzoasa care o tortureaza pe Clau noapte de noapte; si de Mufa care a luat-o pe urma ei;de Teo a Stelei care nu-i cuminte deloc si o supara pe mami ei...
Pe Ursu o sa vin si o s-o bat ca se apuca iar de fumat... pacat
Am citit aproape tot, dar nu mi-am luat notite si e o mare varza-n capul meu. Asa ca dau send si ma duc sa incarc pozici de la mare
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
ursuleata spune:
nu ma apuc, nu ma apuc de
!!!
m-am distrat si eu un pic
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
nicol_conte spune:
Gata, am incarcat si cateva pozici de la mare, mi-a fost tare greu sa selectez din cele peste 300 pe care le-am facut.
Sper sa va placa, le-am pus la semnatura.
Acum ma duc sa mai bag la spalat ca am adus o gramada de boarfe murdare
Sunt p-aici..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
ccris_ccris spune:
Buna dimi pe la pranz, 
La noi noaptea a decurs ca de obicei, papat si culcat la 22,30, trezit la 4,30 pentru tzitzi, dormit iar pana la 7, iar tzitzi di din nou dormit pana la 9,30, cand iar tzitzi, doar 5 minute si la 10,30 cine urla din nou dupa tzitzi? Acum sta si se joaca la ea in patut, dupa ce a dormit o jumatate de ora, cred. Si-asa nu-mi foloseste la nimic daca ii cronometrez somnul! Ma astept din moment in moment sa inceapa concertul! Asta este raportul nostru! Prevad o alta zi cu tzitzi din ora in ora. Vai de
mele!
Naty, felicitari pentru progresele Iuliei si, desi cu intarziere, ii spun si eu
, sa fie sanatoasa si voioasa si s-o bucure pe mamica ei, fiindca ea e adevarata bucurie!
Mimo, esti de groaza, cu tine nu poate sta omul serios!![]()
Luny,
, a prins vreo 10 fitze, am mai zis?
Ursuletz, felicitari pentru puiul dormicios!
Clau, te
si te
.
Tuchi, Butucica, s-aveti o zi scurta!
Elara, Ariel,
.
Oare s-o fi suparat si Gecko? Sau a papat-o spiderul? Mi-a lipsit cafeaua ei de dimi.
Va
si ne auzim mai tarziu, ca scartaie bebelina.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mstela spune:
Neata..Mai,cred ca am gasit cauza si deja sunt terminata dupa atatea urlete:gingiutele jos sunt cu puncte albe si sunt si zone albicioase.Acum plange si urla de mama focului...Ce sa-i dau????

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gudinde spune:
Naty
, ma bucur din suflet ca te-ai reintors pe crenguta. Acest loc ar fi mult mai sarac fara tine.
Felicitari Iuliei! Este o mare luptatoare care a ajuns de la un “polonic” de 1,300 Kg la o domnisorica respectabila de 6 kg.
Luny
condoleante pt tatal nasei. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Clau
imi pare rau pt noptile dificile pe care le ai si ma bucur mult ca papa bine fructele dupa laptic. Sa sti ca in acel ghid OMS sunt multe lucruri interesante si sfaturi bune. E stufos, uneori greu de citit … dar merita.
Gecko spui ca ai primit un manual stufos de ingrijire a bursucului in care ai gasit mentionata si problema actuala a lui Clau. Ai cumva scaner? Ca ma gandesc ca poate e un manual interesant pt mai multe randunici.
Mstela
, Calgel si jucarioare speciale de ros.
Roxana
iti tin pumnii sa te opereze odata si cand te simti in stare mai da cate un semn de viata. You’re in my prayers!

ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui nicol_conte
Gata, am incarcat si cateva pozici de la mare, mi-a fost tare greu sa selectez din cele peste 300 pe care le-am facut.
Sper sa va placa, le-am pus la semnatura.
Acum ma duc sa mai bag la spalat ca am adus o gramada de boarfe murdare
Sunt p-aici..
f f frumoase
.imi place mult rochita ei de blugi
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
remaliss spune:
Bine v-am regasit!!
Ma bucur ca pot scrie din nou si asta datorita faptului ca si-a revenit netul. Suntem tot la ai mei, la tara, iar aici, internetul face probleme mai ales dupa o furtuna mai puternica !
Rebeca s-a mai linistit, dar fundamental tot o rauta este, seamana cu tac’su cand era mic.Mi-a zis soacra ca asa era si sotul meu cand era ca ea, dorea sa fie numai in brate…Important e pana la urma sa fie sanatoasa, ca bratele inca ne mai tin.
De doua zile de cand am internet am tot citit din urma si vreau sa multumesc fetelor care m-au felicitat de ziua mea ! A fost o zi reusita, cu mici,gratar,aer liber si invitati dragi mie si familiei mele.
M-am si intristat foarte tare datorita motivului care a generat un conflict cu care nu prea sunt de acord ! E mare pacat sa se arunce cu vorbe grele, cand voi toate erati atat de unite la bine si la greu ! Fiecare avea un cuvant de incurajare pentru cineva care traversa o perioada mai dificila ! E clar ca circumstantele din viata ne formeaza ; impresiile, experientele personale si nu numai, ne modeleaza parerea despre un anumit om ,o anumita profesie. Nu pot lasa sub tacere anumite aspecte pe care as vrea sa vi le spun si asta pentru ca sunt cat de cat avizata sa o fac pentru ca sunt sotie de medic si stiu ce implica aceasta profesie nobila pana la urma ! Vreau sa va spun ca un examen de rezidentiat este foarte greu de luat ! Fetele stiu foarte bine… Sotul meu a invatat pentru acest examen cat n-am invatat eu intr-o facultate ! Nu mai aveam timp pentru noi, pentru a ne consolida relatia si mai mult !Am tacut si l-am sprijinit fiind convinsa ca ii place si il implineste aceasta meserie. Amandoi fiind bugetari nu cred ca are rost sa va mai spun cum stateam cu banii…Abia ne ajungea de la un salar la altul…Cat despre spaga, nici el si nici eu nu sunt de acord, dar fetelor, eu insami am dat in semn de MULTUMIRE si APRECIERE medicului ginecolog care mi-a monitorizat sarcina !! I-am dat cu mare placere si nu din obligatie ! Asta tot spaga e ?
Tin minte ca intr-o seara, anul trecut, sotul meu a venit acasa cu doua bucati de carnati afumat si cateva oua !L-am intrebat ce a facut pentru a primi un cadou pt ca stiam ca nu a cumparat el carnat. Mi-a raspuns ca o bunicuta si-a adus nepotelul la spital (parintii fiind plecati la munca in strainatate) si i-a dat cu lacrimi in ochi si luandu-i mana in mainile ei, insistand sa ia acea plasa de rafie,si asta pentru ca i-a salvat nepotelul ! Nu avea bani, dar si-a dat mancarea pentru o saptamana. Ma credeti ca nici nu am putut sa mananc, am dat mai departe si noi, ajutand o matusa de-a sotului meu care e mai nevoiasa.
Un medic invata mult, credeti-ma ! Dupa 6 ani de facultate, urmeaza perioada de specializare, care nu usoara deloc ! Rezidentii sunt caii de bataie ai superiorilor ! Se tot bate moneda atat in presa scrisa cat si in cea vorbita de greselile lor…Da, fac greseli, dar sunt oameni si ei !E adevarat ca multi gresesc din ignoranta si cu asta nu sunt de acord, dar din respect pentru cei care muncesc si pun suflet, nu ar trebui sa le mai dam voturi de blam ! Da, sunt medici insetati dupa bani, dar hai sa facem diferenta, pentru ca pana la urma in orice domeniu de activitate e la fel !!Este usor sa ne formam o imagine deformata despre intreg sistemul sanitar si asta datorita unora care poate si-au gresit vocatia ! Din respect pentru Naty si Tuchita, fiti din nou unite si abandonati orice intentie de a mai discuta pe marginea acestui subiect : sistemul sanitar de la noi !! Sau sa o facem mai elegant, fara atacuri la persoana…Suntem toate inzestrate cu inteligenta, dar haideti sa avem si intelepciunea de a cantari bine lucrurile inainte sa ne lansam in dispute.Sper din tot sufletul ca nu am lezat pe cineva, nu am nici cea mai mica intentie ! Intentia mea este una de unitate si voi stiti foarte bine sa fiti unite ! Vreau sa fim bucuroase ca avem copilasi sanatosi care curand ne vor spune MAMA !Ce poate fi mai minunat ???????
Alina, o mamica fericita!!
POZICI AICI: http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/RebecaIulia
ccris_ccris spune:
Nicol, 

, ce pufosele ai tu acolo, sunt fetele lui tata amandoua, parerea mea. Iar tu ce sexoasa esti! Sa va fie de bine concediul! Cum te-ai descurcat cu amandoi puii dupa tine? Am vrea si noi sa mergem in septembrie la mare, dar nu stiu cum o sa ma descurc cu fata. Fetele care ati mai plecat cu puii in concediu, ati avut patut pliant dupa voi??
Stelutza, apar dintisorii sau are afte?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
amira_roxana spune:
uite gudinde, te-am auzit!
va citesc, dar nu prea ma simt in stare sa scriu...nu stiu cum sa va explic...exista ceva mai mare si mai naspa decat butoiul? daca exista, atunci e al meu!
despre
nu as mai avea ce sa adaug, decat ce s-a spus pana acum, oricum bine punctat de adriuta
!
doar atat vreau sa spun: de cate ori am avut nevoie de un sfat sau de orice alt tip de ajutor medical (si nu numai) naty si tuchi m-au ajutat! iar pt mine inseamna enorm, ca cineva care nu ma cunoaste decat virtual sa faca asta pt mine!
naty felicitari pt progresele Iuliei! sa inteleg ca la 7 luni va avea 7 kg si 70 cm?
cuscra am vazut poze cu muffy in neglijeul tau...ce sa zic, are gusturi rafinate gineri-miu!
nicol_conte frumoase pozicile de la mare!
bubu v-am vazut si pe voi la piscina, vreau si eu! m-a distrat cum povesteai ca nu stii sa innoti si doar topai pe acolo!
simo sa traiasca barosanelu', ma termina de fiecare data cand il vad, e un scump!
stela imi pare rau de teo agitata, oricum e ceva care o deranjeaza pe ea, poate dintisori...
mimo...parca te vedeam cu un burete d-ala scotch brite si cu ciful turnand la greu in gura ta!
ursuleatza si Amira doarme de rupe! dupa baita doarme pana la 6 cand o trezesc eu sa pape un bibe (pt ca ea papa prost si prefer sa-i dau atunci cand e adormita ca papa mai bine), si apoi mai doarme pana la 10-11! cu mine alaturi.
imi place poza cu tati care hraneste ursuletul in spatele camionului!
butucica spor la diversificare!
clau nu s-ar zice ca Rebe are doar 6.3 kg, arata f dolofana!
olgutzika
mi-e dor de tine!
multi
pt zoze, sovi, elara (unde ai umblat?), mihatp, delph, ccris,kya, blankar , cleme, ariel, ali si toate celelate fete care m-au incurajat si se gandesc la mine! ca sa nu mai zic de andreea care merita o tona de 
si de 
!
o singura rugaminte mai am: sa nu ma confundati... nick-ul meu e cu R, nu cu N, da? AMIRA! si mai e si Roxana...
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi