Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Pe fuga va salut, pe fuga am citit si uitat la poze.

pup delphina cu baietii ei , pe cuscra cu fata ei , si nora mea, pe naty si voinica ei din 6 in 6

Adriuta mare mare si din tot sufletul pt intelepciunea aratata.jos palaria !!!

fetelor nu aruncati cu rosii in mine, Andreiul meu maninca bine mincare si nu mai vrea laptic..........

va pup si ca am la treaba...........

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sa ma laud, sa ma laud!!!!
A dormit pt prima oara de la 22 la 7:30, a bagat 130 ml si a dormit iar pana la 10!!!

tantannan

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Sa ma laud, sa ma laud!!!!
A dormit pt prima oara de la 22 la 7:30, a bagat 130 ml si a dormit iar pana la 10!!!

tantannan

2
tiker
Mami de ursulet

...si plec, revin dupa-masa! inca o data!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata, azi a fost randul meu sa dorm pana la 10. uraaaaa!
naty, scuza-ma tu ca nu mi-am dat seama ca mesajul tau din pm era unul de cerut scuze, chiar daca se numea asa...eu l-am considerat ca e tot un repros...poate ca da, inteleg eu aiurea...dar, ca sfat si pt tine si pt restul nu mai atacati omul, ci ideea. asta va va folosi si in rest, ca parinti. una e sa zici "esti un copil rau" si alta e sa zici "ce ai facut tu e rau"...se refera la acelasi lucru, insa din prima sintagma omul percepe ca el e cel atacat, nu actiunea lui. un om este cu bune si rele, un om face la un moment dat si rau, chiar daca a facut numai bine in rest...asta nu-l catalogheaza ca fiind rau, dar nici nu inseamna ca e perfect. d-aia nu caut perfectiunea la nimeni!
ideea e ca m-am suparat ca te-ai simtit lezata, ca daca nu sunt cu tine sunt impotriva ta! eu in acest conflict nu am sustinut pe nimeni, nu m-am alaturat niciunei tabere, nici in cea a aminei, care cu tarie era alungata (ceva gen vanatoarea de vrajitoare si arderea p erug pe care ni le-a ilustrat mimo), nici in cea a lui mimo, pe care naty, m-ai acuzat ca o apar din solidaritate, ca mi-e prietena! nu am aparat pe nimeni, chiar daca as fi avut motive, care nu tin de tine, ci de parerea ei vis a vis de sistem...am motivele mele sa zic asta si nu le voi face publice.
nu am nimic cu tuchi, care mi-e tare draga si-mi pare rau ca este intr-o situatie dificila, am cu nenorocitul asta de sistem, am cu ideea de spaga in general...m-am dus la spital cu banii in geamantan, pt ca stiam ca fara ei voi avea probleme. am avut si cu ei! poate ca trebuia sa ma cheme ontanu sau columbeanu ca sa fiu tratata altfel. si eu muncesc pt banii aia 1 luna intreaga, nici eu nu fac parte din categoria celor cu bani, dar am starns si am pus deoparte ca sa nasc decent. ai mei au vrut sa-si vanda casa ca sa poata plati operatia de tumoare cerebrala a fratelui meu, pt care s-a perceput spaga, o nimica toata, numai 50000 de euro. de catre cine? de catre 2 nemernici de renume! norocul lui a fost ca a acceptat sa intre de buan voie intr-un experiment, unde a fost cobai, cu creierul lui...as vrea sa povestesc cum medic si pacient furau rmn-uri de la bagdazar ca sa poata calibra aparatul de la fundeni, pt ca o eroare de mai putin de 1 mm putea fi fatala. echipa de la bagdazar nu voia sa ajute sa cailbreze aparatul. de ce? pt ca daca se dadea in uz acel aparat, danaila si ciurea ar fi pierdut sute de clienti, carora le percepeau mii de euro ca spaga. dupa prima interventie fratele meu a fost mult mai bine si peste un an trebuia evaluat si eventual sa se mai faca o interventie mai mica...numai ca nu s-a mai putut, pt ca i s-au pus medicului lui (bujor) bete in roti, a fost trimis aproape fortat in franta, pe termen nelimitat, iar aparatul zace in subsol la fundeni. in timpul asta zeci de pacienti mor pe masa de operatie, pt ca li s-a luat sansa asta...

as mai fi povestit eu o gramada din culisele sectiei de radiologie de la fundeni, despre ciurea si danaila, dar trebuie sa plec afara cu copiii....oricum m-am infierbantat iar.
sper ca de data asta sunt inteleasa corect si se va intelege ca nu am nimic cu naty, tuchi, etc ci doar cu monstrul asta, care este sistemul sanitar in romania.

naty, nici tu nici tuchi nu esti sistemul sanitar, cum nici eu nu sunt rar-ul! degeaba te simti lezata de comentariile mele, e doar parerea ta.
ok, am plecat!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

luny, , acum am vazut ca tu nu prea ai dormit. imi pare rau
si pt Clau
Dar eu trebuie sa ma laud ca mise pare o super realizare
Cu toate ca era previzibil pt ca ieri nu a dormit mai deloc.
si el dormea ziua mult.

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

"imi pare rau ca nu am emoticon sa-mi fac cruce"

mi-a ramas pe retina

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna ziua, tuturor.

Nu am mai gasit timp de ceva vree sa intru nici macar sa citesc. Acum 2 zile insa, seara, dupa ce am culcat odorul, v-am vizitat fiindca imi era prea dor. Si...am nimerit in mijlocul conflictului. Am stat pana la 3 noaptea sa citesc tot... si m-am culcat cu un gust amar.
Am decis si eu ca multe alte randunici sa nu mai spun nimic...

Azi, insa, vreau si eu sa ii spun Adriutei ca mesajul ei m-a emotionat pana la lacrimi...
Si eu ma simt aici ca intr-o a doua familie...desi nu va cunosc la fel de bine pe toate si poate ca unele dintre voi nici nu ma cunosteti. Fiecare m-a ajutat candva cu cate ceva si vreau sa cred ca si eu am fost de ajutor cuiva la un moment dat.....chiar si cu o vorba calda care a contat intr-un moment greu....

Eu am inteles-o pe Naty (pe care o stiu si de pe mess si de la tel, ca si pe Ioana sau Olgu, sau Ursu, Sovi...etc.), dar poate ca nu a gasit cel mai fericit mod de a se exprima.
Si am inteles-o si pe Mimo, pe care o stiu doar de pe forum, deci nu are importanta ca ne stim ceva mai bine sau nu si sunt sigura ca si ea a inteles asta, chiar daca a glumit putin cu Olgu cand a invitat-o la o cafea...ceea ce recunosc ca m-a amuzat. Recunosc ca daca nu o stiam pe Naty, ca are obiceiul asta, daca era vorba de altcineva si mie imi picau greu al stomac cuvintele acelea cu "publicul larg"...Dar am prins esenta.

[Edit: am editat si am suprimat o descriere din experienta mea..ca e nerelevanta. Ideea e ca intr-adevar tabloul e complex. Exista si ce spunea Adriuta si eu nu condamn asa ceva si exista si ce spune Ariel si asta e strigator la cer].

E dificil pentru mine sa va spun ca am inteles ce au gandit persoane cu opinii diferite in aceasta cearta dar sper ca nu doar eu am simtit asa...Si asta probabil fiindca imi sunteti dragi fiecare...si am citit fiecare opinie cu obiectivitate si cu caldura sufleteasca reusind (sper eu) sa surprind fatzeta pozitiva a unora dintre opinii...si ceea ce a vrut fiecare dintre voi sa sublinieze.... Nu stiu daca m-am exprimat corect...
E adevarat ca e foarte usor sa interpretam vorbele mai ales aici pe forum..unde nimic nu se pierde...Unde nu ramane esenta ci raman cuvintele .....uneori in mod nefericit alese si apoi interpretate gresit mai ales cand nervii sunt intinsi la maxim, emotziile puternice si ochii joaca in lacrimi....

Asadar, te rog, Naty, nu mai citi si rasciti, nu mai da citate...hai sa incercam sa dam uitarii...Daca Mimo sau Vio, au spus ceva ce te-a durut la un moment dat aminteste-ti ca s-au referit strict la situatia respectiva si la acele cuvinte nu la comportamentul tau in general si la ceea ce reprezinti tu ca persoana... [puip].
Cat drepre Amina, cred ca ar trebui pur si simplu sa o ignori. Cata vreme zeci de oamnei iti cunosc valoare...nu conteaza cat noroi arunca o singura persoana...stralucirea sufletului tau bun tot razbate.

Adriuta a pus foarte bine punctul pe I: nu trebuie sa o uitam pe Diana, ce avem noi si ce greu au dobandit unele dintre noi aceste adevarate comori si cum aceasta experienta miraculoasa ne-a unit!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia ghiciti cine doarme iar? Pai degeaba e el Vlad Alexandru? Ursulicatine-o-asa nu te lasa!Hop, hop, hop si-asa!
si de fapt nu e doar tantanan, e tantanan cicacicacica
Am inebunit de tot de la atata mamicit si mai am un pic si implinesc o preafrumoasa varsta .Si ca veni vorba, cine-o face capitol nou va rog frumos sa puneti acolo la mine, la data nasterii :09 august ca nu stiu de ce sunt semne de intrebare.Macar de erau la an, nu la zi! Multumesc
Sa nu cumva sa raman nefelicitata, ca se apropie

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

tantanann cicacicacica

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo pai atunci sa beeeeeeeeeeem, saa chefuiiiiiiiiiim, pe 9 august!
plec!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput