Puiuti de Randunici 2008! (69)
Raspunsuri - Pagina 5

clauclau spune:
Ba da Luny, cum sa nu! e normal sa discutam despre tot ce ne framanta...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

natynic spune:
Luny , iti spun eu, Ariel e suparata tot din cauza mea (sper sa nu se supere si mai tare ca "marturisesc" aici); tot din cuvinte prost intelese...Ar trebui sa fac un curs de comunicare, ceva
-si eu care credeam ca vorbesc limpede si sunt si o buna ascultatoare! I-am cerut oricum scuze pe PM si o fac si aici, pe forum si repet si voi repeta de cate ori va fi nevoie ca nu mai vreau sa va supar pe nici una si nu mai vreau sa fiu inteleasa gresit!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Luny, iti spun eu, Ariel e suparata tot din cauza mea (sper sa nu se supere si mai tare ca "marturisesc" aici); tot din cuvinte prost intelese...Ar trebui sa fac un curs de comunicare, ceva
-si eu care credeam ca vorbesc limpede si sunt si o buna ascultatoare! I-am cerut oricum scuze pe PM si o fac si aici, pe forum si repet si voi repeta de cate ori va fi nevoie ca nu mai vreau sa va supar pe nici una si nu mai vreau sa fiu inteleasa gresit!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
eu te inteleg, ca o varsatoare ce sunt, de mii de ori le potrivesc pana le nimeresc...prost!

LUNY

Life is to precious to worry about stupid Shit!

pucca spune:
Neatza randunici!
Naty pe Iulia cea de 6 luni, 6kg si 60 cm.
Clau Rebecutza cea naravasa.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

luny spune:
felicit Iulia ptr progrese!
clau si Mufy avea 6350 acum 2 sapt, nici el nu e intre cei maricei..sa fie sanatos, atat vreau!
eu plec la nasi, a murit tatal nasei si azi il inmormanteaza...nu ma duc la cimitir, o sa stau la aer in curte..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

clauclau spune:
Luny, da, dar Muffa este mai mic cu 3 saptamani decat Rebe si uite ca are mai mult ca ea...Tare mica a ramas ea, in ciuda faptului ca mananca bine...
Condoleante , e bine in curte la aer.
Pupa Muffa din partea mea!
POZE
POVESTEA NASTERII

mimonix spune:
Neata-neata!
Azi n-a mai fost sa fie somn pina la 10, deh! Dar oricum, la capitolul asta stam f bine INCA, ptiu ptiu!
Clau si Luny sa treaca somnul, e tot ce pot sa fac!
Vionoapte buna!
Geckoazi n-am gasit nici macar ceai de musetel , ce faci acolo?S-au incaierat paianjenul cel negru cu sarpele cel rau sau te-au invadat melcii?
Cati kk ati produs ieri, dupa fasole?
Sa discutam, sa discutam
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

clauclau spune:
Pucca,
Ariel, hai si tu pe crenguta, mi-e dor de tine si de povestile tale.
Delphin, am vazut pozele, sunt superbi baietii tai, cred ca tare mandra esti de ei!
POZE
POVESTEA NASTERII

luny spune:
clau, dar ea e fetita, e delicata!! si in Capraru spune ca felul cum cresc in primul an de viata nu e relevant, unii se duc mai mult, altii mai putin...au timp sa recupereze!
mimo bine ca plec, ca oricum nu eram in stare de ni8mic prin casa, asa, la aer, poate ma redresez!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

clauclau spune:
I-am dat iarasi fructele dupa laptic si merge bine asa. A papat bine piureul fara sa mai aiba foamea aia mare de dinainte! A mancat calma si linistita, fara sa ne grabim...
Cred ca o sa iesim si noi in parc sa ne aerisim putin...
POZE
POVESTEA NASTERII