Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Gecko, unde e cafeu'? Nu e...
Hai ca fac eu in dimineata asta ca vad ca nici Tuchi nu ne-a lasat...

Tuchi, servici usor azi. Ce mai face Sebaceu? Dar Ilincuta frumoasa?

Adriuta, foarte frumos ai scris!

Cris, ce sa fac mai, n-am incotro..., sunt obosita tare, dar sper sa-si revina la un moment dat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna dimineata randunici !!!
Adriuta
Stela ma bucur sa te vad
Ieri supa mea de legume a fost un fiasco total, a scuipat-o iedu' pe toti peretii, azi incerc cu putin lapte in ea cum m-a sfatuit Clau.
Mimo ii cumpar si fructe azi, multumesc de sfat.
Ursulet da' ce-ai patit de te-ai luat iar de fumat????
Gata noi plecam afara ca apoi e prea cald. Va pup si revin .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!
Clau, oficial iti calc pe urme!! Mufa s-a trezit din ora-n ora!! daca il puneam la san, adormea in 2 min, daca nu se trezea si o dadea in plans..am incercat sa-l linistesc in brate, mangaiat, legant, plimbat, dar nu mergea nimic, doar cuibacit in brate la san, sa-l molfoleasca putin..iar de trezit, era gata de joaca la 7,30!!
Asa ca azi iar sunt terminata, nu stiu cum imi voi face curaj sa ies afara...
citesc in urma si revin..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adriuta, si de la mine . Si, numai si numai de dragul tau si din respect pentru intelepciunea cu care ai scris, niste precizari.
Da, Adriuta, nici o clipa n-am uitat mobilizarea voastra neconditionata cand eram la greu; am plans in spital de nenumarate ori de emotie. Dovada ca n-am uitat e ca scrisesem deja asta:
"Alaturarea mea acestui forum a fost o surpriza imensa, ceva ce am imbratisat cu un entuziasm fantastic. Cum am avut ghinionul unei sarcini cu mari, mari greutati si cum tot acest grup mi-a fost alaturi intr-un mod impresionant, ajunsesem sa va pun pe un piedestal foarte, foarte inalt. Pe toate. De aceea am incercat, evident in felul meu personal, sa va multumesc tuturor zi de zi pentru sufletul pe care l-ati pus pentru mine."
De ce sunt prea socata ca sa mai revin pe forum? Pt ca, recapituland, cand Tuchi a scris ca trebuie platita bona cu mai mult decat salariul ei integral si i s-a spus ca daca s-ar purta mai frumos cu pacientii ar face spaga cat sa rezolve problema, am vazut cam negru in fata ochilor. Stiti voi cine sunt rezidentii? Oameni tineri veniti dupa 6 ani de facultate grea, care muncesc in statut de invatacei inca 5 sau 6 ani pe un venit de rusine iar la sfarsitul acestor ani se zbat cu disperare sa-si gaseasca un post, caci altfel sunt aruncati in strada; sa se descurce! Sunt cei de care voi va feriti ("Aoleu, vreau la proful cutare sau la medicul X, asta e doar un rezident, ce stie el"), sunt cei care, precum povestea Adriuta de ruda chirurg, se bucura ca niste copii cand primesc un pachet de cafea pt ca le recunoaste si lor cineva munca. Care fac garzi, la inceput neplatite si EI tin TOATA treaba in garzi, zi si noapte. ASTA primesc, nu cele minim 10 milioane cu care fiecare (din Romania, exceptie cele de la medlife) v-ati dus pregatite in bagajul de spital sa nasteti. Si ASTA a vrut sa insemne mesajul meu de "hai sa nu mai discutam, spaga e o chestiune complexa si nu tocmai accesibila publicului larg"
Si ce mi-a fost dat sa citesc ca raspuns la precizarea asta??
"Atunci daca impartim lumea, sa se comporte ca un medic si nu ca restul lumii, cind nu-i convine ei ceva, sau o contrazici am impresia ca da cu pumnul in masa comparativ cu celelalte mamicute care-si introduc sfaturile/pareile/uneori si contazicerile cu atata finete si maiestrie de parca ar glasul calm al psihologului." (Amina Marina)
"Mi se pare inadmisibil sa aparam atat de mult spaga. Naty, nu te supara (desi e tardiv, vad ca deja esti suparata rau) dar este inevitabil sa nu starnesti reactii negative cand tu aperi cu atata inversunare spaga data medicilor" (Vio)
"de ce de cate ori cineva zice ceva de sistemul medical Naty iese repede si ii ia apararea.Si nu inteleg in continuare, pe cuvant.Caci nici cu ea n-am absolut nimic in afara de faptul ca "tonul face muzica" sau "gura bate fundul".N-am auzit in timp de la naty niciun argument in favoarea sistemului medical romanesc, doar justificari de genul salarii mici, lipsa mijloace materiale.Naty, e de kkt crede-ma si nu te mai baga in discutii de genul asta in favoarea acestui sistem pentru ca vei suferi mereu."(Mimonix)
Si apoi:
"Poate faceti un topic nou, nu va incurca nimeni." (Mimo)
"Olgutz, n-a scos-o nimeni pe Naty de pe lista, e alegerea ei. daca ea asa a considerat ca trebuie sa faca, asta e. Eu vreau doar sa-i amintesc un lucru pe care tot ea l-a zis: "dar voi vreti sa vi se spuna doar ce va convine, ca altfel plecati de pe forum?". Asa ca...hai sa revenim la oile noastre." (Vio)
Nu, nici nu fac alt forum (nu-s vreo dizidenta si nu dau "lovituri de stat") si nu plec pt ca mi s-a spus ce nu-mi convine; ci pt ca am fost acuzata de niste afirmatii pe care nici prin cap nu mi-a dat sa le fac!!
Imi cer scuze tuturor randunicilor pe care acest conflict le-a mahnit; inteleg pe deplin diplomatia majoritatii de a nu-si da cu parerea; de fapt, ironia e ca nu era de dat nici o parere, problema era bona Tuchitei, pt numele Domnului!! Daca toate vreti doar mamiceala, doar sa raportati cat a papat, cat a dormit si cat de des a facut kk puiul respectiv, pt ca discutiile de principiu sunt prea greu de dus sau prea usor de distorsionat de la sensul initial, foarte bine. Pentru mine nu e suficient.
Va iubesc pe toate si, am spus-o, va raman alaturi pentru ca tare m-am invatat sa traiesc zilnic alaturi de voi. Ma vad insa nevoita sa-mi cenzurez drastic postarile pt ca, imi dau cuvantul, nu mai vreau sa produc conflicte in stol. E mai bine asa.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Luny, imi pare rau ca-mi calcati pe urme...La mine a fost mai greu ca oricand,la un moment dat am luat-o langa mine in pat, a supt la greu pana cand s-a saturat si de san si tot frichineala si trezire,chiar ma enervasem rau la un moment dat! Asa ca noi suntem treze de la 5, pe ea am reusit s-o culc din nou la 7 si inca doarme, dar eu sunt varza, umblu pe 5 carari!

Naty,

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multumesc din suflet pentru toate urarile calde primite ieri de Iulia mea mica!
Avem 6 luni, 6 kg si 60 cm ...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

ursu las-o mah, in ma-sa de tigara! nu e pacat, ai lasat-o pana acum si te apuci iar????
adriuta tare frumos ai spus, ai dreptate mare..
cris macar ati prins ceva, ca al meu a venit atunci cu zero pesti!:))
gudinde, mamaruta..stii care-i parte naspa? soacra-mea are fundul ff mare si sanii mici, d-aia o sa fie complicat sa gaseasca..oricum merge ea, ca tot trebuie sa probeze, nu ii iau eu..inafara de Triumph, altceva?...
nicoleta si eu am observat ca Mufa e mai usor de alimentat in dormitor, in pat..fara tv deschis, fara nimic ce l-ar putea distrage..altfel, hamesit sa fie, suge fff putin si se uita in jur, sau ma studiaza pe mine si rade/zambareste complice, adik 'ce faci mama? nu razi cu mine?'. Eu chiar cred ca foamea dispare in fata curiozitatii, iar ieri am avut o zi plina de curiozitate, a papat ff putin..
ariel de ce esti supi, mah???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am scris, am sters, am scris, am sters...pana la urma la ce ar folosi sa mai scriu???

Naty, ma bucur ca ai revenit si ti-ai spus opiniile. Mi se pare o idee mai buna decat aia cu stersul de pe lista.

In rest... imi iau cuvintele si le inec in Oceanul Atlantic.

Noapte buna! Revain maine pe inserat!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Naty, felicitari pentru toate cele care incep cu 6!!!! Bravo Iuliei mici! Uite, a prins-o din urma pe Rebecca , ea are doar 6,300 kg..., cred ca e codasa crengutei!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

nicol ai venit de la mare!! pe aici nu treci, cu poze, povestiri?!
naty eu chiar te inteleg...si mi-e dor de tine aici!..
eu am zis demult ca mi se pare mai mult decat normal sa discutam si despre altecva, in afara de mamiceala, despre tot ce ne intriga si ne framanta! stim toate acele cazuri cand randucnici cu probleme, suparari, erau in butoi, iar restul incercau sa le traga afara, rugandu-le sa se descarce aici, pe crenguta! si cred ca toate am facut-o, si nu au fost numai probleme legate de noi si copii, mi se pare cat se poate de firesc asa...si asa ar trebui sa ramana lucrurile, pana la urma viata noastra nu se rezuma doar la papa, kk, nani de pui, suntem femei cu nevoi,opinii, trairi complexe, diferite, dar firesti. De ce sa nu vorbim despre ele??..nu sunteti de acord?

Mergi la inceput