Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

o singura rugaminte mai am: sa nu ma confundati... nick-ul meu e cu R, nu cu N, da? AMIRA! si mai e si Roxana...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
[/quote]

ti-e frica sa

mult sanatate iti doresc si lasa ceva foaret mare in pace.VA FI BINE

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

pai da butu, ca eu vreau sa fiu Zen, dar asa nu!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vai ce bine-i de unele dintre voi ca va dorm puii toata noaptea... pe cand rasulfam usurata ca 2 saptamani mi-a dormit Diana de la 22.30-5, acuma s-a schimbat programul, la 22 e la somn si la 3-3.30 isi cere drepturile, dupa-aia la 6....si eu is tot mai rupta....sper sa revina la normal repede ca is chiauna de nesomn. In rest e foarte vesela, mananca 150 ml la o masa, bea si ceiutz toata ziua, mai si doarme un pic...si ne laudam si noi cu 6kg si un pic si de masurat nu am masurat-o da acum o luna avea 62 de cm. Saptamana viitoare mergem la medic pt control sa vedem cum ne prezentam la masuratori.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Roxana, mami de Amira,, ti-ai gasit medic?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

ccris ii mai dau o sansa aluia luni! daca si acum face figuri ma duc la ce recomandat de naty! tu cum stai cu operatia, s-a inchis?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kitzy
la 22 e la somn si la 3-3.30 isi cere drepturile, dupa-aia la 6....

Asa face si Andreea, Kitzy! Sunt rare noptile cand doarme pana la 5, fara sa ceara tzitzi peste noapte. Plus ca ziua e frichinita tare. Acum doarme, sa vedem cat!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Fetele, va multumesc pt aprecieri.

A fost bine in concediu, m-am descurcat foarte bine...secretul? Am avut-o pe mama cu mine care am dormit in alte camera cu Alexia si cu cumnatica mea. Asa ca mie nu mi-a ramas decat sa am grija de Antonia mai mult, si cateodata chiar le lasam pe amandoua cu ea in camera si plecam doar noi ca porumbeii.

Eu am cumparat patut pliant saptamana trecuta dupa ce ne-am intors de la salina si mi-am dat seama ca nu va putea dormi prea mult in landou Antonia, caci se face mare. Sunt foarte multumita ca l-am luat si e si frumos pe deasupra. Si am dat pe el 250 ron e de la Douceur, l-am gasit la noi in oras in magazin.Pana la 3 ami sa tot doarma in el. Cand nu suntem plecati ,il tin instalat la mama la bloc.

Eu ies un pic acum , ma duc sa mananc la mama ca aici acasa are iubi un control fiscal la firma si nu pot sa ma desfasor. Ne lipseste un living in care sa primim musafirii, asa ca ii primim in bucatarie, care e destul de mare si tine loc si de living..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Da, Roxi, s-a inchis, multumita lui Tuchi (), care mi-a zis sa ma dau si cu Baneocin pudra. La ce spital ai prefera sa te operezi?

POZELE MELE

Mergi la inceput

daca va era dor de mine...

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Nu-mi ramane decat sa cumparam si noi unul pliant. Ca nu se odihneste bine in carucior.
Simo, esti supi pe mine ca nu venim la Bran? Nu sunt neserioasa, sa stii, dar chiar stam rau cu banii. Si ieri am avut discutii cu randunoiul pe tema creditului...

POZELE MELE

Mergi la inceput