Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
cris30 spune:
da scrisera-ti azi nu gluma.
Bun venit noilor fete, va doresc sarcini usoare.
Dalma parerea mea este sa faci amniocenteza ca acolo iti spune sigur daca bebele e sanatos sa nu, mai ales ca ai mai avut o sarcina cu probleme inainte.Iti doresc ca totul sa fie bine de data asta.
Naty giardia e un parazit foarte comun, mai toti copii il au si se intalneste des si in randul adultilor.Stiu ca in cazul unui tratament trebuie toata familia sa-l faca.Multa sanatate!
Rein felicitari pentru baietel, vad ca tot baietii conduc pe lista.Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Eu imi simt bebelina tot asa in stanga jos, prima data am simtit luni si de atunci simt in fiecare zi.Se pare ca la toate mamicile se afla acuma intr-e pubis si buric. Selene si Billy, voi care sunteti in saptamani mari o sa experimentati primele momentul in care se ridica, atunci sa vedeti ce miscari
. Eu inca sunt tare suparata din cauza placentei asezata prost,2 zile am plans din cauza asta ca mie frica pentru bebe.M-a speriat doctorul cand mi-a zis ca daca sangerez mult pot pierde copilul pentru ca ramane fara oxigen.Acuma astept si ma rog ca pana la 20 saptamani placenta sa se ridice, atunci voi face ecografia morfofetala.Daca nu s-a ridicat ma asteapta luni grele de stat numai pat la orizontala si la prima sagerare la spital si exista si riscul de nastere prematura.![]()
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
15+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Daiopri spune:
Hello, hello
Roxana, nu e fair, ca eu sunt una singura reprezentanta aici:)) Si cica mai si muncesc:)))
Intai si intai bun venit noilor mamici. Nu stiu cum ati putut rezista pana acum sa va alaturati;)
Dalma iti doresc mult noroc de data aceasta. Sa dea DD sa fie totul bine.
Felicitari tantelor care stiu in ce tabara joaca. Noi mai avem pana acolo, dar si eu cred cumva ca am baiat, si nu, nici gand de a treia oara. Ar fi ok oricum ar fi. Sa il vad eu sanatos, frumos si cuminte afara:))
Maine am si eu eco pt pliul nucal. Nu va zic ce emotii am. Si asa abia ma concentrez la servici, si mai mai sa imi iau zi libera. Da mai am nitel. Sper sa apuc sa intru sa va scriu maine, ca daca nu abia marti o sa scriu, ca noi avem wk lung.
Aveam in gand sa mergem in Whistler, unde o sa fie jocurile olimpice, dar tocmai ce au cazut niste bolovani de pe munte pe autostrada si e blocat pt cateva zile. Plus ca nici vremea nu se anunta prea grozava. Asa ca poate, daca o sa am vesti bune, ma arunc o fuga in state in una din zile.
In alta ordine de idei, am de gand sa le spun saptamana viitoare de sarcina, numai ca tocmai a anuntat seful meu mai mic (ca asa se poarta unu mic si unu mare) ca pleaca, si mi-a furat "spotlight-ul". Cred ca o sa le pice fata cand o sa aud ca iau si eu o pauza.
Roxana, ai inteles gresit, nu inot:))) Dar nu va zic cat sunt de obosita, si ma ratoi la sot ca eu m-am saturat de cursul lui si sa merg in fiecare seara cu baiatul (desi eu am vrut sa il inscriu la inot). Da nu i-am aruncat cu verigheta inca:))
Si ca tot am ajuns aici, zic si eu ca si Miere, Cristi trimite mama soacra la noi. Adevarul e ca stiu cum e la inceput, te simti ofensata. Da cum timpu, zici mersi sa faca si altcineva.
Fetele cu gogosile, am o imagine f. clara acuma:)) Thanxs a lot:)) Noroc cu un loc aici unde vand gogosi acceptabile la gust, si un tip dintre ele seamana cu cele ce faceau mamele acasa. Ca daca m-as lua dupa ce scrieti voi aici, ar tb sa ma las de munca si sa stau numai in bucatarie:))
Asa, ce mai era? Si burta mea e jos (aia cu copilul) :)) Ca aia cu sunculitele e sus la vedere.
Si ieri a inceput o zapaceala la mine in burta, mama, mama. Intai am inceput sa rad ca stiti voi cine, crezand ca e bb. Dar dupa 20 min in care nu se oprea ma gandesc ca erau numai intestinele mele, ca nu pot sa inteleg ce ar fi putut face bb acolo atata.
Mie baiatul imi tragea picioare in stomac la greu cand era mai maricel. Da tot asa nu prea puteam sa stau jos, sau oricum asa mai pe spate.
Porumbita, si eu tot asa. Eram mai bine la inceput, acuma numai icnesc si aseara mi-a fost rau destul de bine. Da iau partea buna a lucrurilor, zic si eu ca e bb bine.
Michelle cum sa te uitam? Nu uitam nici o tanti care e in vacanta. RalucaAlexa chiar asa mai vii pe aici?
Irina mai rezista putin. Speram sa prinzi macar o perioada mica mica in care sa te simti bine. Daca nu dupa ce vine bb.
Anca, tu unde esti? Acuma imi pare rau ca nu ti-am cerut un nr ceva sa vad cum esti.
Miere felicitari cu posterul. Tare mai esti tu harnicuta.
Eu is la disperare cu treburile din casa, ca nu apuc sa fac nimic. Sper maine sa mai reusesc cate ceva.
Mai la mine nu merge linkul cu calc. Da poate ca mai bine asa, desi pare ca e indulgent. Oricum cel de pe DC a zis exact cat am castigat la prima sarcina, deci se pare ca eram in grafic:))) Halal grafic.
Iris, si eu cu tine la categoria frumoasa si plinuta:))
Gata, cam atat m-a ajutat memoria:))
Sa ne tineti pumnii maine.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
rein spune:
Leditia, la prima sarcina am avut si eu puseu de tensiune, in saptamana 32. Desi inainte aveam sub, a crescut brusc, fara motiv. Mi-a fost recomandat sa iau Nifedipin, 2/zi si sa imi iau zilnic tensiunea. Eu am luat vreo saptamana 1pastila/zi apoi daca am vazut ca a scazut nu am mai luat. In schimb nu am mai baut cafea, mi-am luat tensiometru si ma controlam mereu sa pot preveni orice modificare. Nu trebuie sa depaseasca 14 cu 9.
sanatate,
Porumbita spune:
cris30 o sa fie bine, nu mai plange ca stresul nu face bine la bebe
ledi dar ce anume a iesit aiurea? ca si mie tensiunea imi iese asa, doctora (ginecoloaga) zice ca e normal la gravidute si sa beau multa apa ...
daiopri bafta multa la eco maine
bun venit noilor mamici!!!
eu azi am intrat in 14 sapt. si parca azi mi-a fost ceva mai bine ca zilele trecute (adica pana la ora asta nu am vomitat) sper sa fi trecut complet perioada de rau...
io nu il simt pe bb... cre' ca-s mai nesimtita... nici presentimente nu am, dc e fetita sau baietel...
sa nu uit... cristi_2003 da ce a facut sotu de i-a aruncat cu verigheta in cap? ![]()
si miere felicitari pentru postar si prentru premiu...
am vazut ca unele din voi au vazut filmuletele pe care le-am postat; acu intrebarea mea, cele ca stiti, asa te taie la epizotomie? ca eu aveam impresia ca taietura e mai ... nu stiu cum sa zic, pe centru, iar in filmul ala vad ca e la dreapta (cum te uiti la ecran)
rein spune:
La epiziotomie din cate stiu eu, e bine sa te taie pe o parte, ca sa poti sa stai apoi in fund pe cealalta parte :-)
Dupa nastere trebuie sa poti sta in fund sa alaptezi, sa mananci...
Daca te taie central nu te poti aseza jos multa vreme.
Eu am fost taiata pe dreapta si tot trebuia sa folosesc vreo saptamana pana a trecut durerea, un colac. E practic o rana careia ii trebuie timp sa se vindece iar mama nu are nevoie de prea mult stres pentru a se ptea concentra asupra bb-lui.
Alina1976 spune:
Hello,
Naty, imi pare rau sa aud ca baietelul are giardia...dar din cate stiu este destul de frecvent la copiipt ca ei baga mainile peste tot si apoi duc la gurita...o sa-ti dai un tratament si o sa-i treaca o sa vezi.
Rein, FELICITARIIIIII!!!! Inca o putzulica panou!!
pana acum este 1-0 pentru baieti!
ma duc sa te trec la listuta...daca nu cumva a fost altcineva mai rapida..
Ledi, imi pare rau sa aud asta :-(...Intr-adevar tenisunea mare nu este OK in sarcina,de fapt mai bine zis cele mai periculoase sunt puseurile de tensiune. te rog ai grja de tine (nimic cu cofeina),nu exagera cu caldura, stai ct mai linistita, nu te supara, enerva cu nimic (stiu ca e greu..). O sa fie bineo sa vezi.
Cris30, fi optimista! trebuie sa fie bine! Nu mai plange ca nu e bine pt tine si pt bebe! 

Daiopri, MULTA BAFTA maine la eco! Sa ne tii la curent cu ce ti-a zis! asteptam noutatile!
Billy, am senzatia ca te stiu de 1000 de ani...nu stiu de ce dar vorbesti de parca as fi eu...
![]()
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui rein
La epiziotomie din cate stiu eu, e bine sa te taie pe o parte, ca sa poti sa stai apoi in fund pe cealalta parte :-)
Dupa nastere trebuie sa poti sta in fund sa alaptezi, sa mananci...
Daca te taie central nu te poti aseza jos multa vreme.
Eu am fost taiata pe dreapta si tot trebuia sa folosesc vreo saptamana pana a trecut durerea, un colac. E practic o rana careia ii trebuie timp sa se vindece iar mama nu are nevoie de prea mult stres pentru a se ptea concentra asupra bb-lui.
rein
aha. m-am lamurit...
stiu ca o amica in germania imi spunea ca acolo nu te taie, ei considera ca se reface mai usor mama dc se lasa .. ruperea normala... si ziceau ca moasa ajuta mult sa nu te rupi... nu prea am priceput cum, da in fine
Michelle81 spune:
Buna fetelor.eu azi toata ziua am avut de umblat iar acum am obvservat ca au inceput sa mi se cam umfle picioarele,trebuie sa ii spun la doctorita la controlul urmator,pana acum m-a tot intrebat dar nu am observat nimik.atata a trebuit sa ii spun la sot ca scumpul de el s-a si dus si mi-a cumparat un scaun de acela care se leagana cu suport si pentru picioare,este super relaxant,asa tare m-am bucurat,intotdeauna cand vedeam in filme ma gandeam ca vreau si eu unul cand voi fii gravi iar acum am si eu
este atat de frumos si super super relaxant si mai ales acum cu burtika!!!Si a vrut sa imi cumpere si un aparat de ascultat inimioara copilasului nostru dar nu a gasit decat la kika dar de comandat asa ca numai in doua trei saptamani imi vine acasa,abia asteptam
.A si mi.a mai facut o supriza tare mare de care va voi povesti alta data!
17+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
tuchi123 spune:
Buna seara mamici cu burtici
Cris, ai grija de tine 
Michelle, bravo p. scaunel
si eu am facut comanda pt.Bebesounds este ieftin dar nu stiu cat de performant, luni vine comanda
Selene, poate face bb surpriza si data viitoare vine cu forta, cu un picior zdravan la burtik![]()
Pup mamici si va doresc noapte buna tuturor.
16+
Doamne ajuta
Carmen_Marieta spune:
Michelle ne-ai facut curioase....
Daiopri bafta maine la echo, asteptam rezultatul.
Naty nu te mai necaji, totul va fi bine.
Selene cand vei veni la dr.Iosup sigur va spune ce e in burtik.
Ledi stai linistita, imi pare rau ca e mare tensiunea, dar daca e nevoie stai in patut..va fi bine...
Gata predam stafeta la schimbul 2?
Noapte buna fetele burticoase!!
Poze ..
10+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.