Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
cami_antonia spune:
rein am intrat special sa te felicit....imi pare bine ca mai apar si baietei in schema caci toate prietenele mele care sunt gravidute....vor avea fetite.....ahahahhaha....asa ca.....sunt fericita pt tine....
poate cine stie se va vedea ceva si la mine desi sunt abia in sapt 13....
noapte buna si vise placute
12+
Camelia
lisa79 spune:
am fost la doctor, pentru TT peste 2 saptamani, a zis ca dupa 15saptaamni e bine, na...dam sa o ascultam pe furnicuta...cum o gasea cum fugea...are mama o alergatoareeeee!!!!
noapte buna va doresc...eu acum merg la munca! offf
14S+
anca_ spune:
Salutari la toata lumea!
Apar si eu dupa o scurta pauza, am avut multa treaba la servici si nu am avut timp sa intru...ma apuc acum sa va citesc din urma si revin..
Noutati eu nu prea am, am avut control la doctorita mea, bebe e bine...in rest, azi mi-a comandat sotul aparat doppler..abia astept sa ajunga, probabil candva sapt viitoare il am.
Ma apuc sa mai citesc din urma si revin ![]()
14+
anca_ spune:
Dalma, o sa fie totul bine! Tine-ne la curent cu decizia ta, daca faci amnio sau nu. Pana la urma va fi bine, fii optimista, e bine pt bebe!
Daiopri, bafta maine la eco! Sa intri sa ne spui cum a fost! Poate ai noroc si afli si ce bebe e!
Michelle , bine ai revenit!
Naty si Alex al meu a avut giardia la un moment dat. S-a rezolvat usor doar cu tratament, tin minte ca am luat si eu si sotul tratamentul. O sa se rezolve repede si usor, nu-ti fa griji.
Miere , felicitari pt poster! In ce a constat premiul?
rein, felicitari pt baietel! Si eu am asa un sentiment ca am baiat...cand ma gandesc ca asta o sa insemne doua nurori...
..nu-mi pica prea bine ![]()
cris30 , o sa fie bine, relaxeaza-te si evita efortul. Iti tin pumnii, sper sa se ridice placenta cat mai repede! Tu ai aflat ca e fetita, nu? Sper sa nu ma insel...daca e asa, Felicitari!
Leditia, o sa fie bine...asculta de sfatul doctorilor si se va rezolva..e bine ca te tin sub observatie.
14+
cris30 spune:
Anca bine ai revenit, chiar ne intrebam pe unde esti.Iti multumesc mult pentru felicitari, sper sa afli si tu cat de curand ce sex are bebele.Ce fel de aparat ti-ai luat si de unde, mi-as lua si eu unul dar nu stiu de care, nu ma pricep care e mai bun si binenteles si la un pret rezonabil.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
15+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui tuchi123
Michelle, bravo p. scaunelsi eu am facut comanda pt.Bebesounds este ieftin dar nu stiu cat de performant, luni vine comanda
16+
Doamne ajuta
ce bebesound ai luat (adica de unde) si cat v-a costat?
dalma spune:
Waw fetelor ce primire ne-ati facut celor mai noi....multumesc mult
Daiopri, bafta multa la echo Doamne ajuta sa fie totul bine
Eu azi ii scriu doctorului si luni sper sa am noutati
Totusi am o dilema....si voi sunteti asa fara..chef ca si mine??? Eu nu prea am chef sa fac nimic in casa, ma simt obosita dupa scarbici si nici plimbare nu prea fac desi ar cam trebui...Noroc cu sotul ca e foarte intelegator si mai salveaza onoarea familiei :))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png
jasmi spune:
Neatza!
Vin cu cafeaua (sau altceva) si cu vestile:
Se pare (deocamdata) ca vom avea un baietel 
(m-as fi bucurat la fel de mult si daca era fetita
)
Puiutul are 5,2 cm, dormea de rupea cand am ajuns la dr, dar dupa ce l-a zgaltait un pic s-a trezit si a devenit foarte foarte miscaret (probabil de stres
)
Jasmi
12+
way to go
BB
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
mai avem doi baietei printre noi - felicitari posesoarelor. si tie bee pentru fetita. se pare ca o sa aiba multi petitori...
roxana - inca nu ai aflat ce ai?
cat mai este pana face si ultima fata 13 saptamani? ca doar vorbisem de un chef, nu?
17+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Toata lumea isi simte bebeii, eu nu...am crezut ca simt ceva saptamina trecuta, dar vad ca nu mai e nimic. Duminica fac 17 saptamini si de-abia astept ziua de joi, sa merg la gine si sa vad mormolocul iarasi, sa stiu ca e bine.
Rein, felicitari pentru baietel! Super!
Naty, sanatate Ioanei tale.
Porumbita, si eu am avut epiziotomie, mi-am revenit repede, acum nu se mai vede nica.
Daiopri,
bafta le eco, lasa kilogramele, sanatoase sa fim. Ne stimulam dupa aceea una pe alta sa le dam jos si sa fim iarasi silfide.
Ledi, linisteste-te, isi revine ea tensiunea la normal.
Jasmi, felicitari pentru fecioras!
Si Cristi, ma alatur fetelor care vor asa o soacra (am avut eu dar nu mai e saracuta)... sa imi gateasca si eu sa lenevesc....
Va pupacesc pe toate!

si eu am facut comanda pt.Bebesounds este ieftin dar nu stiu cat de performant, luni vine comanda