Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Fetelor, cum pot sa imi pun si eu la semnatura gravidutza si cate saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Bine v-am gasit dragele mele!!!
Astazi nu me prea simt bine,ma simt fara energie+ca am si vomitat!!!

Michelle_bine ai revenit!!!imi pare rau pt tine ca nici tu nu te simti bine,dar vezi tu sunt zile si zile!!te pup si asteptam vesti de la tine !!

Roxana_ce sa iti spun de gogosi?cred ca ai citit descrierea facuta de Billy,doar ca fara rom!iti spun doar ca la al 8 lea am zis ca numai pot,am chemat-o sa vina si sapt viitoare!!fetelor credetima ca din tot sufletul mi-as fi dorit sa va servesc pe toate!!!sper sa va simtiti mai bine,faci vreo dieta?am inteles ca ,cartofi fierti cu sare sunt ok pt diaree!acu nu stiu daca lan toata lumea!tare faza cu plimbarea!

Bee_felicitari!!!iti doresc o pasarica sanatoasa!

Naty mult succes cu apartamentul!!sa dea Dumnezeu sa iti mearga toate ca pe roate!!!

Dalma_bine ai venit!!!esti oradeanca ca mine!!!iti doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea un bb binecuvantat,sanatos si voios!!!incredete in El!!!!

lumiva,szmonic bine ati venit!va doresc sarcini usoare!!!

Miere_si eu am patit la fel si mai ales cand scriu mesaj se blocheaza imi scrie aiurea poate sa va rezolva!!ma bucur ca esti activa si eu am fost marti dar a trecut!

Carmen,Veronica??????ce faceti?????

11+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Veste poveste!!!
Petru o sa aiba un fratior! Am fost la Dr. Iosup la eco si mi-a spus ca e baietel. In rest totul e in regula, are 14s, masuratori bb normale. Mai putin IR-urile mele marite la prima sarcina, mari si acum. Dar cu putin noroc, totul va fi ok. Un nume va fi Calin, ne gandim la al doilea, sa fie de sfant.
Eram 95% sigura ca e baiat, ceilalti in schimb parca, parca asteptau o fetita.
Sa ne traiasca!
Va pup!

14s, baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Felicitari Rein !!!stai linistita si sora mea are doi baieti si la a treia incercare a fost fetita!!! ce bine ca deja ai aflat!!!of eu mai am ce sa astept!!

11+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Multumesc de felicitari! ... niciodata nu spun niciodata dar... o a treia sarcina e muult peste puterile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

Bun venit noilor

Rein felicitari pentru
Flowerbee felicitari pentru . Parca tu scriai de Rh negativ, si eu am tot negativ, sotul pozitiv si dr a zis ca o sa-mi faca dozare de anticorpi. eu nu am mai nascut dar am avut o sarcina extrauterina.
Edinutza nici eu azi nu m-am simtit foarte bine, e si cald, am cam fost ametita.

Dimineata am fost la analize, mi-a luat la sangeeee... dar lasa ca sa le fac pe toate.. ca sa stau linistita.
Dupa 15 august le va face si tati.
Ieri am mers si la dr.de familie, m-a luat in evidenta, m-a cantarit, am 73 kg nu m-am ingrasat ...inca... ca mananc ca o sparta... Azi la analize eram disperata ca nu mai intram ca sa mananc dupa.. off

Ce imi place ca se coloreaza listuta... baietii sunt la putere...

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rein felicitari pentru baietel!

Eu sunt suparata ca i-am facut Ioanei analizele obligatorii pentru gradi si azi am primit rezultatul la coproparazitologic - are giardia. Maine se duce sotul sa ia reteta de la doctor sa incepem tratamentul, cica trebuie sa faca toata familia, mai putin eu, ca nu am voie.

edinutza merci!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

vin si eu cu vesti,nu tocmai bune..
Am fost la medicul de fam,pt concediu medical..si am tesiunea 13 cu 7,deci marita..M-am simtit io aiurea zilele astea,am zis io ca-i de la tensiune,dar cum nu stiam cum te simti am zis ca trece..Analizele nu-s tocmai bune,cele de la hematologie..Dna dr mi-a zis sa intru in concediu de risc maternal..ca e deja luna mare si eu am inceput cu problemele.Nu mai am voie nik sarat,cafea,cola..nik..Ma doare fundicu de la injectii si mi s-a invinetit acolo,abia acum mi-am pus niste gheata...
Trebuie sa merg de 2 ori pe sapt sa-mi ia tensiunea si sa ma tina sub observatie..
Pana miercuri is acasa..apoi in functie de cum ma simt mai vedem...
pupici la toate.

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

roxanaz, la dr. Iosup.

Naty, l-am simtit in 23, 24, 25 iulie, de atunci, nimic. Nu-ti face griji pentru Ioana, copiii mici au adesea viermi, mai ales daca merg la cresa / gradinita.

Stellutza, in stanga ai "Profil personal", cand te loghezi cu userul si parola, intri acolo si pui ce semnatura vrei.

Scrii "gravi" intre paranteze patrate, plus saptamanile.

cu un puiut de 19+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Felicitari, rein, si cine a mai aflat ce are (flower, parca).

Ledi, ai mare grija de tine, OK? Ce anume nu ti-a iesit bine la hematologie?

cu un puiut de 19+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput