Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

cristi daca nu-i pomenesti femeii ca ti-ai dori si tu sa-i faci, n-are de unde sa stie ca vrei sa te agiti, mai ales ca esti insarcinata. La ea este si obisnuinta si inca nu te-a integrat si pe tine in peisaj asa cum trebuie, cumva mamele trebuie sa mai cedeze din activitatile in care erau primadone. Te cred ca ti-ar fi fost drag sa te ocupi numai tu, dar ai in fata o viata intreaga sa-ti rasfeti barbatul in toate felurile. Tu fa-i o altfel de surpriza, mai sexy...las-o pe maman sa se coaca la prajituri

of, ce mi-ar place si mie sa ma scuteasca soacrele (macar una din doua) de treburile prin bucatarie...sau macar de zilele onomastice! sau macar o data pe an . La mine vin amandoua la pun-te masa, scoala-te masa...motiv pt care ne sarbatorim in deplasare mai nou!

Catalina

18+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

is tare happy

dupa calculatorul acela sunt fix pe minim - 58 de kg. si scrie ca trebuie sa ajung la maxim 69

pai 17 kg le dau usor jos dupa nastere!!!

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Bun gasit viitoarelor mamici
Eu azi am fost la ecolografia de 18 saptamani si acolo mi s-a descoperit ca lichidul amniotic este mai putin decat ar fi normal.
Eu am programare lamedic pt maine, dar stau cu frica in san ca ar putea fi ceva grav si mai si citesc pe net tot felul de chestii legate de subiect
Din pacate nu reusesc intotdeauna sa citesc in urma, asa ca nu stiu daca mai este vreuna dintre voi in situatia asta

18+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

si zici ca i-ai aruncat cu verigheta in cap? super tare! Am uitat sa-ti spun ca-mi place tare mult numele de Traian

Catalina

18+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cata eu nu am experimentat reflux si arsuri in sarcina trecuta (sper sa nu ma auda acush asta micu') dar aia cu cataratu in plamani a fost nasolica. urat din partea lui . si da, ai avut dreptate, pulsul gravidei este in mod normal marit fara a avea vreo alta semnificatie.
Raluca eu stiu ca nu se face CVS si romania si am vazut ca dalma e la Debrecen - ce ziceam eu sunt date la nivel international.
Camelia nu cred ca are rost sa iti fie frica de TT, fii optimista
Selene unde te duci la eco in bucuresti?
szmonic, lichidul amniotic in stadiul asta se poate reface - nu este musai sa ramana la fel de putin pana la sfarsitul sarcinii. nu te stresa te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumiva88 spune:

Buna ziua,dragutele mele,
Sunt si eu o viitoare mamica de gigilice de ianuarie 2009 si ma alatur gascutei voastre.
Va pup pe toate si va doresc sa nu aveti nici o problemuta!!!!Muuaaah.
Vanda,mami de capsunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Bun venit,
Sper sa ai parte de o sarcina sanatoasa si un bebe energic si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor,

Am o mare problema in sensul ca forumul la mine merge f f greu, se blocheaza cand trec de la o pagina la alta, drept urmare nu reusesc deloc sa citesc din urma. Roxanaz, ai idee ce ar putea fi? Nu e prima oara, se intampla treaba asta de cand s-au facut modificarile acelea cu X subiecte pe pagina. Si voiam sa te intreb daca ai idee unde as putea gasi primele patru parti din "Adunate de la forum...". Tare faza cu "da-te jos de pe mine..."!! Tzitzi e bine, multumesc de intrebare, fuse cam suparata pe noi vreo doua zile, a mieunat in continuu, ne-a scos din minti, tare razbunatoare mai sunt pisicile astea.

Cristi 2003, daca nu-ti mai place de soacra ta, trimite-o la mine, sa-mi faca mie prajituri, my god....cat as vrea sa am si eu pe cineva care sa-mi gateasca, m-am saturat de atata bucatareala.

Dalma, bine ai venit si sper ca totul sa fie in regula cu copilasul tau, ai incredere, fa si amnio dc este necesar, pt linistea ta.

Si eu am inceput sa simt pe bebe constantnt, in partea stanga, imediat langa buric, bocane pe acolo...Azi am o zi mizerabil de aglomerata, trebuie sa merg si la scoala si la servici, si e o caldura afara...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mireamara - in principiu imi place sa merg la ea si sa mancam, nu am nimic impotriva. cam 360 de zile pe an e super ok.

da la ocazii ma mai manifest si eu - ca platourile cu racituri si prajituri/torturi sunt specialitatea mea

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Atunci vino tu si pe la mine, e frumos aici, ocean, caldurica, plaja, soare!
Glumesc...inteleg ce te-a deranjat, dar poate nici nu si-a dat seama femeia, sau poate a considerat ca nu te deranjeaza. Oricum, ii poti spune, ca vrei sa le faci tu.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput