Minunatele Scorpiute (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor....

Ninocika...io am vaz't si admirat fete cucuiete...
Monica...pai o sala de fitnes,ceva?!
Mira....copilasii sunt totali...si ai tai si ai surorii tale...au facut si gorobetii baie in lacul ala?

Fetelor,sa aveti o zi cat mai buna in ciuda caniculei care va fi...pupici si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'Neata "scorpii"minunate

In primul rand MII DE MULTUMIRI ptr urarile facute si ptr faptul ca-mi sunteti alaturi.
Fetele, n-am pus macar 100 grame pe mine, tot ca cantaresc e de la apa asta chioara care mi-o tot baga in perfuzii...ei zic ca-i glucoza,calciu,ser etc.. io zic ca-i apa chioara.Cred ca solutia ingrasatului meu la Monica se afla.Dar ca Monica sa nu oboseasca prea mult gatindu-mi,va iau cu randu'.
Mananc parca-s sac fara fund,doctorii spun sa am rabdare, ca nu pot pune pe mine in 3 zile ce-am pierdut in 3 ani.
Dodo,ti-am promis un pachet ptr Boganel, iarta-ma,dar uite unde am ajuns...nu uit ca ti-am promis...poate la sfarsitul saptamanii viitoare imi dau drumul din spital si trimit pachetul.
Pup toate fetele,va doresc o zi minunata si linistita alaturi de puiutii vostri.

Cine ma invita azi la cafea?(chiar daca n-am voie )si la un tortulet?(asta-i la liber...cica pot manca dulce pana mi se face rau...)

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Gabriella, eu iti dau cafeaua, sau un ceai, sau o cana de lapte, ce doresti..... ma bucur ca ne scrii, ai rabdare si sa vezi ca te vei ingrasa, si sa ajungi acasa cat mai repede.
Anooo, binenteles ca ne-am balacit cu totii....e apa mica muuulti metri plus, oricum David a devenit tot mai expert in scufundari...dar cred ca a fost ultima oara pe anu asta. S-au pus ploile deja aici

Va doresc o zi minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

'Neatza, fete minunate !
Gabriella, ti se va implini dorinta cu tortul, daca apare Gabi pe aici, azi.

La multi, multi ani, fericiti, Gabi !

Revin mai tarziu, fetelor ! Datoria ma cheama.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

aaaa, ma scuzati ca dau buzna...dar m-am lipit si eu de monitor la prima ora, vorba Anei!
Dodo...m-ai lasat spiciless la prima ora Iubita, sa ai parte de o sarcina usoara!! Un copil asa cum ti-l doresti si sa-ti vie viata plina de lumina de acum inainte!!
Ma bucur enorm de mult pentru voi! Bogdan cred ca o sa fie in extaz!
Bravo!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Un cadou mai minunat de ziua ta nici ca ai fi putut primi!!

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi frumoasa va doresc si tot binele din lume.
Gabriella1 important e sa-ti revii,sa fii sanatoasa;apoi stai linistita stie DD cum le aranjeaza
Nina draguta ca de obiceisi ;
Mariaa ai dreptate e cel mai frumos cadul pe care-l putem primi.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gabisi virtual,din partea noastra!
nina,multumesc frumos de aprecieri,uneori imi doresc sa fi fost cel mai urat copil,dar SANATOS!multumim frumos si pt gestul tau!la dumnezeu sa va dea sanatate,tie si familiei tale,mai ales micutei tale,care acum am aflat si ea ,este bolnavioara!,pt cristinuca ta!
gabriella1,daca vrei sa te ingrasi,te invitam sa mananci cu noi...nu stiu cum, dar noi reusim fara efort sa ne ingrasam...o fi pe sistem nervos?...mai in gluma, mai in serios,ai grija de tine,asa ca multa sanatate!
monica,multumi pt urari!
dragele mele scorpiutze,eu va spun de acum un week-end placut,pt ca noi maine plecam la bucuresti cu mihaita,pt analize si controlul lunar!asa ca sa petreceti bine si frumos in week-end!
http://forum.desprecopii.com.forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea scorpiute
gabriela, sanatate multa, lasa ca te ingrasi tu incet, incet [pup
dodo, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi, numai bine si tie si alor tai sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
nina, ana, mira,mihaela pe toate
noi mergem in continuare la gradinita ca sa-i facem in ciuda tusei care iar a aparut

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetelor....

Stateam io si ma gandeam asa....Gabriela draga...cum vrei tu sa te ingrasi si cum eu vreau sa slabesc-si nu se poate nicicum...

Fetelor...la noi va fi cumplit de clad azi,37 de grade...asa ca nu-i de iesit...in rest suntem in parametrii.
Pupici la scorpiute si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata "scorpii" ,
va pup si va doresc o zi fara canicula ...ca la mine in salon e super ,am air conditioner...ah,deja ma simt in al 9-lea cer.M-am trezit bine dispusa ,bineinteles ca IAR am mancat,desi ultimul meu "pranz" sau 'cina' a fost la ora 2 noaptea.Sunt nebuna... dar m-am trezit de foame,si m-am sucit,si m-am invartit si la un moment dat am zis ca daca nu mananc,mor- de foame,normal.Nu stiu ce mi se pune in perfuzii dar as manca si varul de pe pereti.Cred ca voi sparge bugetul spitalului pe urmatorul an.Ce -am mancat ,nu spun,sa nu i se faca Dodolinei pofta...
Buuuun, m-am hotarat ca dupa ce ies din spital sa fac un tur si sa va incerc mancarurile. La Ana ma duc prima, s-o ajut sa slabeasca ...eu mananc,ea se uita, ea satula, eu nesatula.Ce zici,facem afacerea?!.
La Monica ma duc sa beau cafeaua...dr a spus sa nu mai beau cu tona, ca mi se duce tot Ca...dar una ,asa de trezire tot merge. La Mira ...hm... ma duc sa fac plimbari de alea lungi cu puiutii ei,poate mai pierde o data matza ..io s-o gasesc si uite asa imi "platesc"meniul...Da' recompensa ...dai?!
Mai ramane Umflatel si Anina...la ele ma duc la un suc... asa ..cat o fabrica...
Moamaa,ce grasa voi fi....!
Dodo,ieri am papat un tortulet pentru ziua ta si in cinstea ta ,eu,tot ,tot, sotul meu a luat doar o gurita..cica asa..sa vada daca e bun,stiam eu ca vrea si el,si tot ii spuneam "hai ,dragalashu',mai ia si tu o gurita" dar el nu si nu.Cred ca am fost egoista,dar nu prea imi doream sa pape prea mult.Dupa ce l-am terminat,smekerul , a mai adus un tortulet,mai micut... dar eu nu mai puteam sa pap, si l-a halit el pe tot,pe tot..Bietul de el, face naveta zilnic la mine, pleaca noaptea tarziu, si mi-e teama,dar nu-l pot lamuri sa mai stea si acasa.Cica e casa goala fara mine si tre' sa ma vada el ca sa creada ca-s ok. Nah,barbatii astia.

Fetele,va pup si va doresc o zi minunata.vine domnul doctor la vizita

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput