Minunatele Scorpiute (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate fetelor

nu va mai zic cum suntem ca tot asa suntem...ba cu muci, ba cu tuse, ba cu urechi, mergem la gradi si acolo este f bine de o sapt...azi am tras o portie buna de plans(pur si simplu nu mai pot sa-i vad bolnavi...mai mult pe ruxi)...stiu ca ea trece mai repede decat mine peste toate si de asta... trebuie sa fiu vesela maine e sf Alexandru si trebuie sa fim veseli si sa-l serbam pe alex

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

O sambata frumoasa va doresc si tot binele din lume.

Monica ,cred ca stii ca asa sunt unii copii,racesc ffff usor si des.Insanatosire grabnica.

Pisicuta sigur revederea e superba,astept cu drag sa povestesti.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nina,multumim de intrebare,mihaita este un nazdravan,pe zi ce trece face din ce in ce mai multe nebunii,si cel mai important,a inceput sa-i placa mai mult compania copiilor,daca venim acasa si sunt copii afara,nu putem intra in casa...cat despre andreea,este o plimbareata,a fost cateva zile la o matusa a sotului,in bucuresti,acum o asteptam sa se intoarca acasa,una ca imi este dor de ea,a doua ca imi este tare greu fara ea(este ajutorul meu de nadejde),si nu in ultimul rand,trebuie sa ne pregatim de scoala...mai este putin si o luam de coada....
monica,ce fel de scorpiutza esti tu mama?fii mai barbata!
asa sunt copii,racesc usor,dar vei vedea,cand va mai creste ruxi,nu veti mai avea probleme de genul asta...asa am patit si eu cu andreea...dupa 8-9 ani,foarte rar se mia intampla...hai curaj,doamne fereste de mai rau...
pisicuta,revedere placuta...e greu sa stai departe de copilasi,andreea a fost plecata o saptamana,dar mi s-a parut o luna...
si,si week-end placut minunatelor..ce a mai ramas din el!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

asa este fetelor poate aveti dreptate sunt copilashi bolnavi in aevaratul sens al cuvantului si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu ca nu ne incearca mai rau
...dar nu stiu daca ma credeti de cateva luni(si nu numai...dar pun doar de cand am descoperit astmul) nu cred ca trec 2 sapt si iar raceste...adica nu trece una ca dam in alta )
ieri se trezise ca o doare urechea...dar dupa o doza de nurofen a fost ok...
azi a fost super ne-am distrat...la fel si aseara...ca de atunci am inceput sa-l serbam pe alex am fost la parcul de distractii si la mc, azi la serbarea familiei de la alex de la scoala, apoi la un rest mexican, am papat tortulet si am baut shampanie acasa...acum inca dorm astia mici dar daca se trezesc in timp util mai tragem o tura in parc si maine mergem la pescuit...sa prindem balene vb ruxandrei

si in final sa nu uit sa urez La multi ani! Alexandrelor si Alexandrilor sa fiti sanatosi
toate scorpiutele si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

monica,scuza-ma nu am stiut,ca ruxi a ta are astm,dar eu prin prisma problemelor cu mihaita mereu spun acum,doamne fereste de mai rau...dar oricum a lua-o pt fiecare mama problema copilasului sau este cea mai grava....daca am fost putin dura,scuze,nu asta a fost intentia mea!si lui alexandru,ca doar a fost ziua lui,nu?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Buna scorpiutelor,
Mihaela...nu...nu m-am suparat...doar am explicat un picut de ce intru asa in panica ca raceste iar...fiindca orice tuse poate genera o criza de astm(la ea astmul este provocat de viroze si nu de alergii) si noi am ajuns doar o data cu ea la tubul de oxigen dar nu vreau sa-mi inchipui cum este sa fii acasa si sa-ti vezi copilul ca nu poate respira si sa nu-l poti ajuta
Noi am desccoperit ca are astm dupa ce ea facuse cateva crize...Dumnezeu numai El stie (ca noi am fost inconstienti si noi ca parinti si un dr de la Buc care a zois ca-i doar viroza si atat) cum a pazit-o sa poata respira in crizele alea fara nici un tratament
acum avem tratament si speram sa nu mai ajungem la spital...si de ce nu odata cu varsta sa-i creasca imunitatea si sa scapam de el...
Doamne ajuta

multumesc de urari pentru Alex
si eu copilashii tai si le doresc tot binele din lume inca o data repet nu m-am suparat nici macar o sec

toate scorpiutele sa aveti o Duminica placuta

ps. azi am vb 1 sec cu Lory , de maine incepe Alinutul gradinita, sunt bine dar au lipsa de timp

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica aceleasi probleme (inclusiv astm)le-a avut si nasa cu baiatul.Dar acum e cls a doua deja a uitat de cca 2 ani de raceli si chin.

al minunatelor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor,

In primul rand sanatate tuturor si mici si mari...
Noi suntem in regula,am fost tot casnici si weekendul asta,ca Marius era cu telefonul de servici la purtator...insa recuperam noi,de weekendul viitor.
Va doresc tuturor o saptamana cu realizari cat mai multe si mai vorbnim.Pupici la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor.
eu nu am timp deloc..... http://picasaweb.google.com/lh/reorder?uname=miraklucker&aname=Mainau310808 ....poze de sambata. A fost frumos doar ca David ne-a pus nervii la incercare toata ziua mie si la bunica-sa.

V-am pupat si mai revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetele mele dragi !
Reusesc sa intru sa scriu si eu, cateva randuri. Sefu' e plecat in concediu sapt. asta, ceea ce inseamna.......mai multa treaba pt. mine si colegu' meu.
Cristina e bine, si-a revenit de tot. Ma bucur ca si copilasii vostri sunt bine, ca tare rau e cand un copilas este bolnav, indiferent cu ce. Fiecare boala are temerile ei.
Mira, superbe poze, ca deobicei.
Am si eu, cateva poze mai recente, aici.
O zi cat mai faina, va pup pe toate si toti copilasii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput