Minunatele Scorpiute (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
O saptamana plina de impliniri va dorim si tot binele din lume.

Mira ai inceput lucru la noul loc de munca?!
Nina ca de obicei ai dreptate,cand e vorba de puiul propriu se vede orice boala altfel;
Anushka ma bucur ca sunteti ok,Doamne ajuta!
Monica sper ca ai salutat-o pe Lorysi din partea noastra.

.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate si va doresc o saptamana minunata

mira, nina...nu am reusit sa ma uit la poze, imi merge tare greu netul..sper sa reusesc mai tarziu

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetele mele dragi !
Poftiti la , fiecareia cum ii place !
Gabi, ce faci, cum te simti ? Tot somnoroasa ?
Monica, eu am vazut pozele Mirei, intrand la "Poze noi.....cu noi" din semnatura Mirei, acolo click-uind pe la Galeria publica a utilizatorului mirabella si apoi, am ales albumul, "Mainau 31.08.08". Altfel, nici mie nu mi se deschidea link-ul dat de Mira.
Salutari si , Lory !
Ana, ce faceti, cum sunteti ? Esti la secretariat ?
Dori, cum a fost revederea cu pisoiasii tai ?
Vanina, ce faceti, cum sunteti ?
Georgi, gata vacanta ?
Mihaela, ti-a venit fetita acasa ?
Cristinuca a ramas singurica pt. 2 sapt., nepotelele fiind plecate la Toplita in perioada asta. Dar o are pe Andreea, vecinica de la et. 10, o fetita de 8 ani.
Gabriella, unde ai disparut ? Sper ca esti bine !
Laura, Esme, Adriana, unde ati disparut ?
Va asteptam cu povesti din vara aceasta !
O zi cat mai faina, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor
Nina intotdeauna de ajutor....
Dodo inca nu am inceput noul servici, mai o luna. Tu cum esti??? ceva simtome de gravideala?.....si eu voi fi matusica in aprilie. Cumnata mea e graviduta. Dupa 9 ani de tot amanat proiectul bebe din diferite motive mai mult sau mai putin plauzibile, dupa operatia de fibrom din iaunuarie, o trompa infundata fara sanse de desfundare, 6 luni AC, a ramas din prima luna gravida. Nici nu stia daca isi mai doreste sau nu copil,....mai ales dupa cate o zi cu ai mei 3 teroristi nu-si facea deloc iluzii ca s-ar mai putea, surpriza!!!!
Acum e fericita, iar barbatu-su a primit cel mai valoros cadou care-l putea primi in dar de ziua lui (asa ia- zis la al meu la telefon)

....fetele merg in continuare la gradi. Ieri a fost mama cu ele, a stat acolo dar total nebagata in seama. Maine le lasa singure cam o ora. Eu le-as lasa toata ziua sigur nu ar fi probleme dar asta-i procedura.

Va doresc multa sanatate la mari si mici si ne mai auzim!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,

Nu sunt la secretariat...somez la birou...nici cum nu-i bine,este?!Parca eu mai stiu ce vreau...imbatranesc,ce mai?!Hehehehehehe...imi amintesc de o discutie gen "girls talk" cu Luana mea...in care ea ma intreba daca mai tin minte nu stiu ce imi spusese ea cu ceva vreme in urma,la care eu i-am raspuns ca nu-mi mai amintesc,ca am uitat si imi cer scuze.La care Luana imi zice asa,strambandu-se a parere de rau:"Da' de ce uiti tu,may mami,may?!De ce nu poti sa ti si tu minte,ca doar ti-am zis...!".Raspunsul a fost :"Pai sunt si eu batranica de acum,tu Luana tu...si cand imbatranesti nu prea mai ai tinere de minte!".S-a uitat ea asa mirata la mine si a tras concluzia:"Eeee,pai ce sa faci,esti batranica acuma...nu vezi?Ai si burta,esti grasa...te dor picioarele si mai si uiti!".Ulterior discutie noastre,dupa o vreme(asta ca sa vedeti ce tinere de minte are Luana),plecam noi doua de la gradinita si ma intreaba Luana daca mai tin minte eu cand nu stiu ce mi-a spus ea si i-am promis.I-am zis ca-mi amintesc foarte bine si ca daca eu i-am promis,apoi o sa ma tin de promisiune,asa cum am zis si voi face ce am zis.La care ea mirata si tare fericita imi zice:"Mamiii,iti amintesti?Sigur?Uau ce bine,vezi ca nu esti batranica cum ai zis?!Ca ti-ai amintit...!!!"

Nici eu nu am vazut pozele Mirei,in schimb le-am vazut pe cele ale Pisicutei...foarte interesante si frumoase...

Eu am avut o zi cam aiurea azi...nu vreau sa dezbat pe aici,cert este ca trebuie mers la un control...si mai zice Luana ca nu-s batranica...incep sa dau rateuri si cred ca trebuie sa intru intr-un service complet cu diagnosticari si reparatii...

Va pup cu drag pe toate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miraklucker

Dodo inca nu am inceput noul servici, mai o luna. Tu cum esti??? ceva simtome de gravideala?.....si eu voi fi matusica in aprilie.

Da,zile cu greta indiferent daca rontai ceva sau nu si zile perfecte,f somnolenta dar fericita.Cum spunea cumnata mea la noi iepurasul va veni mai devreme si va veni cu BB2(pastele la ortodoxi va fi pe 19 aprilie-iarDNP meu cica 10 aprilie).

Azi am semnat antecontractul de vanzare-cumparare a unui apartament cu doua camere in Navodari.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ana totala Luana ta.....are dreptate fata
dodo felicitari pentru casuta voastra. Sa o stapaniti sanatosi, deci beeble vine la casa noua.

....am remediat defectiunea, am pus pozele la semnatura, sper sa si mearga. nu stiu ca tare greu reusesc sa schimb adresa pozelelor in profil, ceva nu fac bine dar nu stiu ce

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

miraklucker,ce poze superbe..!si copiii,ce dragalasi sunt....ce mamica curajoasa!
anina_n,da a venit andreea,in sfarsit acasa,dupa cum spuneam,a fost plecata o saptamana,dar pt mine,parca a fost o luna...apropo de pozele mirei,a facut si andreea poze la gradina botanica din bucuresti,dar parca mai frumoase au iesit cele din curtea bunicilor de la tara,printre pisicute si catel...asa ca promit sa pun pozici cat de curand,bineinteles ca nu vor suporta comparatie cu peisajele mirei!
eu sunt putin data peste cap,aseara era sa dea maisna peste mihaita,ca printr-o minune l-am prins intr-un ultim moment,dar in viteza am alunecat si cazut cu el in brate,asa ca sperietura a fost si mai mare...vecinul nu avea viteza,ca era pe aleea din fata blocului,dar m-am speriat cumplit...asta-i unul din aspectele bolii noastre..nu concretizeaza pericolul,nu are frica,nu stie sa se fereasca ,dar multumim lui dumnezeu ca nu s-a intamplat nimic rau

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor,
Mihaela, imi pare tare rau pentru ce ati patit azi...sa va fereasc DD si de-acum incolo de toate relele din lume
Ana, nina, dodo, mira pe toate
azi nu pre am chf de nimik...decat sa stau pur si simplu...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna minunatelor,

O zi frumoasa si tot binele din lume vi-l doresc.

Poftiti la si .

Astrele spun:
3 septembrie

Nu prea ai chef sa socializezi cu ceilalti si mai ales cu cei pe care nu ii conosti. Daca astazi te vei afla in mjlocul unor persoane straine, s-ar putea sa te simti putin cam stingherita. Nu prea vei reusi sa comunici cu acestea si nu iti vei gasi cuvintele pentru a purta o discutie cu ele. Izolarea de acest grup nu este o solutie, asa ca mai bine incearca sa te integrezi si sa participi si tu la converstaiile din jurul tau.

* Dragoste: Ti se pare ca partenerul nu este sincer cu tine si ca iti ascunde unele lucruri importante. Banuielile tale s-ar putea sa contina un strop de adevar si cel mai bine ar fi sa discuti cu el despre aceasta problema. Explica-i faptul ca esti suparata din cauza ca nu are incredere in tine si ca ti-ai dori ca el sa nu te mai minta.

* Cariera: Esti convinsa ca un coleg de-al tau pune ceva la cale si ca vrea sa iti strice reputatia pe care o ai in plan profesional. Fii cat se poate de precauta si atenta la tot ceea ce face acesta. Asigura-te din timp ca ti-ai rezolvat toate sarcinile asa cum trebuie si ca acesta nu va avea cum sa te acuze de faptul ca nu ti-ai indeplinit atributiile.

Altul:

Cea mai buna solutie ar fi, ca astazi sa-ti pastrezi eforturile pentru ziua de maine.

Orice ai incerca sa faci va fi inutil. Spre seara te vei binedispune.

Opreste-te din orice activitate pentru a vedea cum sa procedezi, in asa fel, incat simturile sa nu-ti strice dispozitia.

sper ca sunteti bine voi si puiutzii vostri.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput