Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
'Neata scorpiute....a doresc o zi excelenta si va pup cu drag.Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Am terminat camera zugravita de aranjat, acum urmeaza restul apartamentului de curata, ca s-a intins praful peste tot. Noroc, cu fratelo, care e acasa si o ajuta pe mama.
Ca eu si Cristi lucram.
Fetele sunt bine, se bucura de vacanta cat pot....mai toata ziua sunt pe afara.
Cristinuca isi revine si ea, incet, incet....
Multumesc, Monica !
Sanatate si numai bine Ruxitei si voua ! 
Stii, asta cu mersul in ritm rapid o practica si Dorina(sora mea mai mare), ca a vazut cum a slabit cineva asa.
Eu chiar umblu mult pe jos si in pas grabit, la serviciu si in timpul serviciului si se pare ca se vad roadele, ca nu mai simt pantalonii atata de stramti pe mine. Am trecut la pantaloni, ca dimineata e prea frig, imi ingheata picioarele. ![]()
Ana, sa o pozezi sa ne-o arati si noua pe Luana, cum se invarte cu scaunul. ![]()
Sa foloseasca sanatosi copiii, noile piese de mobilier !
Mira, Doamne, ce aventura ai avut in ziua aceea la lac ! Fiecare zi e o aventura, la voi ! ![]()
Ce faceti, cum sunteti ?
Gabi, ce frumos povestesti despre Bogdi si bb din burtica ! 
E posibil sa va mutati in casuta noua ? Sa dea bunul Dumnezeu sa vi se implineasca visul ! 
Gabriella, ce facei, cum esti ? Pe unde esti ?
Dori, hai, povesteste, pe unde ati umblat, ce frumuseti ati vazut ? Vrem si poze ! ![]()
O zi cat mai faina, va doresc, fetele mele dragi ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Pisicuta spune:
minunatele!
Eu cam bat din picioare a nerabdare, ca abia astept sa treaca zilele astea lucratoare si sa vina we-ul, caci sambata mergem in Oltenia sa ne recuperam piticii de la ai mei, unde au stat cam toata vara. ... De fapt, cam de prin 10 iulie, ca sa fiu mai exacta. M-am ofilit de dorul lor si-al nebunenilor facute de ei, insa nici rau nu mi-a picat perioada asta de respiro.
Nina, prea mult nu ne-am preumblat noi, cu exceptia concediului petrecut la Mamaia si a catorva escapade facute-n we-uri ba la Gyula (Ungaria) la strand, ba la Szeghed sau Viena la shoping, n-am prea vanturat lumea.
M-am speriat cand am citit ca ai avut oareshce probleme cu Cristinica, insa sunt fericita ca s-a ameliorat problema si-i spre vindecare.
puiutul scump, sa-i treaca repede-repede de tot! ... Cat despre curatenia de dupa zugravealaaaa ... sa nu mai vorbim
, ca eu numai ce mi-am revenit dupa hei-rup-ul facut anul trecut la mine-n apartament, ca anul asta i s-a nazarit la socrosenie ca nu-i mai place cum arata apartamentul ei si s-a apucat de una singura sa-l zugraveasca (mai exact sa tocmeasca tot labarul sa-i zugraveasca) si-a facut numai tampenii, astfe ca de abia a reusit al meu s-o mai scoata la liman. Si cine credeti ca a trebuit sa-i curete apartamentul dupa omor??? ... Normal ca eu, ca-s unica si singura nora pe care soacra o are in dotare, sotul meu fiind singur la muma-sa pe batatura. Asa ca ma apuca batzul cand aud de astfel de curatenii, ca si acuma ma dor degetele de la cat am shurluit vinerea trecuta, zi de vara pana-n seara. Noroc c-am luat-o si pe boni cu mine, ca sa nu fiu doar eu victima garantata! ![]()
No, as mai scie multe, ca mi-a venit cheful, dar sunt singura-n birou (restul sunt in concediu, bineinteles
) si am corespondenta de rezolvat!
V-am
si sper sa revin cat de curand.
P.S. Daca vreti poze, le puteti admina AICI
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
mihaela77O spune:
nina,multa sanatate cristinei!imi pare rau sa aud,ca trece prin asa ceva,dar se mai intampla,insa bine ca s-a terminat cu bine!
chiar asa,gabriella1,pe unde esti?esti ok?da un semn....
la toate minunatele scorpiutze...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi frumoasa,cu tot binele din lume.
Nina da ajutorul lui DD ne vom muta in casa(apartament) noastra(cu credit ipotecar incercam sa o luam).Rugati-va sa ne iasa si BB sa vina sanatos in casuta lui,sa scap de "teroarea"chiriei.Voi avea rate la banci ,dar vor fi pentru mine si copii mei.
Sper ca pana la 15 septembrie sa stiu exact cum stau.
si poftiti la
si
.
7+Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Pisicuta spune:
Ziua buna, minunatelor!

Am intrat sa-i multumesc Gabitei pentru micul dejun minunat pe care ni l-a servit si azi cu atata drag si sa va urez de pe acuma sa aveti un WE minunat, asa cum vi-l doriti! Eu sigur asa il voi avea, caci merg dupa copii si-i voi revedea dupa 6 saptamani de despartire.
V-am 

.
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Ana68 spune:
Dodolico...bafta la ipotecar si la cumparat de cotet...tin pumnii!
Scorpiute,va urez weekend frumos si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
buna dragelor
nu am disparut dar nu prea am avut saptamana asta dispozitia necesara......
...noi suntem bine, pana la urma s-au racit ci cel mari, dar in 2-3 zile le-a trecut.
David miercuri a ramas acasa, i-a spus mamei mele de dimineata ca "mama a zis sa nu mearga la gradi"....doar ca mama n-a zis.....a batut el de seara apropo dar i-am zis ca vedem maine iar el a profitat. Oricum nu era el top fit asa ca l-am iertat. Daria a pictat ieri pentru prima oara cate ceva inteligibil si cu tema....un paianjen, un dinozaur, apa, si ploie, iar Selin vorbeste deodata aprope numai romaneste, ieri traducea pe dum in masina ingerasul meu "ingerasu meu, eu sunt klein fa-ma gross
.......in schimb, cu Daria mama e disparata ca nu o intelege deloc. Ea o da inaite pe limba ei proprie si personala (nu vorbeste foarte bine si pe deasupra amestecat)
Ieri am fost a doua oara cu fetele la cresa, au stat mai mult lipite de mine, dar pana la urma s-au si jucat. A fost numai jumatate de ora, luni va fi o ora, si tot cu unul din nou, apoi cate 15-30 min singure sau si mai mult daca merge, si tot asa pana vor ramane toata ziua.
Pentru maine planuim o iesire pe insula Mainau in Germania, dar numai eu cu maica-ea si piticii, barbatu e la munci, iar duminica e ziua de slowup, se inchide circulatia pe o distanta de vreo 40km si se circula numai cu bicicletele.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Gabi, bafta, sa aveti locuinta voastra, cat mai curand posibil ! Va tin pumnii ! ![]()
Dori, aoleu, ai avut de smotruit, nu gluma. Asta urasc cel mai tare, curatenia de dupa zugraveala sau curatenia generala. 
Ce fain v-ati distrat vara asta ! V-am vazut toate pozele. Minunate !
Sa ne povestesti cum a fost reintalnirea cu baietii.
Mira, ce fain ca o ai pe mama ta la tine ! Cat timp sta ?
Cred ca o sa planga copiii dupa ea, cand va pleca. ![]()
Mihaela, multumesc pentru urari !
Inca tot greu ii vine sa manance, Cristinei. Mananca numai ce poate si cate putin.
Mihaita ce face ? Dar surioara lui mai mare ?
Monica, pupici si voua !
Ce faceti, cum sunteti ?
Ana, un weekend cat mai fain si voua ! Si tuturor fetelor minunate, de aici !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn