Minunatele Scorpiute (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

minunatelor,o saptamana frumoasa si tot binele din lume.

Poftiti la si .

Azi am inceput "drumurile"pentru terapii.Am reusit sa obtin promisiunea sefei CSC Cristina ca va face kineto si nu o sa mai fie nevoi sa alerg dintr-un capat de oras in altul,de logopedie si psiho eram siguri ca vom face.Prin urmare maine o sa facem analizele ca sa obtinem avizul de intrare in colectivitate.Iar cu ajutorul lui DD de saptamana viitoare ne apucam iar de treaba.
Bogdi abia asteapta,de vreo doua saptamani cand mergem la "Mada"si la gradi sunt fericita ca-i place sper sa-l tina si la scoala.

La Ct e superb, pentru toate minunatele .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dodolica,va tin si eu pumnii si cand Bogdanelu' o sa mearga la gradi sa ne arati si noua poze cu prima zi de gradinita!Cred ca ai niste emotiiiiii....!!!Tu ce mai faci?Cum e cu sarcina?Sper ca sunteti in parametrii...
Ninocika,sanatate Patriciei!Oamenii destepti racesc vara...trece!Banuiesc ca ii dai antibiotic...
Mira...la voi observ ca fiecare noua zi este o aventura....Cand Dariuta bolnavioara,acuma zici ca Sellin s-a lovit la capsor,ba tu ai cazut in fund de nu mai poti sta jos....of,of,of...aveti grija dragilor,ca va betegiti...Va pup si multa sanatate!
Monica...ati scapat de muci?Sper ca da....

Noi am avut un week end placut....am fost la cumparaturi,in vizita si ieri am cumparat de-ale scolii,daca se pot numi asa....adica Alex s-a capatat cu un birou nou-nout si mare,sa aiba loc baiatu',plus scaun de birou...d-ala ergonomic....Si cum scorpiuta Luana e ochi si urechi si atenta nevoie mare la tot ce misca pe pamantul asta...s-a capatat si ea cu scaun ergonomic,cu husa cu iepurasi...speciala de printese,stiu mamicile de fete ce zic...Ea are biroul ei,mai micut,d-ala de computer,dar evident ca ieri ii trebuia si ei unul nou...ce?numai Alex sa primeasca?!Chiar ne intrebam cand am ajuns acasa cat va tine scaunul Luanei...si radeam zicandu-i la Marius,ca dupa ce se va roti pe el pana va voma de vertij si pana se va plictisi de urcat sus-jos cu telescopul...urmeaza etapa doi...adica colorarea iepurasilor din imprimeu,caci sunt 3 iepurasi grupati,pe fond galben de-ti ia ochii(asta a ales fata mea),si numai cel din mijloc e cu hainute rosii,ceilalti doi au hainute transparente,doar contur...si banuiesc ca curand vor capata hainute noi,facute,evident,cu carioca...ca tot se deschide sezonul de iarna-vara la haute-couture...

Cam asa ne-o trecut weekendul...aaaaaa,sa nu uit,ieri am petrecut cateva ore la zoo,in Timisoara...minunat!O sa pun ceva poze cand descarcam aparatul.

Pupici la toate fetele si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna minunatelor,
dodo, ma bucur mult...Doamne ajuta sa fie totul bine
ano m-ai facut sa rad cu lacrimi imi si inchipuiam cum se invarte Luana pana amesteste si vomita si dupa aia faza 2 cea a "imbracatului" iepurashilor in haine de colectie
sa stapaneasca amandoi sanatosi noile achizitii
restul fetelor pe unde sunteti?
eu am avut o zi agitata, sport, mancare, o prajiturica, curat, preluat copil de la gradi9dar carein sfarsit a fost fericita ca se ducea la gradi dim)...nici nu m-a mai bagat in seama...ce bine...Doamne ajuta sa fie asa mereu...
muci mai are...si ma si tuseste...nu stiu cand o sa se opreasca mucii astia dar chiar ma uitam aseara in parc toti trageau de nas si tuseau deci si ai lor tot asa sunt nu numai ai mei ca-s neobisnuiti cu clima...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

'Neata,

Inca o noua zi o sa mai treaca...uneori stau si abia astept sa treaca saptamana ca sa vina weekendul mai repede,sa ne simtim bine,sa iesim...si p-orma,cand vine lunea ma apuca asa...ca o dezamagire,ca o luam de la capat,iara servici,casa,mancare,rufe etc...si in acelasi timp realizez ca ma bucur amproasta de weekend,caci cu fiecare weekend venit si trecut,am mai imbatranit cu o saptamana.Si se vede deja,ca duminica,carand pe scarile blocului biroul impachetat al lui Alex,am obosit de nu mi-a venit sa cred.Ajunsa in casa gafaiam ca o camila uitata fara apa,abia respiram...si ma dureau genunchii,incheieturile...ufa...se apropie,greut la batranete.Vorba lui Marius:"Mama,de cand nu ai mai facut miscare?Asta e urmarea statului cu curu in masina".

Monica,culmea:Luana nici nu s-a invartit pana sa vomite cu scaunul si nici nu a colorat inca iepurasii,ba mai mult...nici macar nu s-a urcat pe el...am ramas uimita!Poate din cauza ca nici Alex nu a fost in casa,sa utilizeze scaunul lui...cine stie?!Nu-i timpul pierdut.Vroiam sa intreb:mucisorii aia care nu se dau batuti si nu mai scapati de ei,nu cumva e vreo alergie la ceva?Ma bucur ca printesa s-a acomodat la gradi si ii place...bravo!

fetelor,sa aveti o zi excelenta si va pup!

Mergi la inceput

buna minunatelor
cam slaba miscarea pe-aici
nina, pe unde esti?
dodo?
ana, lasa ca are ea timp sa se ameteasca
mucii sunt din cauza climei tampite...asta este explicatia medicului(care este seful pediatrilor peste toata America latina) daca asta=i explicatie eu sunt dr savant ...insa el zice acum ca desi are muci si raceste asa finut...e mai bine acum pentru astmul ei decat atunci cand o sa vina ploile si o sa fie umezeala apai nici nu stiu ce sa mai zic...Dumnezeu cu Mila Lui Mare...ca altceva...nu stiu ce sa mai fac...dar atata timp cat e ok...si nu are crize...suflam nasul, mai tusim...si ne vedem de ale noastre...
la gradi a fost din nou ok..
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

'Neata ...

Apoi Monica,asa e,are ea timp sa ameteasca,cat priveste treaba cu clima si mucisorii...stiu si eu?!O sti el ce-o sti savantul ala...vorba aia,e de-al casei,cunoaste clima si problemele ce le implica...Doamne ajuta sa fie numai bine pentru micuta!

Fetele...noi suntem ok...ma mananca talpile,vreau sa plec,cred ca v-am mai scris despre asta...imi vine sa ma tot duc,unde vad cu ochii.Ma gandeam ca weekendul asta il vrajesc pe Marius sa fugim ici colea,fara tinta...dar,din pacate,Marius e singur la birou,colegul lui fiind cu baietelul la Praid si e de permanenta.Daca suna telefonul de servici in maxim juma de ora trebuie sa se prezinte asa ca....

Va pup cu mare drag si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor...

O zi frumoasa de la mare si-un soare perfect cu briza.

Multumesc de intrebari despre mine/noi.Eu azi sunt ok,ieri am avut o zi cu greturi(am apucat sa ma ridic din pat fara sa mananc nimic-daca manac inaite sa ma dau jos din pat totul e ok).In rest totul e ok,si ne rugam la DD sa ni se implineasca si visul cu casa in aceasta toamna.
Bogdi e fericit ca mami are BB in burtica,a inceput sa se "joace"cu bebe,vrea sa-l"pape"(asa cum facem noi cu el),sa-l gadile.Sunt curioasa ce reactii o sa aiba cand o sa incepe sa miste.

Poftiti la si .

Astrele spun:
27 august

De obicei esti o persoana foarte vesela care creeaza buna dispozitie in jur, iar astazi, acest lucru este perfect adevarat. Stelele iti vor trimite o energie pozitiva care iti va permite sa nu iei lucrurile prea in serios si sa fii foarte relaxata. Orice veste proasta pe care ai putea sa o primesti astazi, nu te va afecta atat de tare, deoarece vei realiza ca in viata ta se intampla multe alte lucruri minunate. Astazi vei putea sa vezi lucrurile din perspectiva corecta si vei fi foarte optimista.

* Dragoste: Impreuna cu persoana iubita vei realiza ca este momentul sa va imbunatatiti stilul de viata, iar pretentiile voastre vor creste. Asteptarile pe care le aveti sunt realiste, iar voi sunteti foarte increzatori in propriile voastre forte. Sunteti pregatiti sa faceti unele sacrificii pentru a va indeplini visele.

* Cariera: Astazi va trebui sa fii foarte atenta la indicatiile pe care le vei primi de la un coleg cu experienta sau de la un anumit colaborator. Daca totusi vei avea nelamuriri, nu ezita sa pui intrebari sau sa ceri explicatii suplimentare. Este foarte important sa clarifici aceste aspecte, deoarece, in curand, va trebui sa pui in practica ceea ce vei invata astazi.

Altul:

Nu-ti asuma riscuri inutile azi, desi stiu ca este greu, caci riscul face partea din viata ta zilnica! Ai avea multe de pierdut, insa!

Te simti insufletit sa discuti despre problemele altora azi, sa dai sfaturi sau sa gasesti solutii la dilemele prietenilor.

Vezi insa ca aceasta fervoare sa nu ascunda cateva neimpliniri proprii, pe plan sentimental, si ceva izolare de partener!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Dodolica, scumpa mea, stiu ca vin si eu cam tarziu cu urarile mele, dar crede-ma ca le fac din tot sufletul:

FELICITARI pentru si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina super-usoara, la capatul careia sa te intalnesti cu cel mai frumos, mai sanatos, mai vesel si mai papacios din tot universul asta mare!

Te si sa dea Dumnezeu sa ne aduci numai vesti bune de acuma inainte, atat despre tine si bebe, cat si despre toti cei dragi tie!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, fetelor !
Sunt aici, ocupata cu munca...alergaturi peste alergaturi...plus emotii cu, Cristinuca. A facut o usoara indigestie(de la un pic de gem adaugat intr-un iaurt simplu). Iar la ea, stiti cum este, primeste insulina, trebuie neaparat sa si mannace, altfel ajungem la spital pt. perfuzie cu glucoza. Dar am trecut si peste asta cu bine. De azi, a reusit sa-si manance portiile intregi.
Iar acasa, s-au apucat, Cristi si Cori(fratele meu, venit in vizita) sa zugraveasca in camera mare. In 2 zile au si terminat, azi fiind ziua de curatenie...dupa munca depusa.
Cam astea sunt vestile de la noi.
Pe maine, fete minunate !
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

buna scorpiutelor
dodo ma bucur ca ai vesti bune
ninuta multa sanatate cristinucai si tie spor la trebushca dupa zugraveala
Ana va invartiti si voi pe-aproape
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput