Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
mira, super fain ca le palce fetelor la gradi
si multa bafta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ana68 spune:
Salut fetele,va doresc un weekend fain si sa auzim numai de bine!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dodo-pui spune:
minunatelor
o vinere placuta si tot binele din lume.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
, fete minunate !
In sfarsit e vineri, incepe weekend-ul !
Pot dormi mai mult dimineata, ura ! ![]()
Gabi, poate reusesti si tu !
Se trezeste devreme Bodoganel ?
Fetele dorm pana dupa ora 9, la mine, ca merg la somn tarziu, in jurul orei 23.
Mihaela,
frumosului tau si distractie super faina, la tara !
Monica, ce sport faci ? De intretinere sau...tenis ?
Eu vreau sa ma apuc de Pilates, numai sa ne intram in ritm cu scoala.
Mira, cum a fost la expozitia de sculpturi in nisip ? Ai facut poze ?
Daria cum e ? A mai dat semne de boala ?
La noi, e din nou cu gatul, Patricia, nepotica mai mica. Desi e cald, sunt multi raciti in perioada asta. 
Un weekend minunat, va doresc, fetelor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
nina, merg rapid pe jos o ora in fiecare zi(mai putin in we cand am alte activitati) de cand am dus-o pe ruxi la gradi si ma pot desfasura singura ![]()
tenis, innot...mai peste vreo luna ca acum pe teren cad incontinuu frunze si nu se poate juca si la bazin e apa destul de rece inca...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O sambata minunata va doresc si tot binele din lume.
Nina nu am bafta sa dorm mult,indiferent la ce ora se va culca (acum adoarme in jurul orelor 22,30)Bogdi tot la 6 cel tarziu 6,30 se va trezi.Pana acum de doua ori s-a trezit la 9 si-mi venea sa dau petrecere de bucurie.Asa a fost din burta cand imi dadea trezirea la 5 cel tarziu 5,30 batea din picioare ii puneam muzica populara si adormea pe la 7 pana la 9 apoi iar "circ"
revin dupa ce ma intorc de afara ![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
si ai mei dodo tot asa se trezest...la 7 punct fara ceas
s-au obisnuit din timpul sapt cand merg la scoala...si azi tot la 7 mi-au dat trezirea... 
va
pe toate
un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
miraklucker spune:
buna dragelor.
eu cu David care topaie pe langa calculator si vrea ba aici ba televizor, nu stiu cata pace am, dar incerc....
Nina, mai bine nu ma intreba de sculpturi in nisip, poze si altele
......am luat aparatul cu noi dar am reusit sa fac exact 4 poze ca am uitat cardul in computer
, mama super speriara la fiecare pas al copiilor sa nu pice in lac
, Daria care-mi baga sticla de suc in poseta cu capacul deschis, fara sa observ, si lacul care se muta la mine in poseta. pana la urma ne bagam in lac sa ne balacim picioarele. apa de 2 degete dar cimentul alunecos, Selin isi da cu spranceana de scara, si eu pic in fund in apa
. Ma doare si acum coloana de numai pot, si pe deasura mai trebuie sa ajung si la masina, ...cu pantalonii siroind de apa, printr-un puhoi de lume,si traversand jumatate de oras
, si cu Selin urland in brate
Merci de intrebare, Daria e bine, n-a mai avut nimic, presupun ca s-a prea zbenguit sambata cu atatia copii prin preajma. In schimb de ieri Selin e racita, azi noapte a dormit destul de rau si s-a trezit la 6.nici nu ma mir cu vremea asta asa de mizerabila. Noroc cu mama care doarme cu ea in camera![]()
.....azi am fost la "un fest" aici langa noi. Am mancat acolo, si ne-am intors acasa ca fetele erau deja frante. Mai, nici ai mei , nu stiu ca azi e duminica si lumea vrea sa doarma mai mult![]()
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
Mira, sa nu ma bati dar eu m-am amuzat cu ce ati patit ![]()

sanatate multa lui Selina, sper sa treaca repejor
pe toti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post