Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
Buna dimineata, scorpiutze minunate ! 
Hai la
! Fiecareia cum ii place. ![]()
Gabi, bravo, sanatate si o sarcina cat mai usoara ! 
Ma bucur enorm de mult pentru tine ! Ai sa vezi cum DD le aranjeaza frumos pe toate, pana la urma. ![]()
Monica, aha...asa se explica absenta ta !
Sanatate, sa scapati de mucozitati ! Ce vreme e la voi, e rece ?
Mira, cum e Dariuta ? Se bucura copiii de buni ca e acolo, cu voi ?
Ana, am mai gasit cateva comentarii la pozele noastre, de la tine . Multumesc ! 
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor !
Mai revin, eu ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Ana68 spune:
Salutare,
De azi o venit colega la secretariat...asa ca m-am reintors la vechile meleaguri...![]()
Ninocika...Alex nu vrea la scoala...nu,nu,nu...no way!Daca ar putea s-o mance cainii ar fi bestial
...in schimb Luana vrea la scoala,ca Alex...si ne streseaza de ceva vreme cu intrebarea:"io cand am sa merg la scoala?si cat inseamna 2 ani?"Asa ca la gradi e cu toane:o zi ii place,o zi nu-i mai place...depinde de evenimentele si actiunile care se petrec acolo si in care este implicata si ea.
No,pupici la toate scorpiutele si sa aveti o zi exelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Hello, scorpiutzelor, pe unde va plimbati ? ![]()
Noi, dupa-masa iesim in parc cu finul meu, verisorul lui si mamele din dotare, apoi ii facem o vizita la cina bunicutei Lali si abia apoi, merg si eu, acasa.
Ana, Alex e "varsator", nu ? Ca la fel gandeste si Medeea, nepotica mai mare, "varsator" si ea. Vrea la scoala sa-si intalneasca...colegii si atat ! Daca s-ar putea, ar sari peste scoala.
Ar vrea sa fie "mare", dintr-o data, daca s-ar putea. Poate si unde, corpul i-o ia inaintea mintii si psihicului, la dezvoltare.
Eu ii tot spun sa se bucure de copilarie, ca nu se mai intoarce inapoi.
Si asa, Luana ar vrea la scoala, deja, imi dau seama.
Asa era Cristina in ultimul an de gradi....nu prea vroia sa mearga ca se plictiseste.
Acum s-o vad, la scoala ! Cu trezitul va fi cel mai greu. ![]()
O zi cat mai faina in continuare, fetelor ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
ehe heee...alex al meu vrea la scoala(lui nu-i place f mult in vacanta...chiar daca avem numai zile pline) iar ruxi nu ![]()
alex vrea sa fie primul mereu sa raspunda...da si sa se intalneasca uc d-na cu colegii, sa aibe 100 de activitati, etc...ruxi nici nu vrea sa mearga la gradi...ea vrea cu mine acasa la desene, etc...oare asa o sa faca si la scoala? ![]()
aici ziua este cald nina...dar noaptea este inca racorica si inclusiv dim cand plecam la gradi
insa incet si sigur vine vara ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Hello, scorpiutzelor, pe unde va plimbati ? Noi, dupa-masa iesim in parc cu finul meu, verisorul lui si mamele din dotare, apoi ii facem o vizita la cina bunicutei Lali si abia apoi, merg si eu, acasa. Ana, Alex e "varsator", nu ? Ca la fel gandeste si Medeea, nepotica mai mare, "varsator" si ea. Vrea la scoala sa-si intalneasca...colegii si atat ! Daca s-ar putea, ar sari peste scoala. Ar vrea sa fie "mare", dintr-o data, daca s-ar putea. Poate si unde, corpul i-o ia inaintea mintii si psihicului, la dezvoltare. Eu ii tot spun sa se bucure de copilarie, ca nu se mai intoarce inapoi. Si asa, Luana ar vrea la scoala, deja, imi dau seama. Asa era Cristina in ultimul an de gradi....nu prea vroia sa mearga ca se plictiseste. Acum s-o vad, la scoala ! Cu trezitul va fi cel mai greu. O zi cat mai faina in continuare, fetelor ! ![]() ![]() Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn |
Asa e Nina...varsatorii astia sunt niste idealisti,in felul lor...cel putin la Alex zboara in permaneta caii verzi pe pereti...
Sa vedeti ce a facut Luana cea isteata aseara.A primit cadou niste bombonele Barbie,intr-o canutza Barbie...si bombonelele era insirate ca margelele...in fine a rupt ea siragul si a inceput sa manance bombonelele.Si cum miroseau foarte apetisant si delicios...deh!a bombonele
No,va pup pe toate fara deosebire si sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
....azi am fost la gradi cu fetele. N-am stat decat putin pentru ca nu mai pot merge decat joia urmatoare si cica e prea mult pana atunci deci vom incepe de atunci cu acomodarea. Acum am cunoscut educatoarea (nu e cea pe care a avut-o David) si o parte din colegi. Fetele n-ar mai fi vrut sa plece. De la ora 8 si-au pus rucsacele in spinare (nu ca le-ar f trebuit, dar asa il vad pe David ca pleca la gradi) si n-au zapacit de cap pana la 9.15 cand am plecat
am fi vrut sa mai ajungem la balta dar cred ca aici s-a terminat cu balaceala pe anul asta. Azi dimineaza ii zice mama la David sa mergem in Ro ca acolo e cald (aici sunt asa 21-22 gr cu soare) iar David cugetand...."da si acolo putem in fiecare zi sa facem badi"
Astept si eu sa se trezeasca moadmoaselele (sa adoarma mai intai si maimutica mica) sa mergem aici undeva langa noi sa vedem niste sculpuri in nisip, ca nu stiu daca pana saptamana viitoare nu le va lua apa![]()
....si tot asa de incapatanati si cu ideei proprii sunt si varsatorii vostri, ca maimutica mea cea mica???? Ca eu ma intreb de pe acum cum o vom scoate la capat cu ea cand o fi mai mare daca pe pe acum e asa???
........o aud cum chitaie pe aici, deci nu a adormit. Ma duc sa-i incarc in masina si sa plecam

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Monica, la voi vine vara, la noi pleaca vara. Desi, mai avem zile de vara calduroase si ar fi fain sa avem o toamna lunga si calduroasa, sa vina cat mai tarziu frigul.
La Ciuc, in schimb, noptile si diminetile sunt racoroase, deja. Imi ingheata picioarele dimineata, in fusta. Trebuie sa trec la pantaloni.
Si asa, la voi, baietii cu activitati cat mai multe, iar fetele, acasa la desene. ![]()
Mai trece un pic si va cere si Ruxi la scoala, ai sa vezi ! Mai ales ca il are de exemplu pe Alex.
Ana, bravo, ai fost tare !
Asa suntem noi scorpiutzele, nu ne pierdem cu firea.
Pupici Luanei, draga de ea, ca tare s-a mai speriat. 
Restul fetelor minunate, ce faceti, pe unde sunteti ![]()
O zi faina in continuare, in ciuda caldurii de afara !

Edit: Intre timp, vad ca a aparut si mesajul Mirei.
Sa stii ca se vede pe Selin si in poze, hotararea si incapatanarea ei.
Sculpturi in nisip, ce fain ! Sper ca faci si poze, Mira ! ![]()
Fiind impreuna la gradi, micutele tale si obisnuite intre copii, nu cred ca vei avea probleme cu ele.
Distractie placuta ! Pupici !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Minunatelor,
azi mi-a plecat musafirul acasa
si ma bucur ca a reusit sa-si gaseasca chirie caci mai e putin pana pe 1.09 si incepe serviciul.
Eu sunt plina de somn,am momente cand daca ma asez in pat adorm instant
,dar am noroc cu Bogdi ca in secunda doi striga"nu nani mama,nu nani"![]()
.
In rest si eu mi-as dori o toamna lunga si calda caci stiu ca de frig o sa ma satur instant.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
mai scorpitzelor,greu mai tine omul pasul cu voi....noi cam lipsim dupa cum bine vedeti,dar motivat...noi ne gandim ca in acest week-end sa dam o fuga pana la tara,la aer curat,sa alerge si Mihaita,fara sa avem grija masinilor...va fi in elementul lui cu siguranta...asa ca va uram de pe acum un week-end placut...Anina_n,multumim mult pt incurajari,si mai ales pt suport financiar si moral...si voua va dorim multa sanatate..
,pt tine si cristinuca!
dragele mele va doresc mult succes cu scolareii,dar si cu gradinarii!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic>asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
monica-elizabet spune:
pe toate
noi suntem bine(tot cu muci) dar ok, mergem la gradi la scoala si mami la sport si cumparaturi :) apoi repede sa recuperez timpul pierdut gatesc, fac ordine, etc...stiti voi...de toate pentru toti ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post