Minunatele Scorpiute (59)
Raspunsuri - Pagina 12
vbartan spune:
buna seara fete dragi...
multumim din suflet pentru urari...
Monica, asa cum au spus fetele arati foarte bine...
Nina, multa sanatate fetelor tale dragi... si mie tare imi place salata de vinete.
Dodo, felicitari pentru bebe... va fi bine pana la urma.
www.flickr.com/photos/sweetmoments/2771165443/" target="_blank">aici sunt cateva poze de la aniversarea Renatei... A fost foarte frumos, s-a jucat toata dupa-masa cu copilasii invitati. Era tare incantata. Iar cu cadourile... dupa ce au venit primii trei invitati s-a prins ea ca primeste de la toata lumea cate ceva si la urmatorii cum veneau cum le lua plasele din mana...
.
Va doresc noapte buna... va pup
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi racoroasa va doresc si tot binele din lume.
Am reusit m-am programat pentru maine la gineco la 16,30.Pe la 18 sper sa pot intra si sa va dau vesti
.
Monica,Nina,Mira,Ana,Nina2,Gabriella1,Adriana,Mihaela,Georgi

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
'Neata la minunate,
Cu intarziere ii felicit si eu pe David si pe Renata,LA MULTI ANI! cu bucurie,sa fie sanatosi si sa aibe parte numai de mult bine!
Nina2,vazut pozicile cu Renata rozalica...cu boticul pus
...tare scumpa este!
Georgi...grasunica voastra e tare bronzatica...se pare ca ati avut o vacanta frumoasa...
Noi am fost casnici week endul asta...si uite asa am reusit si eu sa-mi calc piramida de haine...indeletnicire nu tocmai pe placul meu...dar n-am incotro.
In rest suntem in parametrii...asa ca va pup cu drag si va doresc o saptamana excelenta....mai vorbim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
Va multumim mult de urari, si voua sa va traisca copilasii!.David a fost super fericit, a primit multe cadouri, dar cred ca cel mai important au fost colegii si prietenii care venisera la ziua lui.
...si noi duminica am fost casnici. Planuisem sa mergem undeva, la un parc de distractii , cadoul nostru pentru David, dar pana la urma am renuntat. Daria a facut sambata noaptea febra. S-a cuibarit la mine in pat si dormi daca mai poti. S-a plans ca o doare capul. Pe la 3 i-am dat Daphalgan si s-a linistit, doar ca eu nu am mai putut dormi. la 7.30 au dat si ceilalti doi desteptarea. S-a sculat tata-su, o aveau si pe buni dar nu si nu mama si iar mama. Asa ca toata ziua am fost beata de cap. Unde sa mai plecam, plus Daria inca cu febra. Nu stiu de unde febra asta, ca alte simtome nu are , iar de ieri dupa masa nici febra n-a mai facut.
Vanina, dulce tare Renata ta.!!
si.... pozele nostre
Dodo asteptam vestile de maine! sigur va fi bine

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ana68 spune:
'Neata minunatelor...
Mira,sper ca Dariuta e mai bine si ati scapat de problema febrei...am vizionat pozele cu ei,de la ziua flacaului...frumosi copiluti ai si David e ca un cavaler pentru micutale voastre...Mi-a placut poza aia in care ti fetele in brate si David se chinuie sa stinga lumanarile....Multa sanatate va doresc!
Eiii....restul scopriilor,ce faceti fete?
Azi e marti,dar zau ca am senzatia ca e vineri...asta e semnul de plecare cu pluta pe conducta?!M-am dilit,e clar....Hai pupici la toate si sa auzim numai de bine!Vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi frumoasa si tot binele din lume vi-l doresc.
Poftiti la
si
;
Astrele spun:
19 august
Astazi vei fi plina de energie si vei fi foarte activa. Daca ceilalti nu vor putea tine pasul cu tine, va fi in interesul tau sa te opresti din ceea ce faci si sa ii astepti. Nu iti face griji, pentru ca nu vei bate pasul pe loc din cauza lor. Mintea ta va functiona in continuare, concentrandu-se asupra urmatorilor pasi pe care trebuie sa-i faci.
* Dragoste: O veche prietena iti va oferi exact ceea ce ai nevoie: o noua perspectiva asupra vietii, iubirii si relatiei sentimentale. Este minunant sa constati dintr-o data cate variante ai atunci cand poti sa privesti lucruile dintr-un alt unghi.
* Cariera: Dimineata vei fi extrem de precauta si nu vei dori sa iti asumi anumite riscuri. Fii ingaduitoare cu cei care te preseaza sa faci lucruri care iti pot afecta imaginea personala sau care pot avea urmari neplacute. Incearca sa le explici care ar fi consecintele daca ai proceda asa cum vor ei si in cele din urma vor intelege ca ai dreptate.
revin ...
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
,la scorpiutze!
la multi ani sarbatoritilor,mai tarziu,dar am lipsit motivat,am fost cu mihaita la bucuresti la controlul lunar,si sa facem o analiza care ne-a lasat o gaurica in buzunare,ca si cost...dar nu mai conteaza.pt binele copilului faci orice..in general,mihaita este bine,doar ca ni s-a schimbat schema de tratament,iar acum asteptam rezultatul analizei,pt intoleranta la alimente!speram sa primim vesti bune....la cat de mancacios este mihaita,ne-ar fi foarte greu sa-i impunem un regim alimentar,dar daca va fi nevoie o vom face..
dragele mele,voi cum suportati caldurile astea...?este groaznic de cald,dar mai avem putin si vine toamna cu racoarea ei...va pupacesc,si va doresc o saptamana buna!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Am fost ocupata cu plimbarea pe la institutiile statului cu declartiile lunare. 
Am reusit, insa, sa vad toate pozele !
Zambareata ca o africana de bronzata cu o mami silfidutza, Renata mica cu botic frumos si mamai a ei, tot silfidutza si David super incanatat de tortul acela cu trenulet, alaturi de frumoasele lui surioare, bine-nteles. 

Vanina, Renata seamana bine cu bunicuta din poze, zic eu.
Ana, cum e Luana la gradinita ? Nu cere sa mearga si Alex la scoala, daca ea trebuie sa mearga la gradinita ? ![]()
Bravo, ca ai scapat de piramida hainelor la calcat ! 
Ai fost
in weekend.
Monica, ce faceti ? Cum sunteti ?
Mihaela, important este sa fie sanatos Mihaita, sa poata participa activ la programul de recuperare.
M-am tinut de cuvant si am reusit vineri, sa depun in contul vostru cativa banuti. Nu sunt multi, dar sunt din tot sufletul. 
Sanatate, putere si curaj sa mergeti inainte !
Gabi, tin pumnii pt. azi, in curand, de fapt ! 
Gabriella, ce faci ? Ai pus cat trebuie ca sa iesi din spital ?
Va doresc o zi cat mai faina in continuare, fetelor, chit ca au revenit caldurile ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Am sosit de la dr
7+
Cu DD inaite si vom fi in primavara mai multi![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
ieri nu mi-a mers delok dc=ul...nu am putut intra si scrie..nu stiu de ce...
dodo, ma bucur din suflet...Doamne ajuta...felicitari!
nina, suntem bine multumim...doar cu muci continuam ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post