Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
tzitziri spune:
Streptococul asta se descopera la 'examen complet secretie'?Sau e din ceva mai special?Sau se cere expres streptococ?
Eu am avut un streptococ cu vreo doi ani inainte de bebe si culmea e ca mi-a trecut de la tratament candida (de la tratamentul pentru streptococ), dar 'crocobaurul'(vorba Evei)nu a disparut decat la a doua runda de tratament...dar de atunci nu a mai reaparut.
30+
bebe David
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Io ma impusc. Cred ca o sa ma duc undeva sa-l fac. Da mi l-o face cineva fara sa fiu pacienta lui/ei??? Of, gata, nu mai intru vreo 3 zile pana-mi revin ca am intrat intr-o stare proasta
De ce vrei tu musai sa iti ia cultura de col? Esti masochista? Eu speram sa scap dar...no chance. Mi-a luat pt ca e plecata in concedu si daca am vreo lighioana ceva cica poate sa imi rupa membranele, e valabil pt infectii urinare si ce mai stiu eu alte ganganii, daca rezultatele ies bune stau linistita pana vine dr din concediu! Dar in mod normal streptococul asta e cautat in S36. Stai linistita, nu ai pierdut nimic, nu e o placere!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 52 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Streptococul asta se descopera la 'examen complet secretie'?Sau e din ceva mai special?Sau se cere expres streptococ?
Eu am avut un streptococ cu vreo doi ani inainte de bebe si culmea e ca mi-a trecut de la tratament candida (de la tratamentul pentru streptococ), dar 'crocobaurul'(vorba Evei)nu a disparut decat la a doua runda de tratament...dar de atunci nu a mai reaparut.
30+
bebe David
Ceri chiar asa,analiza pt streptococul B
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
monica_dicut spune:
Hai ca am facut poze si cu stickerele si cu burta (ca eram datoare). Chiar nu put deloc musette. Ca m-am dus si le-am mirosit dupa ce ai zis tu . E vorba despre piata Minis in Titan. Sunt chinezesti, adevarat, dar chiar nu miros.
Aveti poze aici: http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 45 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
musettepink spune:
Sunt dragute Monica,asa erau si alea doar ca puteau de iti mutau nasul din loc,cine stie poate statusera langa ceva acolo in magazin.dar din astea cu Winnie nu ai vazut nu?eu am o obsesie pt Winnie,totul trebuie sa fie cu el,acum caut covor cu el,mi-a zis cineva ca a vazut....deh nebunii de gravida.Ah si cele din carrefoure sunt chinezesti.
33+LUCA
musettepink spune:
Monica si ca sa o dau pe babisme,ai burta de baietel
33+LUCA
monica_dicut spune:
Eva, citisem io pe la odiseea de pepenasi (si nu numai) ca daca nasti natural, acest streptococ iti poate da "dureri de cap" in sensul ca poate avea repercursiuni asupra lui bebe: meningita si nu mai stiu ce. Este o tipa care era sa o pateasca pt ca nu i-a acordat importanta si nu a facut tratament. S-au rupt membranele, au dus-o la spital, a facut infectie in corp. Parca narci o cheama pe tipa. E povestea cu caruciorul rosu de la "nasterea unei stele" D'asta ma ambalez. Nu stiu ce naiba am. Pana acum a fost totul natural si a decurs asa de la sine in toata sarcina. De vreo saptamana insa parc am-a bagat cineva in priza: plang, fac crize de nervi, ma gandesc la toti crocobaurii, ma stresez cu diverse
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Sunt dragute Monica,asa erau si alea doar ca puteau de iti mutau nasul din loc,cine stie poate statusera langa ceva acolo in magazin.dar din astea cu Winnie nu ai vazut nu?eu am o obsesie pt Winnie,totul trebuie sa fie cu el,acum caut covor cu el,mi-a zis cineva ca a vazut....deh nebunii de gravida.Ah si cele din carrefoure sunt chinezesti.
Pai acum si Puma, Diesel sau mai stiu e ce marca isi fabrica produsele in China. Si ca sa fiu ff offtopic, aseara la stiri pe M6 spuneau ca Adidas isi desfiinteaza uzinele din China, pt ca mana de lucru a devenit prea scumpa! Delocalizeaza in India si Vietnam unde salariul minim e 35€. F tare, in curand vom avea abtibilduri sau adidasi Made in Vietnam
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 52 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
Musette, avea si cu winnie si sincer am vazut si eu undeva covoras da ma poti pica cu ceara ca nu-mi aduc aminte unde. Putem face asa, daca vrei. Iti cumpar, ne vedem cumva sa ti le dau si daca nu iti plac, sau ti se pare ca miros, le iau eu. Pt ca oricum vreau sa mai iau si eu pt ANdrei. Atunci fusesem la facut piata cu mama si eram cu sacosele pline si nu am stat prea mult (am mai pierdut si o vanata prn magazin )
Iar cu burta, stiu, e super mega tuguiata si nu ma supar. Vi se pare burta mare? Ca mie nu prea mi se pare.
POZNICI CU NOI
33+ Cuculetz Andrei
monica_dicut spune:
UIte aici Eva povestea cu streptococul : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124259.
Prefer s ama chinuie 5 minute...
POZNICI CU NOI
33+ Cuculetz Andrei