Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
claudinna spune:
treceti-ma si pe mine pe lista cu o fetita peste 2 ani!!
AlexaM, se apropie cu pasi grabiti data marii intalniri!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
CD27 spune:
eh Aly , ea are alta problema, nu-i plac copii
si nici ideea de familie
, pana la urma mi-a zis pe un ton suparat sa ii spun exact de unde sa-l ia
am fost si eu ieri pana in parc si nu m-a mai durut burta deloc
, cred ca si-a gasit bebe o pozitie mai buna si nu mai e asa mare presiunea...sau stiu io...dar cand ajuns acasa eram anchilozata, ma durea ceva pe la bazin in spate la coloana...parca sunt o baba![]()
am luat o pauza de la munca ca altfel...nu ma vedeam bine![]()
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kid2003 spune:
Raspund si eu repede acum, marturisesc ca nu am citit tot, dar vreau sa ii raspund lui Boo cu anestezia. Rahiepidurala am facut si eu la ceza si sa stii ca a fost tare bine. Mie mi-e frica de moarte de anestezia generala si nu am facut niciuna pana acum, doar rahie si la nastere combinata cu epidurala. O combina pentru ca epi simpla nu cred ca are efectul rahiei, adica probabil simti ceva, si atunci se face rahie. Dar epi e super dupa cezariana, pentru ca pe cateter (si nu, nu se strapunge maduva spinarii, nu ajunge decat pana in ea) iti tot pun substanta miraculoasa si practic uiti de tot de durerile de dupa (imi amintesc ce dureri crunte am avut dupa apendicita, ei aici, cum simteam ca trece efectul si incep sa simt taietura mai ceream o doza). Cam 30 de ore dupa operatie am tot pus anestezic, apoi nu.
Operatia e cam asa: intai iti monteaza rahia si epidurala, stai intr-o pozitie incomfortabila oarecum (incovrigata pe o parte). Nu doare, simti ceva rece pe spate, apoi te intind si te acopera...Pana termina de acoperit si de pregatit instrumentele esti gata, nu mai simti. Cam 5 minute de cand pune dr bisturiul pe tine, trec pana il scot pe bebe (nu baga nimeni mainile in gaura acolo, il scot practic pe bebe apasand usor (la mine au apasat ceva) pana iese bebe (ca sa nu fie taietura prea mare). Il iau, masoara, aspira, apoi ti-l aduc sa il pupi si pleaca cu el. Dupa ce a plecat bebe, anestezista m-a intrebat cum ma simt si mi-a zis "acum o sa dormi putin, da?" si asta a fost. Tin sa spun ca nu am avut nici o secunda senzatia ca am adormit. Decat uitandu-ma la ceas, in urmatorul moment de constienta, am vazut ca era deja 5.20 a.m. (bebe iesise din sala la 4.30) si am fost extrem de uimita, practic 50 de minute au disparut, dar eu m-am trezit in aceeasi pozitie, cu oamenii aia deasupra mea (brodau de zor, dureaza cam o ora sa refaca ce au stricat
) si cam in 5 minute au terminat si m-au dus la ATI.
Nu mi-au facut anestezie generala, cred ca mi-a bagat ceva pe branula (nu mi-a pus nici masca sa zic ca a fost gaz), am adormit si gata. A fost mai bine ca probabil ma plictiseam 50 de minute sa brodeze aia pe acolo.
Oricum fazele de ras au fost la inceput, toata lumea era pusa pe glume, la sfarsit au fost mai sobri (sa nu greseasca cusatura in pas incalecat, hi hi
)
L-au lasat pe tati sa intre la bebe imediat si apoi l-au lasat sa intre si la mine la reanimare. A fost super ca a fost noaptea si nu era aproape nimeni pe holurile alea. Cam 6 ore m-au tinut la reanimare, apoi m-au mutat in salon. Inteleg ca acum te tin o zi intreaga, uf, ce plictiseala va fi...
bb2
Nausica spune:
hehe, am primit si eu saltelutza de la babycomfort. foarte prompti, ieri am comandat, azi am primit-o, cu telefon inainte, ca la carte.
sa stiti ca si eu m-am simtit absolut perfect toata sarcina. n-am avut nici un minut de greata, nici oboseala, nici dureri de spate, nici arsuri, nici pofte, nici repulsie fata de ceva - nimic nimic. si dorm perfect, ma mai trezesc la pipi, pentru ca seara mincam pepene mult. atita doar ca am pus 10 kile deja si nu ma recunosc in oglinda. asta e singurul discomfort, desi e mult spus.
sper s-o tina tot asa Nedelcu, sa fie fata cuminte.
miine plecam pina la Timisoara, ne intoarcem luni. mi-e cam groaza de drum, dar asta e.
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
andreutac spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui andreutac
starea de bine de pana acum ma incurajeaza sa ma gandesc deja la bb2. Mai asteptam totusi 2 ani ...
Andreutac, ne dam intalnire la o alta odisee, si noi vrem BB2 cam in doi ani, ar fi bine o fetita, daca nu avem pretentii prea mari
32+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 51 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Eva, noi ne gandeam la un baietel, iar pt. siguranta ma gandeam sa facem schimb de retete ... reteta noastra de fetita, la schimb cu reteta voastra de baitel

Andreea
30+
Eva MariaVineee bebelusa!!!
freshanana spune:
ratonelu nu am vazut eu sau nu ai scris ce ai facut la neurolog ?
ma bag sa fac capitol nou
35+ 
AMR 35 zile !!!
puiutz
poze
CD27 spune:
Si eu vreau o fetitza, cum il conving pe sotz? fetele sunt 'greu de gestionat' zice el![]()
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nausica spune:
fetelor, vreau si eu o parere:
eu am facut ultima eco la 20 sapt si doctorul meu mi-a zis s-o fac pe urmatoarea la 32 sapt. doar ca la doctorul la care m-am dus pina acum nu mai vreau sa ma duc, iar la Iosup am reusit sa ma programez de-abia in saptamina 34.
voi ce ziceti? sa mai fac o eco pina atunci, sau nu?
evident ca mi-e tare dor s-o vad pe Nedelcu, dar ma gindesc si la posibilitatea ca doctorul sa se fi inselat cind a vazut-o fetita la 20 saptamini. n-ar fi bine s-o mai vad o data inainte de a ma apuca de cumparat rochite?
adica, intelegeti variantele: 1. fetita cu numele de Nedelcu. 2. baietel cu carucior roz si imbracat in rochitza.
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
Boo spune:
Kid
multumesc de lamuriri !!!
Muuh sincer si eu as vrea sa dorm pe perioada aia, ca n-am nici un chef sa stau asa ca proasta si sa ii aud pe ei ce fac acolo, prefer sa nu stiu si sa-mi spuna la sfarsit cum a fost. E mult mai simplu asa.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andreutacquote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui andreutac
starea de bine de pana acum ma incurajeaza sa ma gandesc deja la bb2. Mai asteptam totusi 2 ani ...
Andreutac, ne dam intalnire la o alta odisee, si noi vrem BB2 cam in doi ani, ar fi bine o fetita, daca nu avem pretentii prea mari
32+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 51 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
Eva, noi ne gandeam la un baietel, iar pt. siguranta ma gandeam sa facem schimb de retete ... reteta noastra de fetita, la schimb cu reteta voastra de baitel
Andreea30+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
S-a facut! Ca in familiile noastre e celebra reteta de baieti, mai greu cu fetitele! Baieti la tot pasul, asa ca suntem deschisi catre sugestii!!!

32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!