Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui nushulica
eva la cum zici ca ti-e de bine prevad ca pe la 40s o sa te rogi de luca sa iasa!am vazut ca asa au patit mai multe fete de la pepenasi care au trecut de 40s si "potoroshii" nu vroiau sa iasa
Asa mi-a zis si dna doctor, ca la ce col am eu pe mine scrie 20 septembrie, daca nu chiar mai tarziu, dar ca nu ma lasa mai mult de 1 octombrie si intervine! Sper sa nu fie cazul de asa ceva! Noi incepand cu 7 septembrie il asteptam in bratze!
Orice se poate intampla intre timp, dar eu stau cumintica, sa nu cumva sa imi fac singura rau cu mana mea!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
aly_c20 spune:
cd
, merci ...parca m am mai linistit:)
nusha, am aterizat :)) la dr ta pt ca dr meu a plecat din tara si am ramas la o rezidenta (Samoila) de-a lui Pintilie, care m-a trimis la Dumitrascu, ca in ea are incredere.bine ca am voie sa deschid gura:)) ca la damaceanu trebuia sa stau tare cumintica :D sa nu o stresez pe dra dr :D
eva, am sa vad maine cat are Sebi al meu...ti-am zis ca sper sa aiba macar 2 kg...mai ales ca la mine e si cu iminenta asta de nastere prematura:D. Luca al tau sigur e mai marisor, facand comparatie intre burticile noastre:) (dar nu e prea relevanta chestia cu burticile)
33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
andreutac spune:
Ma inscriu si eu in clubul burticilor cu sarcini usoare. Nu tu greturi, varsaturi sau alte probleme majore. Declar retroactiv, pt. primul trimestru de sarcina somnolenta accentuata, pe care am pierdut-o insa incepand cu trimestrul II. O declar nula ![]()
Oricum, starea de bine de pana acum ma incurajeaza sa ma gandesc deja la bb2. Mai asteptam totusi 2 ani ...
Andreea
30+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui aly_c20
eva, am sa vad maine cat are Sebi al meu...ti-am zis ca sper sa aiba macar 2 kg...mai ales ca la mine e si cu iminenta asta de nastere prematura:D. Luca al tau sigur e mai marisor, facand comparatie intre burticile noastre:) (dar nu e prea relevanta chestia cu burticile)
Absolut niciun fel de relevanta nu au dimensiunile burticilor! Eu v-am zis clar asta! Pai si in Saptamanile 27-28 burta mea era net mai mare decat a ta si bebeii sunt aproximativ la fel dpdv al greutatii! Deci...sa zicem ca al meu inoata mai mult!
Te astept maine cu vesti de la eco!

ALY_C 

32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
dyanira spune:
Asa e marimea burticii nu are relevanta, burtica mea e destul de mica multa lume imi psune ca am 5, 6 luni si cand colo BOBO e mare avea la eco de 33 sapt 2600g.
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
aly_c20 spune:
cd, halal prietena!
.
rau ca cei de la fisher price nu trimit comenzi macar in alte tari ale europei, din cate am vazut doar in US, ca acelasi balansoar il cumpar si eu, si nu mi venea a crede ce diferenta de pret!mie mi-l ia o prietena din it, ajunge sapt viitoare. l-a gasit intr-un magazin cu 63 euro, dar a zis ca mai cauta ca sigur il gaseste si mai ieftin.Oricum, bun si 63 decat la noi 100 :D
mai vb cu ea...poate o convingi..si sa stii ca chiar nu ocupa mult spatiu (si prietena mea isi facea griji din cauza asta)...zi-i ca-i trimiti banii prin posta:))
33+
Sebi
aly_c20 spune:
merci, eva!
sper sa fie totul in regula si strengarul sa nu se infasurat mai mult in cordon, ca la 27 avea circulara simpla:d, si eu chiar vreau sa nasc natural:D.
dyanira, daca andrei al tau avea 2600, poate si sebi al meu a trecut pragul de 2000:)).
Am observat ca bbii de la odisee sunt toti grasunei, adica nu ma asteptam la atatea grame:))
33+
Sebi
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andreutac
starea de bine de pana acum ma incurajeaza sa ma gandesc deja la bb2. Mai asteptam totusi 2 ani ...
Andreutac, ne dam intalnire la o alta odisee, si noi vrem BB2 cam in doi ani, ar fi bine o fetita
, daca nu avem pretentii prea mari
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
claudinna spune:
am venit si eu de la dr. tensiunea a scazut, e 12,5cu 8 si rez la urocultura e negativ!
ma bag la un somnic de frumusete:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
ratonelu spune:
neata si de la mine![]()
![]()
noi suntem la serviciu...si abia acum am citit tot ce-ati scris azi...
ce-mi place ca sunteti asa optimiste si spuneti ca ati avut o sarcina fara probleme....chiar ma gandesc ca io poate m-am plans(si o fac din ce in ce mai rau pe zi ce trece) prea mult
va invit la o salata de rosii cu branza de vaci.
cd,superrr taree pretena ta
carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....