Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
aly_c20 spune:
neata si de al noi, la amiaza :))
nu-mi vine a crede!as dormi intr-una.aseara la 9.30 am luat somn, la 6 azi dim m am trezit, mancat, luat pastile, apoi iar somn.m am trezit am mancat iar si am luat somn iar=)) oare unde incape atata somn?
imi pare rau pt cele care nu pot dormi :( 
Nusha ma bucur ca te simti mai bine!
eu zic ca sunt bine,adica nu am dureri, decat cand se misca bb pe sub coaste sau topaie pe ovarul meu drept pe care aveam multiple chisturi:d.luni merg la control sa vada dna dr colul, sper sa nu se mai fi scurtat ca am stat cumintica in pat si am facut nani:)...aaa..mi am amintit,ca voiam sa te intreb cum e dr ta. din cate imi amintesc eu u esti la Dumitrascu.si amine merg al eco la ea.e vorbareata?imi povesteste multe?am voie sa i pun intrebari?imi da foto ?:))
bitza, imi pare rau pt prob cu tensiunea, sta si u cumintica in casa ca nu mai e mult si se ridica interdictia asta, dar apar altele:))
babytza, CASA DE PIATRA! sa te distrezi maine, sa fie o zi minunata!ce frumos,,,bb va auzi si el cand mami si tati vor zice "da"
eva, te cred ca ti-e dor de bb! si mie mi-e asa dor de el, tot din sapt 27 nu l-am mai vazut.atunci avea aprox 1200, din cate imi amintesc apropiata de greutatea lui Luca! Abia astept sa l vad maine, sper sa aiba macar 2000 gr:), ca eu ii zic "grasunel mic".
zambetmic, ce frumos...ai luat patutul...felicitari!
ieri a luat sotul rez la urocultura si a iesit neg. macar bine ca nu e infectie urinara, chiar aveam un stres, dar nu mi dau seama de la ce e vsh-ul dublu decat normal si nr de leucocite din urina triplu...stie cineva?am mai intrebat o prietena si a zis ca in ultimul trim e posibil ca rez la anlize sa o cam ia razna...acum...na, pun si eu pe seama hormonilor si sper sa nu fie nik grav ca dr mea nu mi a dat tratament!
pe toate...si cred ca ma bag iar in pat la somn ca mi se inchid ochii
33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
aly_c20 spune:
stiam eu ca trebuie sa mai scriu ceva...
musette, felicitari pt schimbarea semnaturii 

nocom,te asteptam cu vesti bune!

33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
CD27 spune:
Aly VSH-ul iese mare in timpul sarcinii, nu e o analiza relevanta, stai linistita
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui aly_c20
eva, te cred ca ti-e dor de bb! si mie mi-e asa dor de el, tot din sapt 27 nu l-am mai vazut.atunci avea aprox 1200, din cate imi amintesc apropiata de greutatea lui Luca! Abia astept sa l vad maine, sper sa aiba macar 2000 gr:), ca eu ii zic "grasunel mic".
Iti amintesti fff bine Aly_c
, Luca in S 27+4 avea 1284 gr (+/-187)Oare acum cat o avea? Mai mult de 2? Eu nu stiu daca e f mare, nu il simt greu cand loveste, desi burtica mea e maricica! Am vazut burtici pe aici mult mai mari asa ca am cam ramas in urma!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nushulica spune:
aly pt mine dr dumitrascu e cea mai cea
ca sa zic asa ...ea s-a obisnuit cu mine ca sunt paranoia rau si de fiecare data ma duc la ea cu listutza de intrebari chiar rade dar n-am ce face ca uit...si cand ajung ii zic stati sa-mi scot listuta
nu e chiar f vorbareata de ex de multe ori in timpul eco se uita acolo si nu zice nik si eu o intreb rpd: ce vedeti acolo
si atunci normal ca-mi zice
e o dna f dragutza , naturala si fff calma!!ma bucur ca te duci la ea, dar cum de "aterizezi" la ea??cumva asi sa nasti cu ea??ca daca-i asa e super!eu zic sa fii calma ca esti pe maini bune!
ma bucur ca sunteti bine!!
nocom
hai sa vii cu vesti bune!!!
alexam
wow 28 august!!! felicitari pt fixarea datei ce putin mai e!!cu morcovii cum stai?![]()
28+
DAVID-MIHAI
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui AlexaM
Am fixat cezariana pe data de 28 august asa ca mai am 28 de zile si gata ... vine bebe si ne vedem si noi face-to-face...
Ce putin mai este!!! Cred ca ai niste emotii cat casa legat de marea intalnire!!! 
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
baby_boy spune:
Raportez si eu somnic de la 11 pana la 13.30 
Babytza CASA DE PIATRA si numai bucurii !!!!

Nocom

30 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Eva, sa sti ca si eu ma declar super multumita de sarcina pe care am avut-o. Nu greturi, nu tu nopti nedormite la inceput. Eu acum de cand dadu nenorocita de boala in mine, virusu pe care l-am contactat, de atunci nu dorm, iar greturi de la el am avut. Adevarat ca am mai avut o arsura, o mica durere ici colo, dar nu cat sa ma faca sa nu mai vreau bebe. Uneori poate mai exagerez si eu (mai ales in fata sotului) asa de rasfat.
Bine, nici ca tine nu am fost. EU caprioara am fost pana la 26 de saptamani cand am plecat in concediu, de atunci am inceput sa ma simt putin grea. Dar per ansamblu eu zic ca am avut o sarcina belea de usoara fata de ce am vazut in jurul meu.
Si mie mi-e dor de ANdreiutzu, ma batea gandu la o noua eco, si o fac abia cand vine al meu doc din concediu, o sa am 38 de saptamani
, asta daca nu il vad face to face pana atunci
Ma bucur ca si tu ai o sarcina atat de usoara! Trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a ferit de probleme!
Eu nici contractii Braxton-Hicks nu am! Asta nu stiu daca mai e normal, ca ele ar trebui sa pregateasca uterul pt nastere!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
nushulica spune:
eva la cum zici ca ti-e de bine prevad ca pe la 40s o sa te rogi de luca sa iasa!
am vazut ca asa au patit mai multe fete de la pepenasi care au trecut de 40s si "potoroshii" nu vroiau sa iasa![]()
dar mie dna dr mi-a zis ca fiecare zi in plus in burtica pt bebe e mana cereasca asa ca sa nu ne grabim sa-i scoatem oricat de mult ne-am dori sa-i vedem!!!
28+
DAVID-MIHAI
CD27 spune:
Dupa ce ca eram nervoasa....rog o 'prietana'care pleaca in AMERICA, sa-mi ia un balansoar de la fisher price (35 de dolari), ea sta 3 luni si in septembrie vine pentru o saptamana, m-am gandit ca nu o sa aiba bagaj si asta nu pare asa voluminos, d-aia mi-am permis, oricum poate sa-l ia si sa-l puna la posta si asa tot ies mai ietin decat daca il iau de aici. Din pacate ea pleaca sambata si nu are timp sa ne vedem sa-i dau banii si ce credeti ca-mi zice'trebuia sa te gandesti din timp la asta'
, 35 de dolari!!??Si eu tocmai i-am daruit o pereche de pantoi adusi din America care au fost mai mult de 35de dolari (imi erau mici), dar ea nu are de unde sa stie ca nici nu s-a sinchisit sa intrebe (oricum nu ii ceream bani ca nu aveam ce sa fac cu pantofii, efectiv nu se potriveau nimanui din familie![]()
) Offf...cum e omul
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/