Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
Eva, sa sti ca si eu ma declar super multumita de sarcina pe care am avut-o. Nu greturi, nu tu nopti nedormite la inceput. Eu acum de cand dadu nenorocita de boala in mine, virusu pe care l-am contactat, de atunci nu dorm, iar greturi de la el am avut. Adevarat ca am mai avut o arsura, o mica durere ici colo, dar nu cat sa ma faca sa nu mai vreau bebe. Uneori poate mai exagerez si eu (mai ales in fata sotului
) asa de rasfat.
Bine, nici ca tine nu am fost. EU caprioara am fost pana la 26 de saptamani cand am plecat in concediu, de atunci am inceput sa ma simt putin grea. Dar per ansamblu eu zic ca am avut o sarcina belea de usoara fata de ce am vazut in jurul meu.
Si mie mi-e dor de ANdreiutzu, ma batea gandu la o noua eco, si o fac abia cand vine al meu doc din concediu 
, o sa am 38 de saptamani 
, asta daca nu il vad face to face pana atunci 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 44 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
dyanira spune:
Back again!!
Am fost sa cumpar un goblen si m-am intors si cu 2 salopetute pentru BB si cu un costumas de spital tot pt BB!!!Se pare ca nu ne putem abtine cu cumparaturile astea.

Monica cred ca nu ai vazut ca te intrebam in cat timp ti-a sosit comanda de la quelle ca as vrea sa comand si eu ceva d epe la ei sidaca ai fost multumita de ce ai primit.
CD27 toate simtim asa in unele zile, mie acum 2 zile imi venea sa imi iau campii sa plec , cred ca e normala starea noastra de la atatia hormoni.
Intru si eu in clubul celor care vroiau copilul leut dar acuma s-a razgandit , mai bine fecioara mai ales ca dupa 22 august se intoarec si medicul inapoi.
Ma apuc si eu sa gatesc (ciorbita de pui si pulpe la cuptor cu legume) dar raman cu ochii pe forum!!!
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
zambetmic spune:
dya, iti zic eu de quelle ... daca vrei ce comanzi inainte sa apara bebe, eu zic sa nu apelezi la ei
am comandat vreo 6 overalluri si mi le-au trimis in 4 pachete separate, din care in ultimile 3 doar cat un body, in conditiile in care am dat o singura comanda, pe care au impartit-o ei asa de aiurea in 5 livrari, deci 5 plimbari la posta
iar ca termen, primul colet din comanda a venit cam la o luna, apoi din 2 in 2 sapamani
cam asta e cu ei, e alegerea ta ce faci
cei de la bebelusultau si babycomfort vad ca sunt f prompti cu livrarile, adica azi dai comanda si a doau zi primesti ceea ce ai comandat
30+ cu Vladut
monica_dicut spune:
dya, scuza-ma, probabil am citit dmineata si oi fi citit mai pe diagonala. Sunt foarte multumita de hainutele de la Quelle, sunt dintr-un bumbacel ecologic, special pt bebei nu stiu cum. Scria pe ele. Dar din pacate trebuie sa te astepti la un termen de livrare intre 3-8 saptamani.Eu de exemplu am comandat un set cu prosopel dupa ce am fost la eco de 12 sapt la Iosup, adica pe 28 februarie cand mi-a zis ca e fetitza, si l-am luat roz
. Comanda a venit prin mai, adica dupa 21 de saptamani cand deja stiam ca e baiat. Nu l-am mai dat inapoi ca are doar bordura roz si nu cred ca vede nimeni ca-mi usuc baiatu cu prosop cu bordura roz...
Asa ca nu stiu ce sa-ti zic, poti plasa comanda si dupa sa suni sa vezi daca vine sau nu in timp util, eu am dat ceva comenzi inapoi ca ma enervasem rau pe ei.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 44 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
denisa.g spune:
Buna ziua fetele!!
Nacom – te asteptam cu vesti bune de la eco 

NACOM 

Claudina, Kristin – multumim pt sfaturile despre baita
Musette- felicitari pt semnatura
.La mai mare
Babyta – o zi superba maine si o viata fericita impreuna

33 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
zambetmic spune:
apropo de baita,am aflat si eu secretul ![]()
pt ca eu nu am incredere sa spal direct la robinet (e fluctuatia f mare la mine acasa de temperatura a apei) voi spala guguloiu in cadita, si voi avea o craticioara/ceva special pt el alaturi, cu acelasi tip de apa din cadita cu care il voi clati 
30+ cu Vladut
Muuh spune:
Boo eu am fost treaza la operatie dar dupa ce au scos copilul m-au adormit. Pentru mine cele 20 de minute de somn au fost cele mai odihnitoare din viata mea. M-am trezit cand tragea ultimul capetel de ata.
Miruna
33+ si Alexei (13.07.2006)
denisa.g spune:
Haideti fetelor... azi are Nacom eco de 32 de saptamani!
Scoateti agitatele sa o intimpinam cum trebuie 
33 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
CD27 spune:
Yhuuuu

Nocom

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kllemi spune:
buna fetelor.....ce mai face-ti? vad numai vesti bune....bravo, bravo, ma bucur tare mult pt. voi, eu inca nu am terminat dormitorul de zugravit si parca am impresia ca nu mai termin ![]()
MONICA esti tare, pot si eu sa iti impartasesc aceeasi parere in ceea ce priveste sarcina, nici eu nu am avut nici un fel de greata, eu dealtfel am aflat ca sunt insarcinata cand am vazut ca nu mai imi vine, in rest nimic

30+ mami super fericita de