Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, sa pui poze cu camera zugravita..am si eu o problema....noi punem tapetul pe ceilalti doi pereti in weekend si dupa aia mutam tot de bebe in camera..de-abia astept!

Zambetmic,te-am adaugat....cu cea mai mare placere iti spun ce stiu si eu

Nusha, cand stateai cu Moni in prun erati gravidute?Sau erati mai...usurele?

Babytza, petrecere frumoasa maine si sa aveti multi multi ani de fericire si de acum inainte

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata la pranz Eva, esti fericita odiseei cred!Ai avut o sarcina ca la carte!!iti doresc sa ai o nastere asisderea!
300,ma amuz de fiecare data cand vad "fara nume"la semnatura ta!Cat mai mergi la munca??
Eu coc vinete, dar mai bag nasul pe aici!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva

tzitziri mai e pana pun poze,dabea vopsim camera in care vom muta lucrurile unde va sta Luca....pana ajungem la camera lui...sper sa nu ma apuce septembrie

Monica inainte tot speram sa nasc un pic mai devreme sa iasa leut,acu m-a luat frica si nu mai vreau,vreau sa vina la termen ca nici sa stea peste nu vreauhai ca sunt plina de cerinte....sa vina cand vrea el numai sa fie sanatos!

ma duc sa pap omleta cu branza!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva chiar ca esti o norocoasa..mama ce dor mi-e sa dorm intr-una fara sa ma foiesc si sa ma trezesc de nush cate ori....si mi-e dor sa dorm pe burtaaaa.
300 cat mai mergi la serviciu?sa treaca toate durerile.
moni me too faneu daca dorm ziua seara stau si ma uit pe peretzi si iar ma enervez ca nu pot dormi.
bitza vinete

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bitza, laura ma gandeam sa merg la serv pana in septembrie daca ma lsa burtoiul. Ca si Eva, nici eu n-am asa probleme, chiar daca ma vait eu. Acum vedem ce-o fi mai incolo, avantajul e ca nu e asa de greu la serviciu, pentru ca am multa experienta, si am agajat oameni care fac ce faceam eu inainte, iar mie mi-au ramas traininguri si muuult mai putini clienti.

Oricum, vara la noi nu e deloc aglomerat asa ca pot sa imi fac de lucru pe-aici. O sa trec la 6 ore, ca statul pe scaun ma mai omoara din cand in cand. Sper sa le pot pasa celor noi cat mai multe cunostinte pana ma retrag. Neseriosii astia ai mei au zis ca fac un drink building la mare dar cred ca va fi prea tarziu pentru mine, de fapt cred ca au si uitat de el...

Nume tot n-am gasit

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziri uite ca nu mai stiu exact daca mai aveam si burtile sau nu dar daca le aveam saracu prun

evanush ce am patit ca mi-a fost tare tare bine pana acum, probabil s-a gandit david sa nu ma mai lase asa sa plutescsa-mi arate si mie macar cateva zile cum e sa fii gravida in luna a7a

oricum simt ca-mi revin !! pe tine te invidiez ca dormi asa de mult si bine la mine noptile chiar sunt nasoale pt ca ma sufoc si nu-mi mai ajung pernutele am si pe sub burta si intre picioare si pe sub tzatze

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui nushulica
pe tine te invidiez ca dormi asa de mult si bine la mine noptile chiar sunt nasoale pt ca ma sufoc si nu-mi mai ajung pernutele am si pe sub burta si intre picioare si pe sub tzatze

Wow, ce de perne! As da cu ele sa nu se vada, nu imi place "aglomeratie" in pat! Am o singura perna la cap si in brate imi tin barbatul!

Bitza, mai sunt fete cu sarcini "ca la carte" la noi la odisee, doar ca nu intra asa des! Va ziceam ca si mie mi s-au mai umflat picioarele, m-am trezit intr-o zi cu pernute la glezne, si eu fac shushu des dar astea sunt nimicuri, ma plimb in voie, dorm f mult, nu ma doare niciunde, fi-miu face spectacol la greu! Ce dor mi-e sa il vad! L-am vazut in S27 si il mai vad in S36! Nu mai merg sa ma taiati, stiu ca nu ii place la eco, dar mi-e asa dor sa il vad si sunt curioasa cate kg are!

Laura, nici chiar asa "norocoasa" nu sunt sa dorm pe burta! Asta chiar nu pot face! Si era pozitia mea favorita de somn!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 51 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

MonycaC si Danucu, pe unde umblati? Mi-e dor de voi!Mai vreau poze cu voi ca mi-e asa drag sa va vad!
Sunteti bine? Cu burticile la soare?

Edit: acum mi-am amintit Danucu ca urma sa mergi la Strasbourg? Ai fost la Frenchie? Te-ai gandit la mine cand ai luat o inghetata la ei?

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 51 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza sa te relaxezi pentru maine, ca te astepta o zi mare, CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe!, petrecre frumoasa

eu sunt tare stresata, imi vine sa omor pe toata lumea, din pacate sau din fericire nu e nimeni prin jur
mama ma scoate din sarite, am tipat aseara la ea, se contrazice asa aiurea in tramvai si eu nu pot sa tac; la munca...nu mai zic, nu se mai termina proiectul pe 4 august au aparut probleme si eu tre sa le rezolv si nu stiu cum....mi se pare ca ma depasesc si mi-am prins urechile in Exceluri si nu ma pot concentra
n-am tot ce-mi trebuie pentru Mikul si pentru spital si mi se pare ca nu mai am timp si mi-e frica sa nu apara ceva neprevazut

Garrrr....ce zi de cacao , as inchide taraba aici si as pleca afara (taraba = laptopul care e pus pe o masuta de mic dejun)

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Nu mai stiu cine se plangea de mancarimi pe burtica...eu am avut prin luna a treia si pe burta si pe picioare etc...am incercat de toate si intr-un final am gasit sapun moale de la Hofigal cu care ma spal de atunci pe tot corpul. Nu am mai avut probleme. Il gasiti la magazinele tip plafar. Am avut aceleasi probleme si in zona genitala ... am facut o groaza de analize si sunt ok dar... astea au trecut cu un gel tot de la hofigal...multa bafta sper sa va ajute si pe voi.

Am fost ieri la dr si mi-a spus sa fac analiza pt streptococ...asa ca nu va panicati ... in saptamana 36 se recomanda.

Am facut ieri test non stres. Am stat in saal de nasteri de la Giulesti. Nu e chiar asa rau cum ma asteptam...asa ca...parca am mai prins curaj. Bebe e bine ..."ca o floricica" cum s-a exprimat dr. meu.
Am fixat cezariana pe data de 28 august asa ca mai am 28 de zile si gata ... vine bebe si ne vedem si noi face-to-face...

Multa sanatate!

CASA DE PIATRA Babytza!!!!

Pentru a scapa de gleznele umflate la mine functioneaza daca mananc pepene rosu...mult. Chiar daca beau apa cate 2-3 litri pe zi nu este la fel....pepenele e perfect...

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput