Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
zambetmic spune:
babytza, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti si sa va bucurati de mogaldete
incearca sa te odihnesti si sa te simti cat mai bine maine, pentru ca e o zi speciala pe care o vei purta in suflet toata viata, in camaruta ei ... 
30+ cu Vladut
_irina_ spune:
Buna dimineata,
eu inca ma mentin in forma, mai am de gand sa vin vre-o 2-3 saptamani la lucru si pe moment mi se pare ca as veni si mai mult, inca nu simt ca as fi graviduta.
Ma simt si mai bine de cand mi-am invins teama de pantalonii de graviduta si acum mi se intinde burtoiul liber si fara oprelisti.
Fica'mea e agitica, dar mai mult prefera sa se intinda decat sa loveasca, cand se intinde prea tare incerc sa o mangai sa se puna la loc si atunci ma pocneste. In rest nu face gesturi brutale.
Fetelor, voi cum stati cu pofta de mancare?
32+
- Andreea
andy.p spune:
nusha super tare
Oricum acuma mananc numa prune asa ca recuperez.Ma bucur ca esti mai bine si sa o tii tot asa.
Mai chestia asta cu visatul mi se intampla si mie ...nu cu cineva anume ,dar vorbesc cu voi pe forum toata noapte![]()
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
claudinna spune:
nushu, pe bebelusul meu il va chema Razvan:PP ia vezi tu ale carui Andrei ai vazut lucrusoarele??:)
ma bucur ca te simti mai bine!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui claudinna
nushu, pe bebelusul meu il va chema Razvan:PP ia vezi tu ale carui Andrei ai vazut lucrusoarele??:)
ma bucur ca te simti mai bine!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe35+
Florin Razvan
e clar m-am dus la vale
si am ce am cu monica
28+
DAVID-MIHAI
Boo spune:
musette pai ceva de genul asta mi-a zis, ca ma adoarme daca vreau, nu ca ar fi oblogatoriu. asa ca o sa vad eu acolo cum ma descurc. dar parca daca ma gandesc acum n-as vrea sa stau si sa-i aud ce fac. nu stiu !! e o dilema. la toate operatiile de pana acum am dormit, ce-i drept. nu stiu cum e sa fii treaza.
babytza sa ai maine o zi minunata !! si te asteptam cu poze ..
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
musettepink spune:
Nushu ce bine ca te simti mai bine!!!!Acum am alte frici...cum ca nasc prematur,nu stiu de unde mi-a mai intrat si prostia asta in cap...
.
Boo acum ma gandesc ca daca ei stiu ca esti treaza nu se vor apuca sa vb despre operatie,ma gandesc ca vor vorbi cu tine chestii normale,am mai auzit in timpul operatilor cum dr spune bancuri etc,bine ca nu-l vad pe herghe spunand bancuri dar ma gandesc ca acum nici nu o sa-ti povesteasca exact ce iti face prin burta nu????sper!!!!!!!!!
Tzitziri
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
EvaF spune:
fetelor!!
Offf, ce rau trebuie sa fie sa va treziti asa devreme si sa nu mai puteti dormi. Imi pare rau de fetele care au greturi. Eu nu am avut nici in trim1 si nici acum, iar cu somnul, 12 ore dorm si tot as dormi!!!
Daca toate sarcinile ar fi asa placute, as mai face 10 copii! ![]()
Babytza, sa aveti petrecere frumoasa maine, sa te odihnesti bine diseara ca sa stralucesti maine si CASA DE PIATRA!

Musette, felicitari pt 34 saptamani!!! Putin mai este!!! Si nu te mai gandi la prostii cu lichid, etc, mai bine stai linistita! 
Bitza, Claudinna, aveti grija de voi cu tensiunea!
Monique, vazut burtica tzuguiata, frumusica burtica
, e cum trebuie sa fie la varsta ta de sarcina!
O zi excelenta plina de vesti bune!
Edit: Nusha
, tu ce ai patit, mama, ca erai ca mine, nu aveai nimic, nici greatza, nici arsuri, nici insomnii? Ce s-a intamplat?
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 51 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
Neata la pranz si de la mine. Am o bebelache agitata azi, creste creste...
M-ati cam speriat cu analiza aia de secretie, nu am chef sa ma doara si aia... deja ma doare burta cand ma intorc de pe o parte pe alta de parca mi-as rupe ceva, ma doare spatele, uneori ma dor picioarele... accept durerile nasterii ca pe ceva firesc... dar... si asta trebuie sa doara ???
babytza casa de piatra pentru maine! Abia astept sa vad poze.
bitza ia sa stai tu acolo cuminte sa nu mai faci tensiune :)
pe fata care n-a putut sa doarma cum trebuie azi-noapte! IA magne b6 contra carceilor si va fi mai bine.
S-au intors caldurile, am intarziat la serviciu si s-a luat cineva de mine ca nu era cea mai buna zi sa fac asta (avem un sef strain in vizita) da´ce sa fac, nu pot sa alerg si stau depaaarteeee
30+
fara nume
monica_dicut spune:
Nusha
si eu am tinut-o de vorba o noapte intreaga pe freshanana
de saracuta a doua noapte chiar nu a dormit. Probabil eram si io in curte la Buna mea si bagam prune, cine stie
si ne-am intalnit in livada.
Ma bucur oricum ca iti este mai bine ca io te inteleg perfect la cat am patimit si io cu aceleasi simptome. Nici eu nu am luat nika, am bagat numa orez fiert.
babytza, ce sa-ti spun, o sa fie o zi mare maine. Casa de piatra!! Enjoy si adu-ti aminte toata viata 
Musette, eu de la inceputul sarcinii sunt convinsa ca nu ma va apuca 1 septembrie
. Sa vezi ce o sa ne mai dorim sa iasa o data ca n-or sa mai vrea. Facem pariu ca trecem de 40
??? Cred ca toate avem paranoia cu prematuritatea.
LE: Dupa ce am scris mesajul acela matinal m-am bagat sa ma uit la TV si am adormit pana la 11 si ceva. Cred ca a revenit puturosenia la mine ca si azi-noapte am dormit toata noaptea fara sa ma duc macar o singura data la buda. Si sunt mega happy
. EU sunt fan 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 44 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI