Mamici norocoase de sept - oct 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dyanira, tin pumnii sa iasa cat mai bine rezultatul analizei!
Zambetmic, felicitari pt achizitii!
Babytza...ooo ia si te rasfata azi cat de mult poti si...CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze
azi nu am kef de nimik
o sa zac in pat toata ziua

musette felicitari pt schimbarea semnaturii

babytza sa nu uiti sa ne aduci poze si sa nu ai emotii

in rest toate fetele si poate intru mai tarziu sa vad ce mai facetzi

o zi buna

35+

AMR 35 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy

babytza chiar maine e ziua cea mare....ai emotii?eu eram asa nerabdatoare....

bitza ai grija cu tensiunea!Si zici ca ai ceas cu Winnie???????vreau si eu......nu am vazut in oras.

Caludinna
acum am inteles ce suport pt cadita vrei tu,din ala din metal gen in X,nu am vazut asa ceva la nici un supermarket,numai la magazine specializate de copii dar e aproape 1 milion,ceea ce mi s-a parut enorm,pana la urma sunt 4 bari nu-i cine stie ce inventie.Poate la miniblu sa gasesti dar tot asa asteapta-te sa coste ceva.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna, eu ti-am zis ieri ca asa mi-a zis si mie in Olanda ca daca trece de 16 e problema in rest nu!!
Eu ieri am "pacatuit"..am pus sare in salata si am iesit pe caldura afara!Mi-e ca maine merg la dr si ma tem sa nu ma interneze din nou
Acum stau cuminte in pat!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza ai grija cu tensiunea si nu te mai plimba cand e caldura mai mare .
claudinna de cardiolog mi-a spus ca e problematica o tensiune care depaseste 140.
babytza ce a zburat timpul...rasfata-te azi si maine sa ai o zi minunata asa cum iti doresti

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut si eu fetelor, va pe toate si va invit la ...un laptic..ca de azi iar vreau sa renunt la cafea.Mi-se pune pata..dar ma lasa repede..sa vedem acum.
Musette felicitari.....34 de saptamani..recunosc si eu ca incepe sa ma apuce frica
Codruta27 multumesc pt. raspuns., sper sa scap repede..deja am inceput de azi sa-l tratez cu crema de galbenele..sa vedem.. Am vazut ca esti tot din Craiova ..superr..si in aceeasi saptamana ca mine, unde o sa nasti si cu ce doctor ?
Fetelor ce mai gatiti? ca nu mai stiu ce sa pap...imi fac procese de constiinta ca nu prea mananc fructe , voi cum stati ?
In rest ce sa zic..m-am trezit cu fata la cearceaf...toata noaptea m-am foit de pe dreapta pe stanga..pe la 5 la toaleta..iar cand sa ma ridic din pat..hop..si un carcel nasol...asa ca... ce sa mai zic...o zi superrrrrba

30

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
citat din mesajul lui musettepink

Daca ai streptococul e riscant si in sarcina caci poate rupe membranele prematur.
Vad ca acum operatiile de cezariana se fac cu rahi-epidurala,eu zic ca e ok ca sa-l vezi pe bebe si sa renunti sa te mai adoarma dupa ca oricum de vazut nu vezi numai eventual auzi ce discuta ei pe acolo dar cusatura ve veni dupa bebe si probabil te vei gandi la el asa ca eu zic sa ramai doar cu rahi si epidurala.

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!

33+LUCA

la mine mai au de "lucrat" dupa ce il scot pe bebe, sa imi verifice ovarele daca mai au sau nu chisturile pe care le aveam inainte sa raman gravida, sa imi verifice trompele (eu am endometrioza si am avut numai belele de la ea pana acum, de asta am facut si FIV) .. si de abia dupa aia cusatura. De asta ma gandesc ca mai bine dorm pe toata perioada. Nu stiu, ma mai gandesc. Cred ca o sa ma hotarasc atunci, vazand si facand.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

asta e prima zi de duminica incoace in care ma simt cat de cat bine!!mi-au mai trecut greturile,am scapat si de diaree...si pe deasupra am dormit si bine azi noapte!!!deja e prea mult pt mine

laureta ms pt sfatul cu pastilutele de greata dar eu in paranoia mea prefer sa nu iau nimic si sa ma chinui eu decat sa-i fac ceva rau lui davaid

n-am prea citit din urma dar sper azi sa recuperez tot

babytzapt maine ca stiu ca e ziua cea mare!!! sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra si sa fiti fericiti muuulti ani de acum inainte!!!

aly nu stiu cum mai esti dar sper ca esti bine si sebi sta cumincior acolo in burtica

david al meu e mare fan metallica, ori ca numai asta am ascultat de cand sunt gravida ii ziceam lu ta-su ca mai degraba o sa adoarma cu "whisky in the jar" decat cu cantece de leagan

kristin am vazut fotoliul ala si te invidiez dar nu ma las imi iau si eu neaparat

mustte cum stai cu frica???la mine parca s-a mai dus adik deja ma vad nascand natural fara nicio pb

claudina am vazut lucrusoarele lui andrei mama ce frumoase sunt

no si acu sa va zic ciudatenia ciudateniilor!!!! seara am visat-o pe monica_dicut!!!! de unde, draga moni, habar n-am ca in afara depoze nu te-am vazut never stii ce faceam noi 2???mancam prune la mamaia mea la tara printr-un pom asta cred ca mi-a ramas intiparit in minte de la prunele la care poftea andy_p prin martie

ma duc sa bobinez ceva ca zilele astea david a fost la dieta si revin sa citesc

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babyboy succes in razboiul cu domnul H.

Boo asa e am uitat, atunci da e cam nasol ca dureaza ceva,dar nu poti eventual ei sa se apuce sa faca curatenie acolo si tu daca nu esti ok asa treaza sa te adoarma pe parcurs??ma gandesc ca poate totusi rezisti si asa neadormita total si in caz ca nu, sa le zici si sa-ti faca atunci.

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!

34+LUCA

Mergi la inceput